Bij de oppasmag alles,zonder verwent te zijn !!!!! we gaan verhuizen.!!!!!!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Als het aan Lodewijk lag zou hij daar gaan wonen, je mag er blaffen in de tuin,
Heel de mand met piepers door de kamer gooien overde rugleuning rennen van de bank, en als de tuindeur dichtzit mag je wel even tegen de deur piesen, hij heeft nogniet geprobeert om te poepen , maar ik weet zeker dat de oppas dat lachend zou opruimen . als iker iets van zegt krijg ik de dooddoener te horen ach hij is nog zo klein.waarop ik antwoord groter word hij echt niet hoor hij is 4,5jaar . thuis gedraagt hij zich heel anders hijweetdat ikonnodigblaffen uit den boze vinden als je moet plassen dan haal je mij er bij.ook vind ik hetniet nodig om meer dan drie speeltjes te geven ook al staat ereen mand vol op de kast. Lobke weet dit allemaal die maaltniet om die speeltjes maar Lodewijk moet echt nog veel leren .maar hij is en blijft mijn Maatje die kleine erwt. Lobke wordniet vergeten hoor die mag s,avonds als Lodewijk slaapt nog even gezelligmet mij zeuren een spelletje flostouw trekken vind ze heerlijk en zij mag op het voeteneind slapen. Lodie niet dan slaapt er niemand meer dus Lodewijk in de bench verschil moet er wezen zolang ze maar evenveel liefde krijgen. zal nog wat worden als ze beide een nachtje gaan logeren bij de oppas !!!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Bij de oppasmag alles,zonder verwent te zijn !!!!! we gaan verhuizen.!!!!!!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel GitteGitte 1 doggies

honden foto van Gitte

Goede oppas zeg, tja... Als je hond verwent kreng zo wordt snap ik dat!

honden page profiel HabbelbabbelHabbelbabbelgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Habbelbabbel

Wat een schat van een oppas, het lijkt wel opa en omas, daar mogen de kleinkinderen ook alles!
Lekkere verwennerij hoor.

honden page profiel J&SJ&S 3 doggies

honden foto van J&S

" Goede oppas zeg, tja... Als je hond verwent kreng zo wordt snap ik dat! "



Nou, dat zal wel meevallen hoor. Een hond weet over het algemeen dondersgoed bij wie 'ie iets kan maken en bij wie niet.

Ach ja Hein, een teckel hè? ;-) Klinkt iig als een lieve oppas!

honden page profiel GitteGitte 1 doggies

honden foto van Gitte

Over het algemeen wel, maar ze proberen het wel vaker uit en als het één keer mag mag het van mijn hond altijd.

honden page profiel Chester & RiverChester & River 3 doggies

honden foto van Chester & River

Misschien iets voor jou Hein dan hoeven ze niet meer naar de oppas.

http://www.powned.tv/nieuws/raar/2013/07/honden_krijgen_eigen_tvzender.html

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Gitte dat ze veel mogen ishaar keus, bij mij mogen ze niet alles en dat weet Lodewijk donders goed en om nou van een kreng te spreken een kreng is eendood dier die van mij zijn springlevend!!!!!!! mijn oppas is iemand diegeeft om dieren ze roept ze echt wel tot de orde als het nodig is. alleen ziet ze er de lol overal in ze maakt zich niet druk om het materiele
Ze ismeer van oh dat kan gebeuren als je een dier hebt.en ze zal hen echt niet verwennen met snoep of koekjes want ze weet dat als ze dat doet ik er wat vanzeg. ze zorgt goed voor mijn hondjes en haar twee eigen honden , ik laat ze dan ook met een gerust hart achter bij haar dus denk even na voor je iemands honden verwende krengen gaat noemen mijn honden Leven . Hein.

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

Herken je verhaal Hein!hier mag ook veel meer bij de oppas.
Ik zie de oppas als oma, en ik probeer beschaving  in mijn spanjaarden te krijgen  in algemeen gebruik;-)
Ze proberen wel eens iets  uit thuis,maar ze weten het onderscheid donders goed die mormels ':-)

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

" Herken je verhaal Hein!hier mag ook veel meer bij de oppas.
Ik zie de oppas als oma, en ik probeer beschaving  in mijn spanjaarden te krijgen  in algemeen gebruik;-)
Ze proberen wel eens iets  uit thuis,maar ze weten het onderscheid donders goed die mormels ':-) "


Roos zo zie ik het ook en ze is eeen geweldige OMA voor mijn honden. en wie ben ik om daar moeilijk over te doen, zij was het die mij deed besluiten om lodie voorgoed in huis te halen toen hij hier 2weken op proef was ikk had het er over om beide honden een nacht in pension te doen watniks ervan ze slapen hier was het antwoord, ik moet een nachtje slapen in het ziekenhuis om te kijken of ik slaapapneu heb moet er mij om 20uur melden en dan blijven tot de andere ochtend om half negen mag ik dan weer naar huis . nee ik ben ontzettend blij met de oppas een vrouw uit duizenden. een dier liefde geven en gewoon alles nemen zoals het is hier lopt lodie niet over de rugleuning te rauzen hij probeert het wel maar een duidelijk nee is genoeg , en dan ze zijn in haar huis gelden dus haar regels zolang ze hen niet leert om een bank te overvallen vind ik het best . honden zijn wat dat betreft echt niet gek aan mij teleren dat hier in huis andere regels gelden bij de oppas blaffen oke bij mij dus niet en dat weten ze beiden. groetjes Hein.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

is dat niet altijd ? kinderen naar opa en oma , lekker verwennen en dan weer naar huis ? niet erg toch. als Lodewijk maar zich kan gedragen bij jou is er niets aan de hand, verwennen bij de oppas, acht het is maar voor even toch ? :-D

honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje 3 doggies

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

Inderdaad net een oma !! Is toch geweldig dat je zo iemand hebt om op je honden te passen en honden zijn heus slim genoeg om te weten waar ze bepaalde dingen mogen en waar niet. Daar worden ze geen verwende hondjes van.
Ik wilde dat ik ook zo'n oppas had !!

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Net staat Lobke te blaffen en kijkt mij aan ik zeg nee en ze stopt lodewijk is nog zo moe die slaapt nog was een inspannend dagje gisteren dus vandaag alles relax doen .huish hulp afgezegd voor vandaag . even samen met dehonden doorbrengen vandaag lekker spelen zoekspelletjes etc ze zijn de hele week al dagelijks bij de oppas nu ben ik aan de beurt ,en heb erzin in groeten Hein.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

vandaag niet naar de oppas we hebben lekker lui gedaan vandaag, Lobke heeftliggend haarvlees gegeten en Lodewiijk in debench, ben toen even vlug eeen boodschap wezen doen en daarna hebben we gespeeld heb nu een tennisarm van het piepertje gooien brokjes verstoppen in de tuin was ook leuk alleen was mr Vlaai zo flauw om de plekjes te verraden , deed ditvroeger met Vlaai en kattenbrokjes helaas eet hij die niet meer , na het brokjes zoeken tijdvoor een dutje lekker in dekapotte lade van de kledingkast boven op de sokken van Hein, daarna metzijn allen op de bank tv gekeken en toen naar buiten even rennen ja de hondjes zijn nu doodmoe en slapen zielsgelukkigop debank en zagen gelijk kachelhout. wat kunnen die twee snurken lijkt hetbaasje wel groeten Hein.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Goedemorgen. het is hier druk in huis, staat vol dozen. we zijn aan het inpakken ,gaan verhuizen. zal wel een hele verwarring worden . Lodie heeft de tuin daar al geinspecteert en ook Lobke vind die grote tuin geweldig . hij is helemaal om heind erstaat een nieuwe schutting die op een ingegraven muur staat nergens gaten dus geen ontsnappingen . ook vlaai voelt zich er thuis heb hen al een paar keer mee genomen de laatste weken , alles gelijk vloers en een zee van ruimte. nog een paar dagen dan gaan we over.zal mijn oude buurt wel missen maarheb hier leuke buren die gelijk kwamen helpen. groetjes Hein.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Bij de oppasmag alles,zonder verwent te zijn !!!!! we gaan verhuizen.!!!!!!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: vechten...
^