Lodewijk heeft agressieve nijgingen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Vandaag was mijn hulp er, bijde hondjes zijn gek met haar ,en zij met hun.helaas ging er van daag ietsmis, mijn hulp was de ramen aan het lappen en Lodewijk zag dat de hekjes waren verwijderd rond de kattenbak. en zag zijn kans schoon. helaas zag ik het en riep hem er vandaan hij gromde en liet zijn tanden zien,toen mijn hulp van de trap afstapte beet Lodie haar in haar voet . ik sommeerde hem naar zijn mand maar geen resultaat hij kroop in de kattenbak om die leeg te eten. ik deed de kap er af had de riem inmijn hand en klikte hem vast waarop ik hem dwong mee te lopen . zo dra hij uit de buurt van de kattenbak was werd hij rustig.heb hem met wat lekkers in de bench gezet en de boel geredderd.en ondertussen mijn hulp op haar gemak gezet ze had gelukkig niets had nu eindelijk gewone schoenen aan in plaat van slippers daar was ik blij om want de tanden stonden in haar schoen.
hoe moet ik dit recht krijgen. Hein. ps lodewijk is een vollle reu van bijna 5jaar en weegt 3kilo.

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

Hij is nog niet zo lang bij je en denk dat hij onzeker was.
in vervolg de kattenbak inhoud ruilen voor een snackie ..en lodi aan hulp op trap laten wennen

honden foto van Hondenhumor Sasja de Eerste ITC-Hond die nu met pensioen is.

oei....kattenkak is een delicatesse voor honden.
Je hond was niet agresief!!!!!!!!!!

Elke hond die iets zeer extreems lekkers eet....kan extreem verdedigend gedrag vertonen.
Hij vond het zoo enorm lekker dat die er niet vanaf kon blijven en dan komen ook nog die mensen eraan om hem  weg te nemen van de lekkere kattenkak.

Het gedrag wat je beschrijft is zeer stereotipisch.

De oplossing????
Nooit meer die hekjes rondom de kattenbak weghalen.
Of als de hulp de ramen lapt waardoor de hekjes rondom de kattenbak even moet weghalen...zet al je honden even in een andere ruimte...(bv de gang) met de deur dicht.
En pas als de hekjes rondom de kattenbak terug gezet zijn...de honden pas weer in dezelfde ruimte laten als waar de kattenbak staat.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

nooit de hekjes weghalen is geen optie.je moet toch ook de bakken legen enschoonmaken.de hond in een andere kamerzetten of in de gang werkt niet,daar Vlaai alle deuren open maakt.van morgen stond hij weer bij het hekje ,toem ik hem riep gromde hij,heb toen zijn vlees gepakt en hem wegge lokt. drol van Vlaaui uitde bak gehaald en nu maar hopen dat hijniet zo lelijk meer doet oyerigens doet hij niet lelujk als hij eet dan mag Vlaai of Lobke er gewoon bij. heb al meer dan veertig jaar honden had nog nooit zoiets meegemaakt. van daar dat ik agressief schreef . probleem is opgelost middels een draai hekje in de tussendeur kan Lodewijk niet meer in die kamer komen.mijn broer is al bezig.Hein.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Zojuist een telefoontje van de zorg gehad over Lodewijk. ik moest of Lodewijk in de bench doen of hem muilkorven,als mijn hulp komt, nu daar begin ik niet aan. heb nu besloten om de honden naar de oppas te brengen ,daar gingen ze mee akkoord . beide partijen tevreden. zeker de hondjes die zijn graag bij de oppas. verder gaan we werken aan de onhebbelijkheden van Lodewijk want uitvallen en bijten om wat voor reden is er niet bij, Hein.

honden foto van Hondenhumor Sasja de Eerste ITC-Hond die nu met pensioen is.

Als het voor jou lichaelijk mogelijk is, zou je ook ronde deurknoppen kunnen plaatsen.
Veel honden kunnen dan de deur niet openen.

Of de deurklink een kwartslag draaien zodat de klink verticaal omhoog staat.

Of de kattenbakken tijdens het verschonen juist op een hoge tafel neerzetten.

Maar..bij de oppas klinkt ook als een oplossing die je hondjes ook erg leuk zullen vinden.;-)

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 3 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Goed opgelost Hein,... Maar ik hoop dat het werken hieraan succes heeft, want dit is toch niet zo leuk voor je.

Lode... Niet meer doen hoor!

Succes.

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

Ik vind het wel jammer dat de hulp niet even met jou heeft gesproken over" hoe verder "
ipv ingrijpen vanuit haar werk.
Gelukkig kunnen de honden naar de oppas...al denk ik dat een simpel lijntje of lodi de tuin in  tijdens de kattenbak verschonen ook had kunnen volstaan

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 3 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

" Ik vind het wel jammer dat de hulp niet even met jou heeft gesproken over" hoe verder "
ipv ingrijpen vanuit haar werk.
Gelukkig kunnen de honden naar de oppas...al denk ik dat een simpel lijntje of lodi de tuin in  tijdens de kattenbak verschonen ook had kunnen volstaan "


Ook waar... eigenlijk...

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Lodewijk kijkt nooit naar de kattenbakken om,dit was voor het eerst. de hekjes staan er omheen voor Lobke. omdat ik niet zo goed kan bukken en na de val van mij minder waren de bakken noog al smerig. Vlaai begraaftsinds zijn eerste epileptische aanval zijn drollen niet meer, dus toen die hekjjes weg waren heb ik de eerste bak gepakten ging die legen en schoonmaken. dit hoeft mijn hulp niet te doen,nu gaat het goed haal nu de kap er af en dan pak ik met een grijper de drol er uit,hoef ik niet te bukken. Lodewijk zit er naast en kijkt toe. hij heeft wel vaker rare nijgingen dan is hij opeens ergens op gefocust en begint te grommen soms is het dan dat hij denk ik te druk in zijn koppie is dan stuur ik hem naar zijn mand meestal gaat hij dan in zijn bench liggen slapen soms maar 5 minuten dan is hij weer gewoon het gekkedoldwaze opduveltje . op advies van de da heb ik al zijn piepspeeltjes ont piept en de meeste weg gehaald er liggen nu nog 3 speeltjes,ook gooi ik alleen nog maar een speeltje weg als hij er niet omzeurt als hij voor me gaat zitten met een speeltje dan negeer ik hem nu.nu is hij veel rustiger.
Hij heeft nu door dat ik hem niet meer gehoorzaamdhaha heb hem denk ik teveel zijn zin gegeven baas speeltje en baas gooide ,nu nodig ik hem uit om te spelen en niet andersom .gaat nu ook veel beter en ik heb geen stijve arm meer van het gooien. we komen er weluit ze liggen nu te slapen in een kattenmandje zo,n stoffen de mand puilt uit. er naast staat een grote mand nog van mijn boxer er moet rust in de tent zijn.groetjes Hein.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^