voetzooltje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel GinaGina

honden foto van Gina

Hallo baasjes,

Mijn hond Frodo is bijna een maand geleden geopereerd aan zijn voetzooltje. Hij had daar nl. een vetbult zitten met een ontsteking er in. Hij heeft 10 dagen in het verband gelopen. Dit is allemaal goed gegaan, en toen het verband er uiteindelijk af mocht zat het vastgekleefd aan de wond. Hier was ik vanzelfsprekend niet blij mee. Frodo ook niet. Tot de dag van vandaag loopt Frodo nog steeds een beetje kreupel. Hij gebruikt zijn pootje wel, maar hij hinkt wel een beetje. We kunnen dus ook geen wandelingen maken. Om zijn voetje te sparen, rij ik dus met de auto naar de uitlaat plek, laat hem zijn behoefte doen en rij weer terug. Dit is natuurlijk erg frustrerend, ook omdat we hele lange wandelingen gewend zijn. De dierenarts zei dat ik geduld moet hebben, want er zitten dus ook inwendige hechtingen. Wie heeft hier ervaring mee? Hoe lang kan dit duren? Het ziet er allemaal heel mooi uit, totaal dicht, schoon en droog. Alleen nog zonder haar. Ik word hier echt een beetje gek van. Al met al is het al een maand geleden dat hij geopereerd is.

honden page profiel RoosRoos 3 doggies

honden foto van Roos

Heel erg vervelend voor Frodo, maar ik denk toch dat het een kwestie van geduld is. De wond is misschien vrij diep en een ontsteking werkt ook niet bevorderlijk.
Misschien binnen wat meer ondernemen en denkspelletjes met Frodo doen.
Beterschap en succes!

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Gaat het om de belasting of om het vuil? Als het om het vuil gaat, zou je een hondenschoen kunnen kopen voor hem.

honden page profiel GinaGina

honden foto van Gina

Nee hoor Roosje, het gaat om de belasting. De wond is helemaal dicht en gaat ook niet open wanneer ik met hem loop. Hij hinkt een beetje als ik hem uitlaat en naarmate we langer lopen, gaat hij erger hinken. Dus beperk ik het lopen. En Frodo is niet echt een ondernemend hondje binnen. Buiten wel, maar binnen ligt hij dan alleen maar. En normaal gesproken is dat niet erg, want we maken hele lange wandelingen. Maar nu dus niet. Dus vraag ik me af hoe lang zo'n genezingsproces kan duren.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

" Nee hoor Roosje, het gaat om de belasting. De wond is helemaal dicht en gaat ook niet open wanneer ik met hem loop. Hij hinkt een beetje als ik hem uitlaat en naarmate we langer lopen, gaat hij erger hinken. Dus beperk ik het lopen. En Frodo is niet echt een ondernemend hondje binnen. Buiten wel, maar binnen ligt hij dan alleen maar. En normaal gesproken is dat niet erg, want we maken hele lange wandelingen. Maar nu dus niet. Dus vraag ik me af hoe lang zo'n genezingsproces kan duren. "


Daar kan ik je helaas geen antwoord op geven. Je da waarschijnlijk wel.

Beterschap!

honden page profiel GinaGina

honden foto van Gina

Niemand die iets kan zeggen over hoe lang het duurt? Niemand die hier ervaring mee heeft?

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^