Kunnen honden tijdelijk uit elkaar

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

Hallo, ik heb twee honden reuen 5 & 6 jaar de laatste tijd is het steeds vaker ruzie en dat loopt uit op vechten...

kan ze ook niet samen uitlaten ivm ziekte.

Mijn vriend die hier 3 dagen per week is kan ze wel samen uitlaten maar dan nog binnen regelmatig een knokpartij en daar kan ik echt niet meer tegen.

Krijg er zoveel stress van dan dat weer overslaat op de honden.

Nu heeft mijn Vriend de oudste hond meegenomen na zijn huis en willen we proberen dat ze in het weekend wel weer even samen zijn.

( kan dat of word het dan ergere )

Het is een noodoplossing omdat mijn Dochter een huis heeft gekocht en de oudste hond dan meeneemt,waar ik super blij mee bent want zo kan ik hem toch nog steeds 2 keer per week zien.

Zijn beide schatten van beesten maar samen grrrrrr.....



Dus mijn vraag is zou het kunnen dat ze een paar dagen per week samen zijn en dan weer een paar dagen apart van elkaar.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Kunnen honden tijdelijk uit elkaar " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel KK

honden foto van K

1 van mijn honden is net 3 weken in pension geweest omdat ze loops was. toen ze elkaar weer zagen, waren ze dolblij.in jullie geval zal het waarschijnlijk niet werken. het zijn 2 reuen, en dat gaat vaak moeilijk. misschien is het een optie om ze te laten castreren?

Anoniem (Gast)

Casteren wilden
 we al doen, als de ene bij mijn dochter woont zodat ze beide rust hebben als ze  geholpen zijn..want volgens mijn werkt het pas na 3 mnd toch als ze eenmaal geholpen zijn ? Het gekke is buiten spelen ze leuk, binnen ook soms en dan ineens slaat het toe..! Zit toch steeds op te letten van daar gaan ze weer, ik woon ook niet zo groot dat ik ze apart kan zetten. Ben dolblij dat mijn dochter een van de honden mee wilt nemen...zo super lief...al zou ik hem wel missen natuurlijk. Maar goed ze blijft in de buurt wonen dus dat is ook geweldig.

honden page profiel KK

honden foto van K

waarschijnlijk mis je toch signalen die de honden afgeven voor het mis gaat.ik had dat ook toen cash hier kwam. 2 weken ging het goed, en toen viel ze max aan. "zomaar", dacht ik. tot ik erop ging letten, en zag dat max steeds tegen haar aan ging hangen, omdat het een lompe sul is, en daar houd cash niet van.
wel heel fijn dat je dochter hem wil, dan weet je zeker dat hij goed zit, en je kunt hem ook nog zien.

Petra (Gast)

Het gaat hier om alles, als de een teveel aandacht krijgt of ze lopen elkaar in de weg ...en ga zo maar door...! Als er bezoek komt beide uitsloven we hebben  al een vrouw bijgehaald...maar een leider kunnen ze niet echt vinden allebei koppig. Nu er een bij vriendlief zit zijn het apart van elkaar super leuke honden. Dus ik ben wel blij met de oplossing, gaan gewoon het weekend op het veld afspreken kijken hoe ze met elkaar omgaan ...ben benieuwd. In iedere geval bedankt voor je reactie en knuf voor je Lompe Sul en de dame ':-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Kunnen honden tijdelijk uit elkaar " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Glazenwassers.. zucht ;)
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^