ander kvv als hond uit logeren gaat?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel shirtshirt

Ja de vraagstelling is misschien een beetje vreemd maar ik zal het uitleggen.Mijn hondjes krijgen kvv. Nu is het zo dat we over een maand een weekend weg gaan en de hondjes uit logeren gaan. Daarna gaan we ook 2 weken op vakantie zonder alles.
Best lekker allemaal maar nu dus de vraag wat doen jullie met het eten. 
De ene oppas die de 2 weken oppast zal ik gewoon de kvv laten geven, maar degene die t weekendje oppast die zie ik nu niet kvv geven op 1 of andere manier. Toch laten geven of makkelijker te geven kvv kopen voor de overbrugging, iets van rodi worst ofzo? 
Tja ik vind kvv niet vies, en gewoon lekker makkelijk, maar kan me best voorstellen als je het niet aan je eigen hond geeft dat je het vies vind ofzo. Ik weet maak me soms drukker als nodig maar toch ff de vraag.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "ander kvv als hond uit logeren gaat?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Heb je het überhaupt al gevraagd aan degene waar de hondjes dat weekend gaan logeren?
 
Toen wij 3 dagen naar Disneyland Parijs gingen was Mellow bij mijn ouders. Ik heb haar KVV toen per portie verpakt (dus ontbijt, lunch en diner zeg maar), terwijl ik het normaal gewoon per dag verpak.
En nóg vond mijn moeder het vies, maar dat terzijde ;-) 

Anders kun je ook nog kiezen voor iets van Renske ofzo, maar dat zou ik dan wel een keer van tevoren geven ook, misschien vinden ze het niet lekker namelijk.

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

ik zou ook doen zoals Cindy schrijft
per portie verpakken, hoeven ze gewoon te laten ontdooien en hopla de bak in
en dan even toelichten dat het eigenlijk niet "viezer" is dan bvb. rauw gehakt ':-)

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ik vind rauw gehakt (om daar soepballetjes van te draaien) zelfs viezer haha. KVV gaat gewoon in de bak, beetje met je vork erdoorheen en klaar. Gehakt moet je met je handen in graaien, dát is pas vies ;-)

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

lekker vettig ;-)

honden page profiel MaartMaart

honden foto van Maart

mijn hond eet elders wat de pot schaft (brokken dus).
Hond hier op logement eten wat hier de pot schaft (rauw)

Ik heb geen moeilijke honden en ben zelf ook niet moeilijk ;-)

honden page profiel GingerGinger

honden foto van Ginger

Je kan inderdaad renske geven, vinden ze vaak errug lekker. 

Anders kvv zoals Prins, dat zijn een soort hamburgers en daar is weinig bloederigs aan. Ze hebben ook een beetje karton achtige kleur.
Maar om dat een weekendje of wat te geven kan prima hoor!

honden page profiel Pauline, Punk en CosmicPauline, Punk en Cosmic

honden foto van Pauline, Punk en Cosmic

Ik lees even mee. Het adresje waar Punk altijd heen ging als ik weg moest heeft zelf ook een hond maar dit is een brok-eter. Ze vinden het feit dat ik Punk KVV geef onzin en vies. Iedere keer als ze hier zijn en Punk hoest o.i.d. zeggen ze: "Tja, dat krijg je ervan als je je hond zulke rare, vieze dingen voert." Hun hond eet naast zijn gewone brokken alles wat zij over hebben, inclusief zeer pittig gekruid (varkens)vlees e.d. Het zijn echt beste mensen hoor, maar qua voeding vind ik het lastig om mijn honden daar achter te laten en ik ben daarom al een jaar niet meer op vakantie geweest, ik heb geen ander adres voor ze. Ik heb ook al zitten bedenken wat ik ga doen als ik met spoed ergens heen moet of zo. Brokken eet ze echt niet meer dus ik denk dat het dan Renske wordt, dat vinden veel mensen toch wat minder moeilijk en vies (hoewel het veel sterker ruikt).

honden page profiel shirtshirt

Ja ik snap als kvv voerend baasje niet wat er vies aan is, ja ok het bloed soms, maar dat doet je eigen vlees ook als t nog rauw is. Maar afijn het is geen topic over wel of niet kvv dus daar wil ik ook niet heen hoor met de vraag.Vroeg me het gewoon af. Want ik snap wel dat andere het misschien wel vies vinden. Maar goed, renske dus of prins,..ik dacht zelf aan paar van die rodiworsten, is gewoon geperst en ziet er uit als ja uuh leverworst. 
Maar of het echt een goede maaltijd is?...
Ik vind bv kattevoer uit een blik pas stinken en hoeveel mensen geven dat niet als gewoon??

honden page profiel GingerGinger

honden foto van Ginger

Je hebt eventueel ook Carnis worsten, lijkt een beetje op Rodi worsten maar dan wat betere kwaliteit en het is vergelijkbaar met Renske alleen is het niet overal verkrijgbaar. 
Die rodi worsten kunnen ook wel hoor, maar het is niet echt een maaltijd maar een soort leverworst om snoepjes uit te snijden of om pilletjes in te verstoppen.
Trouwens Carnis en Renske zijn gewoon zo houdbaar en Prins is diepvries.

Wat je eventueel ook nog hebt is Ziwipeak en K9 dat is gevriesdroogd en luchtgedroogd vlees. Bij de k9 moet je nog water toevoegen en dan zwelt het op en word het een maaltijd. Maar of dat erg handig is bij een oppas die vies is van vlees? Die Ziwipeak is ook vrij prijzig, die K9 valt qua prijs wel redelijk mee omdat daar nog water bij moet.

Ik vind zelf kattenvoer uit blik ook verschrikkelijk stinken hoor:-D

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious

honden foto van Goldendelerious

Het komt vrijwel nooit voor dat hier oppas nodig is, maar ik maak zeker geen concessies in de voeding van de honden. Het NRF laat ik niet door een ander geven, dus dat wordt een vervangend goed KVV. Brok, blik of gestoomd voer is niet aan de orde. Omdat zo'n oppas KVV vies vindt om te voeren, dan maar geen oppas. Wat is er makkelijker om KVV in een bak te doen, beetje prakken en geven.

honden page profiel Naomi1971 & TessaNaomi1971 & Tessa

honden foto van Naomi1971 & Tessa

Je hebt ook nog de optie gedroogd vlees (dry barf). Als je het per portie inpakt hoeft de oppas er alleen wat lauw water bij te doen en je hond kan lekker eten. Zo doe je beiden een beetje water bij de wijn en hoeft je hond geen brokken te eten ':-).

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "ander kvv als hond uit logeren gaat?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Beroemde hond!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^