cesar millan toch niet zo erg als de meesten zeggen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Het is niet dat alleen de "aanhang" (zoals jij dat noemt) mag reageren. Maar ik vind (mijn mening dus ;-) ) dat er ook wel eens een topic mag komen die niet word bevuild met zulke filmpjes. Want geef nu eens toe, er is geen topic over CM waar het filmpje van Holly niet in voorkomt..

Waarom kunnen er geen goede filmpjes geshowd worden? Puur omdat sommigen een hekel aan hem hebben, maar dat maakt hem nog geen slechte GT. Maar om hun "gelijk" te krijgen dat CM slecht is, worden filmpjes van Holly geshowd..

Dat is wat er hier op het forum gebeurt wanneer het over CM gaat. En dat vind ik ook 1 ding héél naar aan het forum. Want als ik mijn bek open trek over MG, dan krijg ik commentaar dat ik "het verkeerd begrepen heb" etc. Mijn negatieve MG topic was direct gesloten, terwijl hij met die stroomhalsbanden kwam ;-).

Het gaat erom dat de vooroordelen eens een keer buiten een topic gehouden worden. Een keer een positief topic over CM mag ook wel.


Tuurlijk mag je je mening over CM geven, maar dat is iets anders al CM de grond in stampen wat hier dus (bijna) altijd gebeurt. ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "cesar millan toch niet zo erg als de meesten zeggen?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 3 doggies

honden foto van Sheltieduo_

ik vind zijn boeken ook vele beter dan zijn serie op tv. natuurlijk ga ik hem niet nadoen maar als je echt leest zitten er in vele dingen heel veel waarheid in :-D

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

Juud, omdat je verwijst naar een studie, wil ik je toch graag het volgende meegeven:
Er is namelijk een recente studie gevoerd over het verschil tussen honden die zijn opgevoed op een belonende manier, honden die zijn opgevoed op een bestraffende manier, en honden die gemengd zijn opgevoed (zowel belonend als bestraffend). En de resultaten zijn net tegengesteld aan wat jij beweert. 
De honden die enkel op belonende manier zijn opgevoed vertonen minder gedragsproblemen, zijn beter in staat nieuwe dingen te leren dan de anderen, én zijn sterker gehecht aan hun mensen dan de anderen (ook diegenen die gemengd zijn opgevoed). Hier kan je het zelf nalezen:
http://www.journals.elsevierhealth.com/periodicals/applan/article/S0168-1591(11)00087-6/abstract
http://maddiesinstitute.typepad.com/chewonthis/2013/07/study-positive-training-methods-associated-with-fewer-behavior-problems-in-dogs.html

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van het Moderatorteam

CESAR MILLAN

HondenPage heeft een positieve visie wat betreft opvoeding en omgang met de hond. Cesar Milan gebruikt in zijn programma opvoedtechnieken/methodes en omgang die op wezenlijke punten niet overeenkomen met de positieve opvoed- en omgangswijze waar wij als HP voor staan (zie ook visie/beleid hierover). Fysieke correcties, dwang en andere (fysiek) provocerende en/of overheersende handelingen zijn stressvol, beschadigend voor de vertrouwensrelatie en leveren een risico op voor het welzijn en veiligheid van de hond. Om deze reden zijn wij tegen het adviseren en propageren van dergelijke opvoedmethodes en technieken van CM op HondenPage.

Enkele voorbeelden van opvoedtechnieken welke niet geadviseerd en gepropageerd mogen worden;

Een â??hakjeâ?? geven, â??porren/prikkenâ?? in de flank, een hond op de grond duwen en/of vastklemmen, anderszins provoceren, intimideren en corrigerende hulpmiddelen.

Open vragen stellen is toegestaan in het kader van informatie en kennis. Topics met als doel discussie over (de werkwijze van) Cesar Millan gaan we niet op voorhand uit de weg, maar kunnen wel op ieder moment door het Moderatorteam gesloten worden wanneer zij van mening is dat alles gezegd is en/of wanneer de discussie een provocerend of verheerlijkend karakter krijgt en wat in strijd is met visie en beleid. Ook hier geldt dat adviseren en propageren van bovengenoemde technieken niet is toegestaan.

Link naar volledige uitleg van visie en beleid >>> http://www.hondenpage.com/faq/regels

honden page profiel --

honden foto van -

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "cesar millan toch niet zo erg als de meesten zeggen?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^