Hond wegdoen of houden?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel gojagoja

honden foto van goja

Ik sta niet bekend als goed gelovig en het niet geven van bv het emailadres roept wat vraagtekens op.

Echter, als mensen mij gaan bepalen wat beter is, wat ik moet, en dat ik slecht ben als ik niet doe wat zij vinden, gaan bij mij alle lichten op rood, of die mensen nu gelijk hebben of niet.

Als ts oprecht is komen ze vanzelf terug maar de druk opvoeren zou ook bij oprechte mensen weleens voor weglopen kunnen zorgen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hond wegdoen of houden?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Alyda, Wolf. Sofie en GizmoAlyda, Wolf. Sofie en Gizmo

honden foto van Alyda, Wolf. Sofie en Gizmo

Ik hoop ook voor Anita en haar dochtertje dat ze snel beslissen wat de bedoeling is met chewie.

honden page profiel KK

honden foto van K

ze zijn natuurlijk niet verplicht om chewie via hp te herplaatsen en als wij nu allemaal van die veroordelende berichten gaan schrijven, zal chewie zeker niet bij anita komen.dussss, geduld iedereen, we horen het (misschien) vanzelf.

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

mooi gezegd goja!

Geef het tijd mensen...ts heeft nogal 1 en ander aan het hoofd..studie ,woning en zorgen om de hond ....Geef ze de tijd om te verwerken en hun dingen te doen en ga niet meteen van het slechte uit!
Ook andere mensen in soortgelijke situatie die dit topic later nalezen zullen denken....nou lekker al die verwijten.Als je niet onmiddellijk doet ,wat "de meute" vind dat je moet doen..
Ik hoop dat alles goed komt voor ts en hond...en dat ze zich niet laten afschrikken door de snelle oordelen!

honden page profiel Suzan Suzan

honden foto van Suzan

Ik meen gelezen te hebben dat ''tijd'' juist een probleem is?
1 april... geen honden meer in de woning toegestaan????

Voor zover dat waar is, en dat betwijfel ik sterk, zou het voornaamste dan nu toch even ''Chewie'' moeten zijn?
Ook omdat al duidelijk aangegeven is dat hij nergens terecht kan.

Maar goed, ik wil wellicht te snel en te veel. Vergeef het me maar ik hoop gewoon zo ontzettend op een goed adres voor Chewie.

Ik ben zelf van het kortdate handelen, liever in ruk een pleister er af trekken dan tergend langzaam.

Maar ik kan mijn denk en handelwijze niet aan een ander opdringen, dat weet ik.

Dus verder duimen dan maar, en rustig afwachten.

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

wanneer mensen veel aan hun kop hebben wil je soms dingen ook ff laten bezinken...en misschien hebben ze het nu extreem druk met regelen van andere dingen.
Ik kan me best voorstellen dat bv een telefoontje naar anita alles wel heel definitief maakt, en dat je dat uitstelt tot bv je weekend..

honden page profiel KK

honden foto van K

" Ik meen gelezen te hebben dat ''tijd'' juist een probleem is?
1 april... geen honden meer in de woning toegestaan????

Voor zover dat waar is, en dat betwijfel ik sterk, zou het voornaamste dan nu toch even ''Chewie'' moeten zijn?
Ook omdat al duidelijk aangegeven is dat hij nergens terecht kan.

Maar goed, ik wil wellicht te snel en te veel. Vergeef het me maar ik hoop gewoon zo ontzettend op een goed adres voor Chewie.

Ik ben zelf van het kortdate handelen, liever in ruk een pleister er af trekken dan tergend langzaam.

Maar ik kan mijn denk en handelwijze niet aan een ander opdringen, dat weet ik.

Dus verder duimen dan maar, en rustig afwachten. "
ik ben zo ook, als ik een beslissing maak, moet het meteen. maar inderdaad, niet iedereen is zo.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

TS schreef dat ze last van depressie had of heeft. 
Ikzelf heb ook regelmatig last van depressies / niet goed in je vel zitten. En hoe harder men ' schreeuwt ' / dingen zegt / mij een kant opstuurt ... hoe averechtser dit werkt. Juist dan heb ik behoefte om de dingen op mijn manier te doen en in mijn tempo. 

Geen email of foon nr. geven kan idd argwaan wekken maar voor mij is het dan meer om zo nog een beetje een controle te hebben, even nog die extra tijd om dingen te overzien / accepteren / verwerken zonder nog meer extra druk van buitenaf om dan vervolgens te handelen naar hetgeen juist is en naar wat er besloten is ... 

een huis zoeken voor Chewie en vervolgens verder gaan met het aanbod wat hier gegeven is.

honden foto van Anita, Bono, Chewie en Sita (R.I.P)

" Lieve allemaal,

Ik heb net een pb-tje gehad van de baasjes van Chewie. Ze willen het nog even laten bezinken voordat ze me gaan bellen. Dus voor diegenen die zitten te wachten op de afloop van dit hele verhaal, moeten nog even geduld hebben.
Ik begrijp heel goed dat het verschrikkelijk moeilijk is allemaal en heb daar ook alle begrip voor.
Zodra ik meer weet, zal ik jullie natuurlijk op de hoogte houden.
Dankjewel voor jullie medeleven allemaal! "

Zoals ik hierboven in mijn reactie al had aangegeven, heb ik er alle begrip voor dat ze deze beslissing even willen laten bezinken. Het is niet niks om een hond waarvan je ondanks alles wat er speelt, toch heel veel van houdt, te moeten herplaatsen!
Het zijn de reacties die erop volgen die mij aan het twijfelen hebbe gebracht ;-) Ik snap die reacties ook wel. maar desondanks wil ik er alle vertrouwen in blijven houden, dat het allemaal goed komt!
IK ga er in ieder geval voor 300% voor! :-D

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

...nou dat bedoel ik!:-D
Keep the spirit up Anita!;-)

honden page profiel teresa en beauteresa en beau

Vind ik ook anita, we wachten geduldig af...':-)

honden page profiel DD

honden foto van D

Probeer toch eens het goede in de mens te blijven zien!!

Bezinken? ja, dat dacht ik ook in eerste instantie, maar na een nachtje slapen (!!) snap ik het best wel. Als je dit zelf heb meegemaakt (en dat heb ik) dan weet je ook hoe hard dit kan zijn.

En wat dat aangaat, ga ik met Mary en Jeanine mee. De beste mensen hebben een besluit genomen en ja, dan komt het wel heel dichtbij! Is de beslissing de juiste, of toch niet? Logisch dat men gaat twijfelen, het is hun hond.

En wat Goya ook zegt, hoe meer men gaat pushen, hoe meer afstand men gaat nemen.

Dat zou ik zelf ook doen, want ik maak zelf nog altijd wel uit hoe en wanneer ik iets beslis of dat ik op een beslissing mag terug komen.

Laten we gewoon met zijn allen afwachten, laten wij het ook maar eens bezinken ;-) .

honden page profiel ChewieChewie

honden foto van Chewie

Hallo,

Los van de positieve reacties, wil ik ook wat kwijt over de negatieve reacties. Jullie hebben geen enkel besef hoe ik leef, wat ik voel, hoe en wat ik denk over Chew. Dus begin niet met het oordelen van mij over mijn hond en over de gevoelens tegenover mijn hond. Ik vind het ongelofelijk STOM en ACHTERLIJK hoe snel sommige een conclusie kunnen trekken over een compleet vreemde!

Sommige van jullie hebben makkelijk praten. Normaal zou ik nooit iemand zoiets toewensen, maar sommige van jullie verdienen dit gevoel die ik op dit moment heb. Bij deze hoop ik dat Karma jullie zal vinden. Ik hoop het echt heel erg, want sommige van jullie zijn zo hypocriet en zo gevoelloos als maar kan. Weet je wat, als jullie zo goed zijn in conclusies trekken, dan kan ik het vast ook!

Je hebt een part-time of zelfs geen baan. Je leeft of van de uitkering of van je manlief. Je hebt verder weinig verantwoordelijkheden en dus alle tijd om voor de hond te zorgen. Op school deden jullie het vast niet goed met exacte vakken als natuurkunde en wiskunde want jullie visie en inzicht is zo beperkt als maar kan. Je kijk op de wereld is ontzettend verstoord en beperkt.
Conclusie, geweldige honden mensen (HOOP IK MAAR, dan doen jullie tenminste iets goed), maar jullie zijn zo nuttig voor de maatschappij als paardenvlees in de supermarkt. In andere woorden, niet veel mensen zijn op zoek naar mensen als jullie. Ik vind jullie maar zielig. 

Wie weet zal ik ook een keer de gelegenheid krijgen om jullie te schoppen, wanneer jullie je in een dieptepunt bevinden. Dan zal ik ook zeggen : "Wat een zielige TS" "gevoelloos"  "egoïstisch" "HUH wat RAAR DAT ZE NOG STEEDS NIET EEN BESLISSING HEEFT GEMAAKT, WAT STOM. NOU DAT KOMT NIET MEER GOED HOOR ZOVEEL TOPICS EINDIGEN ZO, NOU NOU IK BEN ZO SLIM"

Ik heb het ook gehad met deze forum. Het zit hier veel te vol met onnozele (zelf benoemde) honden "experts" die uitstekend zijn in het leveren van onnodige en zinloze kritiek op andermans leven en natuurlijke "experts" zijn in conclusies trekken.

En @ Anita: Ik stuur jou een PB (PRIVE-Bericht). De inhoud daarvan wil ik graag dan ook PRIVE houden. Ik snap dat de mensen in deze topic op de hoogte gehouden willen worden, maar dat kan ook prima achteraf nadat alles geregeld is. Ze hoeven toch niet met elk detail mee te krijgen? 

Ik heb gezegd dat ik jou voor zondag zou bellen. Daar houd ik me aan. 
Alleen het idee al dat hij weg moet is ongelofelijk zwaar en emotioneel slopend voor ons. Je geeft aan hiervoor begrip te hebben, bedankt daarvoor. Jammer dat niet iedereen daar begrip voor heeft.
En zoals je ook kan voorstellen, zou ik het liefst nog even willen genieten van mijn Chew. Straks zit hij aan de andere kant van Nederland.

Dit bericht hierboven geldt natuurlijk alleen voor een deel van dit forum. Zij weten dan ook precies wie ze zijn.
 Voor de overige mensen zou ik willen zeggen, bedankt voor alle steun. Je hebt geen idee hoe erg het ons helpt. Het is voor ons heel erg zwaar, emotioneel, mentaal slopend.

Bij deze wil ik graag de topic sluiten. Ik zal enkel contact hebben met Anita via de PB/ Tel. of via de e-mail.

Groet

honden page profiel ChewieChewie

honden foto van Chewie

Zo, ik ben mijn ei kwijt. Leuk dit!

honden page profiel mary S&A&Z mary S&A&Z

honden foto van mary S&A&Z

" Hallo,

Los van de positieve reacties, wil ik ook wat kwijt over de negatieve reacties. Jullie hebben geen enkel besef hoe ik leef, wat ik voel, hoe en wat ik denk over Chew. Dus begin niet met het oordelen van mij over mijn hond en over de gevoelens tegenover mijn hond. Ik vind het ongelofelijk STOM en ACHTERLIJK hoe snel sommige een conclusie kunnen trekken over een compleet vreemde!

Sommige van jullie hebben makkelijk praten. Normaal zou ik nooit iemand zoiets toewensen, maar sommige van jullie verdienen dit gevoel die ik op dit moment heb. Bij deze hoop ik dat Karma jullie zal vinden. Ik hoop het echt heel erg, want sommige van jullie zijn zo hypocriet en zo gevoelloos als maar kan. Weet je wat, als jullie zo goed zijn in conclusies trekken, dan kan ik het vast ook!

Je hebt een part-time of zelfs geen baan. Je leeft of van de uitkering of van je manlief. Je hebt verder weinig verantwoordelijkheden en dus alle tijd om voor de hond te zorgen. Op school deden jullie het vast niet goed met exacte vakken als natuurkunde en wiskunde want jullie visie en inzicht is zo beperkt als maar kan. Je kijk op de wereld is ontzettend verstoord en beperkt.
Conclusie, geweldige honden mensen (HOOP IK MAAR, dan doen jullie tenminste iets goed), maar jullie zijn zo nuttig voor de maatschappij als paardenvlees in de supermarkt. In andere woorden, niet veel mensen zijn op zoek naar mensen als jullie. Ik vind jullie maar zielig. 

Wie weet zal ik ook een keer de gelegenheid krijgen om jullie te schoppen, wanneer jullie je in een dieptepunt bevinden. Dan zal ik ook zeggen : "Wat een zielige TS" "gevoelloos"  "egoïstisch" "HUH wat RAAR DAT ZE NOG STEEDS NIET EEN BESLISSING HEEFT GEMAAKT, WAT STOM. NOU DAT KOMT NIET MEER GOED HOOR ZOVEEL TOPICS EINDIGEN ZO, NOU NOU IK BEN ZO SLIM"

Ik heb het ook gehad met deze forum. Het zit hier veel te vol met onnozele (zelf benoemde) honden "experts" die uitstekend zijn in het leveren van onnodige en zinloze kritiek op andermans leven en natuurlijke "experts" zijn in conclusies trekken.

En @ Anita: Ik stuur jou een PB (PRIVE-Bericht). De inhoud daarvan wil ik graag dan ook PRIVE houden. Ik snap dat de mensen in deze topic op de hoogte gehouden willen worden, maar dat kan ook prima achteraf nadat alles geregeld is. Ze hoeven toch niet met elk detail mee te krijgen? 

Ik heb gezegd dat ik jou voor zondag zou bellen. Daar houd ik me aan. 
Alleen het idee al dat hij weg moet is ongelofelijk zwaar en emotioneel slopend voor ons. Je geeft aan hiervoor begrip te hebben, bedankt daarvoor. Jammer dat niet iedereen daar begrip voor heeft.
En zoals je ook kan voorstellen, zou ik het liefst nog even willen genieten van mijn Chew. Straks zit hij aan de andere kant van Nederland.

Dit bericht hierboven geldt natuurlijk alleen voor een deel van dit forum. Zij weten dan ook precies wie ze zijn.
 Voor de overige mensen zou ik willen zeggen, bedankt voor alle steun. Je hebt geen idee hoe erg het ons helpt. Het is voor ons heel erg zwaar, emotioneel, mentaal slopend.

Bij deze wil ik graag de topic sluiten. Ik zal enkel contact hebben met Anita via de PB/ Tel. of via de e-mail.

Groet "

;-)

honden page profiel Gorik & ZivaGorik & Ziva

honden foto van Gorik & Ziva

1 woord: Respect! 
Veel sterkte nog!

honden page profiel Erika & JettaErika & Jetta

honden foto van Erika & Jetta

Dat was een serieus ei O-)

maar ik begrijp je frustratie wel, en zeker in deze situatie snap ik dat je op de toppen van je tenen loopt.

Ik wil nog even zeggen dat ik respect heb voor jullie dat je deze keuze hebt gemaakt, ik kan me niet inbeelden hoe moeilijk het moet zijn.
Hopelijk komt alles in orde met Anita en ik wens jullie verder veel sterkte.

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

veel succes
ik lees alleen nog ;-)

honden page profiel teresa en beauteresa en beau

dat was zeker een serieus ei, maar begrijp het volkomen...het is ook een serieuze zaak.
Sterkte Bianca ! En het beste voor chew !

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Leuk dat je je ei kwijt bent, maar we hebben hier op het forum ook gedragsregels. Ik heb je naar mijn weten ook gesteund (in hoeverre dat mogelijk is vanaf een pc) en toch stoor ik me enorm aan het bovenstaande bericht. Het komt redelijk ondankbaar op mij over.

honden page profiel RoosRoos

honden foto van Roos

Sterkte verder, ik begrijp goed dat heel moeilijk is.....

honden page profiel Maris & Bodhi Maris & Bodhi

honden foto van Maris & Bodhi

Sterkte de komende tijd!!

honden page profiel teresa en beauteresa en beau

Ik denk niet dat je het zo moet zien roosje, menig gast was allang verdwenen op het forum, bianca heeft toch doorgezet omdat ze zelf denk ik ook wel heel goed weet wat het beste is/was in deze vervelende situatie, ik zou ook niet om commentaar zitten te wachten die sommige hier neerzetten, dus ja.

honden page profiel DD

honden foto van D

Roosje goed lezen aub. Ze schrijven:

" Los van de positieve reacties, wil ik ook wat kwijt over de negatieve reacties. "
en als jij dus gesteund hebt, dan hoef je je niet aangesproken te voelen.


En ik vind het een geweldig ei!!!!!! ;-) Want ze heeft totaal gelijk (okee, de woorden stom en achterlijk hadden achterwege kunnen blijven, maar als je leest wat sommige hier schrijven dan valt het nog wel mee)

Respect en nogmaals veel sterkte en wijsheid!! ;-);-)

honden page profiel ChewieChewie

honden foto van Chewie

" Leuk dat je je ei kwijt bent, maar we hebben hier op het forum ook gedragsregels. Ik heb je naar mijn weten ook gesteund (in hoeverre dat mogelijk is vanaf een pc) en toch stoor ik me enorm aan het bovenstaande bericht. Het komt redelijk ondankbaar op mij over. "

Er zou geen reden moeten zijn dat jij je aangesproken zou moeten voelen.:-)

honden page profiel KK

honden foto van K

" Roosje goed lezen aub. Ze schrijven:  en als jij dus gesteund hebt, dan hoef je je niet aangesproken te voelen.


En ik vind het een geweldig ei!!!!!! ;-) Want ze heeft totaal gelijk (okee, de woorden stom en achterlijk hadden achterwege kunnen blijven, maar als je leest wat sommige hier schrijven dan valt het nog wel mee)

Respect en nogmaals veel sterkte en wijsheid!! ;-);-) "

die woorden zijn door forumleden gezegd over de ts, en dat bedoelt ze waarschijnlijk.

honden page profiel Truida, Kenzo & Rocky (RIP)Truida, Kenzo & Rocky (RIP)

honden foto van Truida, Kenzo & Rocky (RIP)

Zo, dat is een flink ei wat je gelegd hebt. Ik hoop dat het oplucht ':-).
Want je hebt volkomen gelijk.
En je zit in een waardelose situatie. Ik moet er niet aan denken dat ik Rocky om de een of andere reden zo snel mogelijk zou moeten afstaan, vreselijk lijkt me dat.

Ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd.
En Chewie een heel warme mand.

honden page profiel Suzan Suzan

honden foto van Suzan

Het is dan ook de tijd van de ''paaseieren'' dus zijn we helemaal in de stemming voor een ei ;-)
Rest mij verders niets meer dan te wachten op blij bericht over de goede afloop.
Ik wens Chewie het allerbeste toe.

honden page profiel mary S&A&Z mary S&A&Z

honden foto van mary S&A&Z

Wat ik me door dit topic wel realiseer is, dat er inderdaad soms topics komen voor herplaatsing die onzin? zijn en dan verdwijnt een TS net zo snel weer als dat zij/hij gekomen is.
Ik vraag me nu wel af of we er ook niet een heleboel weggestuurd hebben door reacties die verre van vriendelijk waren en niet iedereen is zo sterk om daar doorheen te kunnen kijken.O-)

Ik wens TS veel sterkte.

honden page profiel Erika & JettaErika & Jetta

honden foto van Erika & Jetta

Idd Mary, toen ik de reacties las dacht ik ook: moest ik een gast zijn had ik hier al lang niet meer gereageerd en wel ergens anders een huisje gezocht dan bij zo'n betweters, konden ze achteraf nog zeggen "zie je wel".
Ik was dan ook blij verrast dat TS nog reageerde net, sterk!

Ik vind, ook al heb je je bedenkingen over de TS, dat je je best eerst kan afvragen of je wel een bijdrage levert door die bedenkingen hier neer te zetten, of het niet meer kwaad dan goed zal doen.
Uiteindelijk wil iedereen hier dat de hond goed terecht komt, daarom zou het jammer zijn als de TS zich door zo'n reacties bedreigd voelt en niet meer terugkomt.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hond wegdoen of houden?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 10 van 11 12 3 4 5 6 7 8 9 1011
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^