Laatste tijd niet tevreden over Lotgering...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel liesbethliesbeth

honden foto van liesbeth

Ik voer al 2.5 jaar in volle tevredenheid Lotgering.
Bestel meestal een aantal smaken(wild,vis,eend,totaal,lam)...mijn Bullen doen het er prima op.
Alleen valt me de laatste tijd op dat het vlees niet zo mooi rood meer is....eerder richting grijs(bij sommige de binnenkant alleen maar rood ,buitenkant grijs).
Ook hoorde ik van me verkooppunt dat er al een aantal mensen waren afgehaakt omdat ze het er niet meer mooi uit vonden zien ,het stonk en de honden gingen aan de diaree.
Delen jullie dezelfde mening of zijn jullie nog steeds tevreden.?

honden page profiel Cheeky BoomerCheeky Boomer

honden foto van Cheeky Boomer

Boomer heeft zo'n 2jaar geleden voor het laatst lotgering gegeten, want kwam erachter dat hij allergisch is voor het één en ander.

Nu ben ik bezig om die kattekop hier in huis over te zetten op kvv en had van diverse merken pakketjes besteld om te kijken wat hij graag eet, maar moet zeggen dat het er idd echt niet lekker uitziet, daarnaast ruikt het vlees ook en de verpakking is open.

Al met al dus totaal niet tevreden!

honden page profiel Silla en Bo & YunahSilla en Bo & Yunah

honden foto van Silla en Bo & Yunah

Hoi Liesbeth,
Ik voer sinds februari Lotgering en ook ik merk dat het soms stinkt en dat de zakjes niet dicht zijn of dat er soms twee aan elkaar zitten. Bo heeft er ook af en toe diarree van.. Misschien toch maar een ander merk zoeken als de vriezer leeg is.. Alleen geen idee welke haha.

honden page profiel MichelleMichelle

honden foto van Michelle

Ik heb lotgering ook 2x besteld maar ben niet tevreden. Het kwam beide keren half ontdooid binnen. Bijna alle verpakkingen zijn gescheurd. Het vlees is inderdaad bruin/grijs van buiten en rood van binnen en ik vind het ook stinken. 
Ik bestel het nu ook niet meer. Ik houd het wel bij alaska en Tamro

honden page profiel Sab.Sab.

honden foto van Sab.

Hier dezelfde ervaring. Het vlees was helemaal grijs en het rook niet lekker. Ook had Zara steeds wisselende ontlasting en liet veel scheetjes. Daarnaast heb ik al een paar keer problemen gehad met de levering en heb de laatste keer zelfs een heel scheldkanonnade over me heen gekregen...

Wij zijn nu overgestapt op Degomeat, dat is maar ietsje duurder, er is veel meer aanbod en je kunt er per rol bestellen. Het vlees ziet er hartstikke goed uit en de service is heel goed! ;-)

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

Rijden ze inmiddels met een koelwagen?

Met dit weer wordt ontdooit vlees snel grijs bij warme tmeperaturen en slecht verpakt in plastic...

honden page profiel liesbethliesbeth

honden foto van liesbeth

" Rijden ze inmiddels met een koelwagen?
"


Nope,maar deze problemen zijn al begonnen toen het winter was ,ook toen waren er veel partijen slecht en grijs...En toen vroor het.
De laatste partij kwam diepgevroren hier aan dus daar lag het niet aan.
Heb nu een bestelling bij Degomeat gedaan ,kijken wat ik daarvan vind.
Want als me volgende bestelling bij Lotgering weer tegenvalt dan stap ik toch over.

honden page profiel Senna en AstaSenna en Asta

honden foto van Senna en Asta

Ik heb ook lotgering en mij viel het ook op dat het vlees wat droger en grijs was.
Zelfs een van m,n honden kijkt me bij de laatste lading aan van " moet ik dit eten?"
Terwijl ze altijd zo goed eet

Liesbeth@ ik ben benieuwd wat jij van Degomeat vind

honden page profiel HollandsMecheltje.HollandsMecheltje.

honden foto van HollandsMecheltje.

Hier voerde ik ook lotgering

maar vond het maar zuur ruiken en Hope at het ook niet meer op
Bleek dat het gewoon verrot is dus bij mij komt het er niet meer in.

honden page profiel Silla en Bo & YunahSilla en Bo & Yunah

honden foto van Silla en Bo & Yunah

Heb ook bij degomeat gekeken, ziet er goed uit maar we hebben nog aardig wat in de vriezer dus het beestje moet er nog eventjes mee doen! Ze hebben bij degomeat ook verpakkingen van 200g wat fijn is voor een kleine hond xD

honden page profiel liesbethliesbeth

honden foto van liesbeth

Toch hier ook geen beste ervaringen van de laatste tijd.. ;-) .
Baal echt wel want mijn Bullen aten het altijd met smaak en deden het er prima op...maar de laatste tijd laat het echt te wensen over.
Tja..ik ga Degomeat meebestellen met een kennis van mij,kan ik gelukkig ook bij producten mee bestellen zoals schapenvet/long en pens en door de vele die mee bestellen heb ik geen bezorgkosten.
Wil er dan nog wel een ander merk bij gaan voeren...maar dat moet ik dan nog even uitzoeken..
Heb een hard hoofd erin om bij Lotgering te blijven.

honden page profiel Lotte met HobbeLotte met Hobbe

honden foto van Lotte met Hobbe

Wij hebben de vriezer nog vol liggen. Zo'n 72 kilo, normaal doen we daar een maand mee. Nu wel langer, want de honden eten het erg slecht. De bezorging gaat bij ons de laatste tijd erg slecht. Wij denken erover om ermee te stoppen.

honden page profiel IsanneIsanne

honden foto van Isanne

Ik ben pas begonnen. Zelf opgehaald in Abcoude, van alle smaakjes 500 gram. Pup eet het goed en met smaak, maar ga over op Kivo als het op is. De reden.... wat een zooitje in Abcoude. Vind de verpakkingen maar zozo en niet alles ziet er even mooi uit. (Wild en eend wel mooi).
Het was echt een vieze bende daar zeg......

Kivo ziet er netjes uit, mooie verpakkingen, nette tussenleverancier, prijzen vergelijkbaar, heb daar dus een veel beter gevoel bij.

honden page profiel ..

honden foto van .

hier zijn we inmiddels ook gestopt met lotgering, inderdaad de laatste levering was ik niet tevreden meer over. buiten dat de ik de eerste keer iets niet geleverd kreeg en daarna nog eens het verkeerde, en chagerijnige chaufeurs en gedoe op de klantenservice. was ik er even helemaal klaar mee. (heb tot 3x keer toe achter 30 euro statiegeld aan kunnen bellen ;-)) wilde van de week de laatste 5 rollen paard en nog wat pens opmaken. Had de pens er uitgehaald en gegeven, zag er wel goed uit maar de zelfde middag honden aan de diaree. Wat ze nog nooit eerder gehad hadden, en juist die dag wist ik ook nog zeker dat ze niks verkeerds binnen gekregen konden hebben. 

Ben nu overgestapt op Degomeat zo'n 1,5 maand geleden. met wat extra orgaan erbij ben ik daar super tevreden over. kost iets meer dan lotgering maar dat is het zeker waard. extra orgaan bijvoeren is wel noodzakelijk aangezien ze hier op de 20% toch moeilijker kunnen poepen

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker

honden foto van Claire & Tess & Bonny

ik ben tot vandaag gewoon heel tevreden geweest met lotgering... goede levering en merk niets van sjacherijnige chauffeurs... alleen had ik de vorige keer "wild" besteld en daar zit volgens Tess wel een hoog gehalte konijn in (en konijn eet mevrouw niet) dus dat is ff lastig geweest....
vanavond probeerde ik opnieuw te bestellen... maar het lukt niet...site ligt er kennelijk uit... morgen nog maar eens proberen en anders zal ook ik moeten uitwijken naar iets anders...

maar qua kwaliteit heb ik er niets mis mee gevonden... onze vorige levering was 1 maand geleden...

honden page profiel Marielle en LoganMarielle en Logan

honden foto van Marielle en Logan

Hoor meer mensen hier over. Ze hebben geen koelwagen, en gaan ze ook niet krijgen. Ook wij bestellen geen lotgering meer :-)

honden foto van Patricia & de Musketiers

T ziet er idd bruin grijs groenig uit. En mijn honden hebben sinds een tijd harde poep, echt kei hard!
Verder doen ze t er goed op.

honden page profiel José • Rover José • Rover

honden foto van José • Rover

Ik ben juist weer terug naar de Lotgering.
Ok,ik voer alleen de wildvariant omdat Roof niet tegen kip kan en hij toch reageerd op smaken zonder kip,wild uitgezonderd.

Voorheen ook regelmatig stinken of grijzig, maar de wild is super. Lekkende verpakkingen heb ik niet zoveel last van. Ik haal het de nacht ervoor uit de vriezer en kieper het in een tupperware bak die in de schuur blijft staan tot de nacht etenstijd erop. Al met al ligt het 24 uur buiten de vriezer in een warme schuur als de zon erop staat. Nergens problemen mee.

Degomeat juist mee gestopt. Stoepkrijten, rommelende buik en de vacht ging finaal naar de knoppen.
Voor Degomeat fans, meld je aan op best4dogs.nl
Dat is gewoon Degomeat, maar dan in staffelverpakkingen van 20kg (20x 1kg rol) per soort. Je betaald echter maar max 2 euro p.kg.... De meest toegankelijke soorten zelfs 1,50 O-)

Een zootje op de boerderij, tja... Ze stellen de prioriteiten net even anders. Daarom kunnen ze de prijs ook laag houden. Ik kom regelmatig in de fabriek om af te halen,ik ken hun productieproces en zie daar ook de grondstoffen die hun gebruiken, prima voer hoor.
(keuringsdienst is regelmatig geweest en alles is in orde)

Voorheen barfte ik volledig met Rover, via tussenhandel had ik exact dezelfde spullen. Ik weet de prijzen van de grondstoffen. Stroomkosten, onderhoudskosten, pandhuur, personeelskosten e.d. Al met al is Lotgering een supermooie prijs voor de qualiteit wat ze leveren aan kant en klaar product.

Dit is niet om ze de hemel in te prijzen omdat het toevallig de fokker is van Rover, begrijp me niet verkeerd.
Ik ben ook een hele tijd ontevreden geweest erover en ermee gestopt en dat weten ze ook.
Maar ik voer nu weer naar alle tevredenheid de wildvariant die ik af en toe afwissel met Darf Eko en All Animal.

Maar alle merken hebben wel wat. Het bekendste/duurste A-merk van zo'n 6 euro p.kg hoef ik niet meer te proberen... Diarree tot het plavond haha! Degomeat is stoepkrijt, Darf Eko gaat goed, Tinlo is wisselend maar meestal goed enz.
Dagje Smuldier?? Geen probleem! Zo zie je maar.

Het is ook hondgebonden, voorbeeldje:
Ik weet iemand met 2 herders, eentje glimt als een spiegel en ziet er schitterend uit. De ander? Vette, doffe waas over de vacht en ziet er goor en mottig uit.
Ze krijgen allebij Lotgering.

honden page profiel ..

honden foto van .

even gekeken... de prijzen zijn inderdaad stuk leuker maar helaas zoveel vriesruimte heb ik niet :'(

Vond het ook erg jammer was vooral in het begin erg tevreden over lotgering ze hebben het ook meer dan een jaar gegeten. ben alleen de laatste tijd wat afgeknapt op de service. Vooral dat ik constant achter me statiegeld en levering aan kon omdat het regelmatig niet klopte. ontdooit heb ik dan weer nooit last van gehad. Alleen de chauffeurs mogen wel wat gezelliger doen, maar geloof dat het ook verschilt wie je hebt ;-). De kwaliteit van het vlees had ik nooit eerder wat over te klagen maar vond het typisch dat die 2 van mij direct aan de diaree gingen na de pens gegeten te hebben. dit hebben ze nooit eerder gedaan. en zo af en toe denk ik nog wel eens dat ze een betonnen maag moeten hebben aangezien ze nog wel eens sneller wat naar binnen willen werken dan ik het zie. Maar ach het kan zo maar een keer. 

Dego is zonder extra orgaan inderdaad stoepkrijten. Heb het in eerste instantie 2 weken geprobeerd zonder omdat ze doorgaans best oke reageerde op iets meer bot maar het is voor hier ook te veel. met een pluk orgaan erbij gaat dit stukken beter. 

We moesten sowieso hier wat anders gaan doen, nog al een gevoelige hond hier rond lopen die erg reageerde op lotgering bijna alle smaken. Dego gaat tot nu toe erg goed na wat uitzoeken waar ze wel en niet op reageert. Ik kan niet zeggen dat ik Lotgering een slecht merk vind want er zijn super veel honden die het er heel goed op doen, voor hier was het geen goede optie meer, maar elke hond is daarin ook uniek de duurste en "beste" merken zijn niet altijd het beste voor de hond, want het is en blijft een individu en als ze het goed doen op een bepaald merk dan maakt het toch niet uit welk prijskaartje of welke naam er aan hangt ;-)

honden foto van Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amaya

klasgenoot van mij is er laatst afgestapt, omdat het inderdaad grijs van buiten was en stonk, een aantal honden in hun bestelgroepje waren er ziek van geworden (diarree). En wat bleek nou? Lotgering vervoerd hun vlees in niet(!) gekoelde wagens, wel geisoleerd, maar die klasgenoot van mij is de laatste op de route en dan is ze deur al heel vaak open gedaan en zeker op warme dagen is dat vragen om problemen

honden page profiel De mannenDe mannen

honden foto van De mannen

Ik ben tot nu toe nog steeds erg tevreden.
Ik haal het voer zelf in Zaandam en deze keer de goedkoper wild en totaalvoer meegenomen.
De totaalvoer is zo als altijd maar de goedkope wildvariant vind ik persoonlijk wat tegenvallen maar de honden eten het met smaak.honden page profiel NicolineNicoline

honden foto van Nicoline

Tot op heden was ik tevreden over Lotgering. Alhoewel het kattenvoer grijs was... En soms heeft onze Cairn wat moeite met de pens, hij is wat selectiever (lees ouder en wijzer) en laat er dan stukken van staan.. Gisteren vond ik echter tandjes (!) in de pens? ;-)Dus nu probeer ik een zending Best4dogs. Als het goed is wordt deze over 2 weken bezorgd... Ben benieuwd!

honden page profiel Karin & LeviKarin & Levi

honden foto van Karin & Levi

@nicoline dat zijn geen tandjes hoor, kunnen hoogstens kimmels zijn

honden page profiel NicolineNicoline

honden foto van Nicoline

@Karin Wat zijn in hemelsnaam kimmels? Nog nooit van gehoord... ':-)

honden page profiel Watson & PéWatson & Pé

honden foto van Watson & Pé

Geen problemen met Lotgering!!!
Watson eet 1,2,3 z'n bakkie leeg. Glimt als een spiegel, poept goed kortom NO PROBLEMMO...
Ik haal het zelf in zowel Abcoude als in Zaandam. Word altijd vriendelijk geholpen en heb dus nooit geen problemen met levering.
Dat 't in Abcoude "nogal rommelig" is zal ik niet tegenspreken maar daar ligt het vlees alleen maar ingevroren in vriezers. Het verwerken gebeurt in Zaandam en daar ziet 't er prima uit.
Ik haal ook alle andere merken vlees (Watson eet alles...:-D) maar kan nou niet zeggen dat Watson die echt veel lekkerder vind.
KORTOM...
Hier geen klagen over Lotgering!!!

honden page profiel KK

honden foto van K

ik heb nu weer het verkeerde gehad. weet zeker dat het geen totaalvoer is, ook al staat dat er wel op. volgens mij is het vis, en het is ook heel papperig. cash heeft niet snel diarree, en ze eet het ook met smaak.maar bij deze levering was ik toevallig even weg, en die idioot had het in de volle zon gezet, terwijl hij het ook in de schaduw had kunnen zetten. er zaten dikke vliegen op. dat was afgelopen vrijdag, toen het zo warm was.

honden page profiel ikkeikke

honden foto van ikke

NOOIT NOOIT NOOIT MEER!!!

Wat een smeerboel is dat vlees!
Grijs, goor stinken en noem maar op.
De laatste keer kreeg ik 40 kilo helemaal bedorven en ondooit binnen, BAH

Alle pakjes lekken of zitten aan elkaar en als je zegt dat je dat niet normaal vind dat het zo aankomt grapt hij dat het geen kwaad kan en alles voor de hondjes zegt hij dan!!
Nou hier werd het niet gegeven ik heb alles in de kliko gegooid, ik raad het iedereen AF!!

Met dit weer zonder koelwagen bezorgen is onverantwoord!!!!!!
De groei van bacterien is mega groot!!!

En dan nog niet te sprekn over de kratje en de gore bezorger!!!! en bebloede facturen

honden page profiel Marissa & LodewijkMarissa & Lodewijk

honden foto van Marissa & Lodewijk

Hier ook gestopt met Lotgering. Mijn teckeltje (5,5 kg) werd er super dik van, op het laatst stond hij nog op 60 gram per dag en had echt honger, dat wil ik hem niet aan doen..

honden page profiel J&SJ&S

honden foto van J&S

Ook ik was niet meer tevreden, inderdaad door de stank en het er niet fris uitzien van het vlees. Daarbij ergerde ik me groen en geel aan de simpele verpakking, wat een knoeiboel. Over de bezorgers geen kwaad woord, vriendelijke lui!

Ik ben overgestapt naar Barfmenu van Tinlo en bestel het nu, samen met de Barfproducten, bij Caroba. Bevalt erg goed!

honden page profiel liesbethliesbeth

honden foto van liesbeth

Mijn zorgen gaan ook niet naar koelwagens,verpakkingen of dit soort dingen ,want daar ben ik gewoon tevreden over.
Ik merk alleen dat de laattste tijd de kwaliteit achter uit gaat...vroeger had ik vlees totaal,zag er prachtig rose/rood uit en nu kreeg ik een partij binnen die was in en in grijs.Ook had mijn kennis een hele krat totaal die grijs was en stonk.Om mij heen hoorde ik ook steeds meer mensen klagen erover,dus was even benieuwd of jullie dit ook zo ervaarde.Heb nu een lading Degomeat besteld om eens te kijken wat ik daarvan vind,ga eind van de maand toch nog eens een kleine partij Lotgering bestellen om ze niet helemaal af te schrijven ,maar als die ook weer tegenvalt,ga ik toch echt over op een ander merk.

pagina 1 van 11 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Volgende forumvraag: Hoeveel krijgt jouw hond te eten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^