'Cadeautje' voor fokker en mama-hond?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Hannah + Ginny & WinterHannah + Ginny & Winter

Afgelopen vrijdag is het nestje waar wij een (Zwitserse Witte Herder) reutje van krijgen zeven weekjes oud geworden, en komende week krijgen wij te horen welk van de drie reutjes onze Winter zal worden. Spannende tijden dus! De week daaropvolgend zullen we hem waarschijnlijk op gaan halen (als ik de planning goed in mijn hoofd heb), en willen we graag iets meenemen voor zowel de fokkers als mama Izzy. Gewoon 'voor de leuk', en als bedankje voor hun tijd en inzet.

Nu zat ik er zelf aan te denken om een mandje te vullen met lekkers en leuks voor zowel moederhond als de fokkers, bijvoorbeeld een zakje gedroogde snacks en een botje voor Izzy, en dan een flesje wijn en wat chocolaatjes voor de fokkers.

Iemand nog ideeën wat nog meer leuk is om er in te doen? :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "'Cadeautje' voor fokker en mama-hond?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel PumbaPumba 3 doggies

honden foto van Pumba

Wij hebben precies hetzelfde gegeven, maar dan nog een klein kamerplantje met een kaart erbij gedaan met bedankt voor de goede zorgen :-)

honden page profiel Hannah + Ginny & WinterHannah + Ginny & Winter

Ooh, ja iets van een plantje of potje bloemetjes is ook leuk inderdaad ;-)

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Volgens mij is dat vrij uniek dat een fokker een kado krijgt van een puppy koper, je betaald immers al honderden euro's ;-) Maar wel een leuk idee :-)

Bij chocolade denk ik aan thee en koffie, mss een variatie doos?

Voor de mama hond een leuk speeltje?

honden page profiel Hannah + Ginny & WinterHannah + Ginny & Winter

Haha klopt, de pup was niet goedkoop :-D Maar dat neemt niet weg dat wij gewoon heel blij zijn met onze fokker keuze en dat ook graag willen laten blijken. Zulke fijne mensen die continue updates en foto's mailen, en helemaal enthousiast worden van ons enthousiasme, haha! Thee en koffie is ook leuk inderdaad, bedankt voor de tip :-D

honden page profiel Dorie, Falcor †,  Atreyu en JaydeeDorie, Falcor †, Atreyu en Jaydee 3 doggies

honden foto van Dorie, Falcor †,  Atreyu en Jaydee

Hebben wij ook gedaan toen we Falcor en later Atreyu opgehaald hebben.
Vond ik ook een leuk idee toen.

honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala 3 doggies

honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nala

Leuk !:-)
Ik heb bij Diva voor alle pups een touwtje gekocht en ook voor de moeder een touw gekocht en die aan de fokker gegeven dat vonden de pups en moeder en fokker erg leuk :-D :-)

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Wij hebben een "retour komst" cadeau gegeven :-) toen Max ongeveer een jaar was zijn we terug gegaan naar de fokker met Max. :-) Vonden ze erg leuk.

honden page profiel Uma & JokerUma & Joker 3 doggies

honden foto van Uma & Joker

Ik heb de fokker een bloemetje gegeven, en heb voor alle pups uit het nest een speeltje gekocht :-)
De andere pupkopers namen ook lekkers mee voor de fokker tijdens de bezoekjes.

honden page profiel Hannah + Ginny & WinterHannah + Ginny & Winter

Wat een leuke ideeën allemaal :-D Ik denk dat het hier een samengeraapt zootje van van alles en nog wat wordt, haha! Iets lekkers voor de fokkers, iets lekkers voor de honden, een paar speeltjes en een bloemetje. Zag laatst nog van die mini bloempotjes staan met een paar roosjes erin, die vond ik toen zo leuk. Van de week eens kijken of die er nog zijn :-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

als er een band mee opgebouwd is dan doe je dat toch :-D

en Hannah gaat de nieuwe huisgenoot WINTER heten ? als dat zo is, een goeie en mooie naam. :-D

altijd leuk als je wat mee neemt voor de fokker, vind ik wel. :-D

honden page profiel Hannah + Ginny & WinterHannah + Ginny & Winter

Jep, hij gaat Winter heter :-D Was voor mij de enige naam die ik mooi vond en niet de volgende dag eigenlijk alweer zat van was, haha!

honden page profiel Suzan Suzan 3 doggies

honden foto van Suzan

Een leuk mandje met een plantje!Rijmt, maar ik ook altijd leuk om te geven en om te krijgen.

Symbolisch zou je het mandje kunnen vullen met 'vergeet mij nietjes' en dan de naam van jullie pup op een kaartje erbij. 

Wat je ook kiest, het is sowieso een lief gebaar, en dat is hetgeen dat telt!

honden page profiel Hannah + Ginny & WinterHannah + Ginny & Winter

Ohh, dat is ook een hele leuke! :-D

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 3 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

" ... 

Wat je ook kiest, het is sowieso een lief gebaar, en dat is hetgeen dat telt!... "


Vind ik ook :-) En verder een goede band houden met de fokker.

Enne... Met dit warm weer de eeventuele chocolaatjes koel houden... Pff... Ik denk dat ik eens naar de keukenkast ga... Zin in chocolaatjes gekregen :-)

honden page profiel Hannah + Ginny & WinterHannah + Ginny & Winter

Haha ja, wil natuurlijk niet vertrekken met chocolaatjes en daar aankomen met een doosje chocopasta O-)

honden page profiel samsam 3 doggies

Nou, zo uniek is het niet Roosje. Wij krijgen ook altijd mandjes met lekkers, cadeaubonnen,  bloemen, etc. Heb zelfs een keer een zelfgebreide muts met ingebreide hondjes van ons ras gekregen, een zelfgemaakt keramieken lampje en van een dierenarts die een pup kreeg, kreeg ik bloemen én 50 euro extra omdat hij als dierenarts inzag dat wij niets aan het nestje over hielden.
Toen ik zelf mijn eerste pup kreeg had ik voor de fokker een potloodtekening gemaakt en ingelijst van de moederhond met een pup en ik had wat keramieken mokjes laten maken.
En als we voor een dekking weg gaan (al kost dat ook vaak nogal wat), nemen we altijd een mandje met streekprodukten mee...

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Mmm... Nooit geweten. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik langer als een half jaar alleen al bezig ben geweest met het zoeken naar een fokker die geen inteelt in de lijnen had. Toen ik die fokker vond bleek ze nog 1 teefje te hebben en die was al 8 weken en kon dus al weg. Ik heb direct een afspraak voor die middag gemaakt en we zijn gelijk de auto in gestapt (was aan de andere kant van NL dus een flink stuk rijden). Je kunt je voorstellen dat wij van enthausiasme er niet eens bij stil gestaan hebben om wat kado te geven ;-)

We hadden overigens geen geld mee genomen, juist om in de auto opweg naar een pin automaat met elkaar definitief te kunnen beslissen of we vertrouwen hebben in zowel de fokker als de moeder hond als de pup. Het was dus geen overhaaste aankoop ;-)

Wel heb ik heeeeel lang foto's met verhalen naar de fokker gemaild. Tot ik op een gegeven moment geen reactie meer kreeg, toen ben ik ermee gestopt.
Ik ben trouwens ook nog 1x terug geweest met Dribbel, maar op de een of andere manier kwam die vrouw niet zo vrolijk over.. Ik ben dus ook geen 2e keer meer langs geweest..

Maar Dribbeltje is een perfecte hond, dus spijt heb ik zeker niet!

Wat ik trouwens heel bijzonder vond en me nog meer vertrouwen in deze fokker gaf, was het afscheid. De fokker had er duidelijk moeite mee. De tranen stonden in haar ogen. Ik heb haar daarop de tijd gegeven om op haar eigen tempo de pup in haar armen mee naar onze auto te nemen en in de auto te zetten. Ik weet nog dat ze zo te spreken was over dat onze andere hond in een tuigje vast in de gordel zat. Ze vroeg of we dat ook voor de pup gingen kopen en dat was zeker wel onze bedoeling en hebben we ook gedaan ;-)
Dribbeltje was ook al krant-zindelijk toen we haar mee namen.

Het valt me nu achteraf alleen op dat ze continu nesten heeft van dezelfde combinatie, wat ik wat minder vind voor moeder hond. Dribbel heeft dus heeeeeeeeeeeel veel broers en zussen ;-)

Maar ik droom wat weg geloof ik haha :p

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "'Cadeautje' voor fokker en mama-hond?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^