Heeft jullie hond ook een beste vriend, of vriendin .

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AnnetteAnnette

honden foto van Annette

Bibi wel, hier haar grote favoriet Bo met nadruk op groot :-) .Was benieuwd of jullie honden ook een leuk/ favoriet speel kameraadje hebben.


honden page profiel Pauline, Punk en CosmicPauline, Punk en Cosmic 3 doggies

honden foto van Pauline, Punk en Cosmic

Jazeker!

Punk's beste vriend is Teun, een bruine Labrador die hier in de buurt woont. Of eigenlijk.. Punk's beste vriend is Teun's baasje, haha. Maar Teun zelf vindt ze ook leuk!

Cosmic's beste vriend is Dolus, een heel klein Teckeltje hier in de buurt. Helaas is de liefde niet wederzijds, omdat Cosmic véél te ruw is met Dolus.

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Ik O-)

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

Ons reutje heeft maar één vriendinnetje (verder vindt hij bijna geen hond leuk) en dat is een  blauw pitbull teefje Angel. Zijn helemaal gek van elkaar. Ons teefje haar grote vriend is, de Duitse herder Cas. Maar zij heeft wel meerdere maatjes. Maar Cas.........staat zeker op nr 1

honden page profiel HUS Leon Can DoHUS Leon Can Do 3 doggies

honden foto van HUS Leon Can Do

" Bibi wel, hier haar grote favoriet Bo met nadruk op groot :-) .Was benieuwd of jullie honden ook een leuk/ favoriet speel kameraadje hebben.
/foto/foto/329893.jpg

/foto/foto/329891.jpg "

Wat leuk, vooral die laatste foto echt met zo'n heerlijk uitdagende blik en die 'reus' die zo mooi blijft staan.

mijn James heeft vooral ons en mij als beste vriend
.

honden page profiel C.C. 3 doggies

honden foto van C.

Ondanks Andor heerlijk kan mopperen op andere honden, denk ik dat Faya en Flex toch wel zijn favoriete vrienden zijn. Daar speelde hij op zijn manier mee en ze gingen goed met zijn soms wat contactgestoorde gedrag om :-)




Deamon was gek op Lady.


Door verhuizing etc. zien ze hun vriendjes niet meer, maar ik weet zeker dat geen andere hond die vriendschap kan overtreffen :-) .

En Noa heeft geluk, haar soulmate woont lekker bij ons.

honden page profiel AnnetteAnnette

honden foto van Annette

Die laatste foto c!;-)

honden page profiel SuzanneSuzanne 3 doggies

honden foto van Suzanne

Geloof dat ik zelf bij de hondjes op de 1e plek sta. Voor Yuna staat daarna Joey op 2, (en ook wel redelijk andersom geloof ik ;-) ) Lennon speelt heel veel met Fly. Joey is geen speler, hij werkt graag.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^