Twee grote modder poten op mijn witte/beige jas!!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

En dat nog niet eens van mijn eigen hond!!!!!

We moesten ergens naartoe en dan doe ik mijn witte/beige jas aan, die ik nog niet zo lang heb. Dus ik dacht ow even snel Maylo er uit voordat we gaan. Ik was nog niet de straat door en toen ik hoorde ik het al, twee massieve poten die op me afstormde.....ik draaide me om en toen ik zag ik hem al op me afstormen...Pepper ;-)

Een schat van een airdaler....maar niet als je een witte/beige jas aan hebt...Ik nog roepen 'NEE PEPPER STOP!!!!', maar het was dus al te laat, twee dikke vette modder poten op mijn jas.

Mijn eigen hond heb ik als een mafketel vast, zodat hij niet tegen me opspringt, komt er zo'n andere maf op je af gerent.

De eigenaar die ik goed ken, komt naar me toe 'Oeee...je jas' en ik tegen hem 'Tja pepper dacht natuurlijk laat ik eens gaan poot verven op dat mooie canvas'....ik naar binnen gestormd want ik moest echt gaan jas over een stoel en een andere aangetrokken.

Mijn moeder me nog na geroepen, 'waarom staan er twee poten op je jas?!', ik terug 'PEPPER!'. Tja heb de jas maar in de was gedaan.......Bedank Pepper! O-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Twee grote modder poten op mijn witte/beige jas!!! " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Pauline, Punk en CosmicPauline, Punk en Cosmic 3 doggies

honden foto van Pauline, Punk en Cosmic

Haha, sorry hoor, dat ik hier een beetje om moet lachen, je hebt het zo komisch geschreven! Maar het is natuurlijk wel heel vervelend, zo'n over-vriendelijke hond! Ach ja.. Risico van 't vak als hondeneigenaar? ;-)

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Waarom denk je dat ik alleen maar zwarte jassen heb ;-) 

Trouwens, überhaupt heb ik haast geen lichte/witte kleding. 
Niet eens zozeer om Mellow, maar als ik een wit shirtje aan heb dan knoei ik ALTIJD. 
Giet chocolademelk, koffie of thee naast mijn mond in plaats van erin, laat een klodder saus vallen ('goh, ik ruik de hele tijd joppiesaus' -> klodder op mijn beige sjaal...)

Nee hoor, geef mij maar zwart en antraciet, lekker veilig voor hond én mijzelf ;-)

honden page profiel JudeJude 3 doggies

honden foto van Jude

Wat een kunstenaar is die Pepper!! :-)

honden page profiel JoopJoop 3 doggies

honden foto van Joop

" Ik was nog niet de straat door en toen ik hoorde ik het al, twee massieve poten die op me afstormde..... "

een Airedaler op 2 poten is wel bijzonder O-)

honden page profiel Peter & DinosPeter & Dinos 3 doggies

honden foto van Peter & Dinos

Ach honden kinders één pot nat ik kwam zondag thuis van paar dagen karin, heeft mijn zoon mijn witte trainingsbroek aangehad en is er ook gelijk maar mee gaan voetballen jullie snappen wel hoe die er nu uitziet;-);-)ach hij heeft bij baantje bij a.h. dus als ik hem niet schoon krijg zal hij om andere moeten. Voor de rest had meneer het huis overigens netjes achtergelaten dus dat is weer pluspunt voor hem ,en strijk ik misschien wel over mijn hart;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Twee grote modder poten op mijn witte/beige jas!!! " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Doggy paws
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^