instructie wandeling

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel hondhond

honden foto van hond

Vandaag mee mogen helpen aan een instructie wandeling en wat ben ik trots op mijn 2 kanjers.
Mijn 2 kanjers waren voorbeeld honden om te lopen met mensen die een probleem hond hebben en op deze manier kunnen voelen hoe het is om te lopen met een hond die opgevoed is met de principes die wij je leren. 
Ze hebben zich allebei van hun beste kant laten zien en gedaan wat we van ze verwachten.
Ook ik heb hands on mogen zijn om de mensen te leren hoe te wandelen met hun hond.
Al met al een fantastische dag.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Goed zeg, zeer leerzaam zo n wandeling.

Hoe wandelden die mensen dan met hun hond dat er problemen ontstonden? (nieuwsgierig wat je precies moest doen:-D)

honden page profiel heidiheidi

honden foto van heidi

Lijkt me een fantastische ervaring zowel voor jou als je lieve honden!
jullie mogen trots zijn op elkaar:-)

honden page profiel hondhond

honden foto van hond

Veel mensen gaan al verkeerd uit de auto met drukke opgewonden honden. Dan mogen die honden ook nog eens aan het eind van de riem lopen of trekken je richting bos. Daar gaan die opgewonden standjes dan meteen los en als we dan een andere hond tegenkomen gaat het vaak mis.

Wij leren ze hoe je de hond rustig uit de auto haalt en hoe hij netjes naast je loopt. In het bos lopen we eerst een stuk aan de lijn daarna los en dan weer aan de lijn zodat er weer rust in het koppie komt. Voor velen ging er een wereld open. Mijn honden en die van een vriendin lieten mensen voelen hoe loopt dat nu met een hond die naast of achter je loopt. En dan gaat het soms nog mis en dan de realisatie van die persoon dat het echt aan hun ligt en niet aan hun hond GEWELDIG.;-)

honden page profiel kitokito

honden foto van kito

Precies hoe ik vandaag met mijn hond ben gaan lopen.
kito is nooit opgewonden hij heeft gewoon geduld.

honden foto van Hondenhumor Sasja de Eerste ITC-Hond die nu met pensioen is.

Super;-)

Eigenlijk is dit de manier waarop ik Sasja uitlaat.
En inderdaad krijg je er na verloop van tijd een rustige hond van.
En ook een hond die uiteindelijk een hond die niet zo snel in de problemen komt.
Beter luisterd...(Duidelijkheid en goede leiding vinden honden alleen maar fijn)...maar ook makkelijker terug geroepen kan worden.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

" Veel mensen gaan al verkeerd uit de auto met drukke opgewonden honden. Dan mogen die honden ook nog eens aan het eind van de riem lopen of trekken je richting bos. Daar gaan die opgewonden standjes dan meteen los en als we dan een andere hond tegenkomen gaat het vaak mis.

Wij leren ze hoe je de hond rustig uit de auto haalt en hoe hij netjes naast je loopt. In het bos lopen we eerst een stuk aan de lijn daarna los en dan weer aan de lijn zodat er weer rust in het koppie komt. Voor velen ging er een wereld open. Mijn honden en die van een vriendin lieten mensen voelen hoe loopt dat nu met een hond die naast of achter je loopt. En dan gaat het soms nog mis en dan de realisatie van die persoon dat het echt aan hun ligt en niet aan hun hond GEWELDIG.;-) "


.inderdaad geweldig als je mensen dit kan laten zien en voelen;-)

net zoals bij je thuis de deur uitgaan, het scheelt al dat je rustig de deur uitgaat of door een dolenthousiaste hond de deur uitgetrokken wordt:-D

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

;-) heb het van je gelezen, en zo hoort het. :-D

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

Wauw zeg, dat klinkt goed! Bij wie heb je dit gedaan?

Kean en Cullen (Gast)

Sorry kan even niet inloggen


Wij hebben dit gedaan voor de rasvereniging van de Irish soft coated wheaten terrier. Zij organiseren om de 2 maand een wandeling en daar hebben wij, ik en mijn vriendin, eens aan mee gelopen. De wandelaars waren zo verbaasd over de rust die onze honden hadden bij het versamelen, onze manier van wandelen, over hoe onze honden zich gedroegen in de roedel en aan sluitend de rust zelve waren in het restaurant. Dat daar veel vragen over kwamen. Wij hebben toen aangeboden om eens een wandeling te begeleiden. Vooraf onze regels duidelijk uitgelegd. Alle mensen waren achteraf zeer positief en hadden er weer vertrouwen in dat het met hun hond ook goed zou komen.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^