Kunnen honden en katten geesten zien?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel gojagoja

honden foto van goja

Je leest niet angela
Er staat niet dat er geen discussie mogelijk is of een wil tot een duscussie want eigenlijk staat er dus van wel....

Ik krijg meer de indruk dat jij graag wilt dat ik er buiten blijf..

En dat kan, het is prachtig weer, ik heb een hond die zijn zwemflippers al aan heeft gedaan en ik geloof dat ik begrijp wat hij daarmee bedoeld ;-)

btw
Ik mag wel hopen trouwens als via hp minderjarigen een reading vragen je hen verzoekt hun ouder of voogd daar toestemming voor te geven. Want er mag hier dan staan hoe "natuurlijk" het allemaal wel niet is, maar daar zou een ouder of voogd dus inderdaad wel andere ideeen over kunnen hebben.

Oo naar de zon voor mij nu :-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Kunnen honden en katten geesten zien?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel RVSRVS

honden foto van RVS

"
aura's zijn allang wetenschappelijk bewezen. zelfs jij zult toch weten dat alles uit energie bestaat? dat leerden wij vroeger al op school. aura's zijn niets anders dan energie. "

Linkje?

(Ik denk dat je hier probeert een elektromagnetisch veld gelijk te stellen met een aura, leuk geprobeerd)

honden page profiel KK

honden foto van K

waarom zou ik de moeite nemen om een link te gaan zoeken voor jou? ik weet dat het zo is, als jij het ook wilt weten, mag je zelf zoeken.O-)grappig dat je denkt te weten wat ik "probeer". een elektromagnetisch veld is iets anders, maar goed.
als jij weet dat een elektromagnetisch veld niet hetzelfde is als een aura, kun je ons vast vertellen wat een aura dan is volgens jou. want om te weten dat 2 dingen niet gelijk zijn, moet je ook weten wat beide dingen zijn.

honden page profiel RVSRVS

honden foto van RVS

Jij denkt dat het zo is dus is het de absolute waarheid?

't Moet toch niet zo moeilijk zijn dat wetenschappelijke bewijs hier te tonen als dat er zou zijn?

honden page profiel KK

honden foto van K

" Jij denkt dat het zo is dus is het de absolute waarheid?

't Moet toch niet zo moeilijk zijn dat wetenschappelijke bewijs hier te tonen als dat er zou zijn? "
http://www.hypnoseinstituutnederland.nl/auras-bestaan/
zo moeilijk is dat niet nee, zelfs jij kunt het, als je op google zou zoeken.
ik heb een cursus para-psychologie gevolgd, en heb meerdere van zulke wetenschappelijke onderzoeken in mijn boeken staan. ik neem zeker niet alles voor waar aan, zonder dat ik de onderzoeksresultaten heb gezien.

honden page profiel RVSRVS

honden foto van RVS

honden page profiel KK

honden foto van K

hier nog 1, in de jaren 30 was het al bewezen.http://www.encyclo.nl/begrip/Aura

honden page profiel KK

honden foto van K

dit stuk bedoel ik dan vooral: 
Aura
Levende wezens worden door een elektrisch energieveld omgeven. In de jaren '30 slaagde Harold Saxton Burr erin de 'levensvelden' door middel van elektrische apparatuur te meten: hij kon aantonen dat het levensveld (of L-veld) van een boom wisselde al naargelang de zonnevlekactiviteiten en de fasen van de maan. Aan het einde van de jaren '30 dachten
Gevonden op http://users.telenet.be/rita.eysermans/paranormale%20verschijnselen.doc

honden page profiel KK

honden foto van K

Aura

 

Levende wezens worden door een elektrisch energieveld omgeven. In de jaren '30 slaagde Harold Saxton Burr erin de 'levensvelden' door middel van elektrische apparatuur te meten; hij kon aantonen dat het levensveld (of L-veld) van een boom wisselde al naargelang de zonnevlekactiviteiten en de fasen van de maan. Aan het einde van de jaren '30 dachten de Kirlians dat zij erin geslaagd waren deze L-velden te fotograferen.

Het denkbeeld van een vitale 'aura' gaat vele duizenden jaren terug: de oude Egyptenaren omgaven op afbeeldingen de hoofden van goden of belangrijke mensen soms met halo's; zo ook de Hindoes, Grieken en Romeinen; christelijke heiligen worden eveneens traditioneel afgebeeld met een aureool. Vele eeuwen hebben occultisten en mystici geschreven over een halo dat het gehele menselijke lichaam omgeeft. Phoebe Payne beschrijft in één van haar boeken hoe zij als kind gekleurde uitstralingen om levende wezens kon zien en dacht dat iedereen dat ook zag. Dr. Karagulla, een psychologe, begon een onderzoek naar wat zij 'hogere zintuiglijke waarneming' noemde; zij kwam tot de overtuiging dat een groot aantal gewone huisartsen over het vermogen beschikte het 'levensveld' van hun patiënten te zien, en aan de hand daarvan diagnoses stelde.

In de negentiende eeuw werd het denkbeeld van een vitale aura voor korte tijd wetenschappelijk bespreekbaar door een publicatie over het magnetisme, waarin proefnemingen werden beschreven met 'zieke mediums' die allen een rood licht zagen komen uit de zuidpool van een magneet en blauw licht uit de noordpool. Helderzienden konden de aanwezigheid van een magneet door dikke muren heen waarnemen, zelfs wanneer zij sliepen. Men ontdekte dat zij ook licht konden zien stromen uit kristallen en vingertoppen.

Rond 1900 trachtte dr.Kilner in Londen de 'aura' wetenschappelijk te bestuderen. Hij beweerde dat wanneer men een mens die tegen een zwarte achtergrond staat door glas, gekleurd met een cyaninekleurstof, bekijkt, de aura die het lichaam omgeeft in drie afzonderlijke lagen gezien kan worden. Hij vond de 'Kilnerbril' uit, die iedereen in staat zou stellen deze aura te zien. Kilner zei dat het lichaam in de eerste plaats door een donkere laag omgeven wordt, waaromheen de 'eigenlijke aura' in twee lagen kan worden gezien. Na zijn dood in 1920 raakte zijn werk in diskrediet.

Dr. Karagulla kwam tot de slotsom dat het lichaam wordt omgeven door een fysisch energieveld, met daaromheen een emotioneel veld dat zich ongeveer 45 cm uitstrekt en ten slotte een mentaal veld, dat zich nog eens zo'n 15 cm uitstrekt. Deze theorie stemt overeen met de hindoe-opvatting dat de mens als een energietransformator beschouwd kan worden, die zijn energie op dezelfde manier opvangt als een radioantenne dat doet met signalen uit de omgevende 'ether'. Wetenschappelijk bewijsmateriaal duidt steeds meer in de richting dat de 'aura' werkelijk bestaat - hoewel er hier de nadruk op moet worden gelegd dat hier geen 'occulte' gevolgtrekkingen aan verbonden kunnen worden.

honden page profiel mary S&A&Z mary S&A&Z

honden foto van mary S&A&Z

Deze moet ik even kwijt,.....voor de sceptici onder ons.:-D

honden page profiel mary S&A&Z mary S&A&Z

honden foto van mary S&A&Z

"
En moet je dat dan stimuleren of juist een beetje afremmen.... "

Geen van beide, ik vind de opmerking nergens op slaan.

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

" de enige energie waarin IK geloof is de energie van atomen
elk atoom heeft geladen en ongeladen deeltjes
dus alles bestaat uit atomen dus ook uit bepaalde energie :-D "

Dan ken jij wellicht ook het boek of de film "what de bliep do we know" en het tweede deel ben ik de naam even van kwijt.

honden page profiel mary S&A&Z mary S&A&Z

honden foto van mary S&A&Z

"
heel erg afremmen, want glaasje draaien is, zeker voor kinderen, heel erg gevaarlijk. "

Oke in die zin afremmen wel, maar er wel of niet over schrijven/praten kan wat mij betreft gewoon. Misschien juíst, om het uit het schemer te halen en zodoende de behoefte om glaasje draaien od te beperken.

honden page profiel mary S&A&Z mary S&A&Z

honden foto van mary S&A&Z

"
Ik denk dat als je niet weet wat ADD, HSP, Autisme en dergelijke varianten zijn. 
Ga dan niet vaag lopen oordelen. dat vind ik erg zwak, heb dan de moed voor je een dergelijk oordeel geeft erover om je op zijn minst enigzins in te lezen of je mond erover te houden.

Het geeft beperkingen ja omdat de hoeveelheid prikkels als enorm binnenkomt heel groot is. Waardoor snel vermoeidheids klachten. Het filter filtert niet alleen de prikkels eruit die nodig zijn en laat de onbelangrijke prikkels erbuiten, alles komt even hard binnen. Echter hierdoor en omdat elk detail binnen komt die bij de meesten niet binnenkomt omdat het filter/de hersenen die als onbelangrijk waarneemt, maar doordat o.a. details eerder en duidelijker worden waargenomen is wetenschappelijk bewezen dat deze groep ook hele duidelijke sterkere punten heeft waar de nodige bedrijven al gebruik van maken door specifiek mensen ui de doelgroep aan te nemen. Om dat mensen met een gewone waarneming niet scherp genoeg zijn om de fouten eruit te halen, of te zien hoe iets in detail anders kan. HSP daarnaast neemt sterker waar o.a. hoe mensen in de omgeving zich voelen, of mensen veel spanning bij zich dragen etc. tevens als je er info over opzoekt zul je ondekken dat HSPérs vaak op spiritueel gebied gevoelig zijn. En als je in dergelijke dingen niet gelooft. Ga dan niet HSP e.d. zitten afkraken.  Je gelooft er gewoon niet in klaar... boeie maar dat is geen reden om je respectloos op te stellen naar dingen die wel bewezen en vastgesteld zijn. 

Er word heel duidelijk aangegeven dat leven met een dergelijke aanwezige diagnose niet alleen een beperking maar ook een gave en een verrijking is. 


En wanneer mensen het acceptatie proces goed door zijn en hun kwaliteiten zien en daadwerkelijk gaan gebruiken, komt dit ook vrijwel altijd uit. HSP High Sensitive Person is vooral dat mensen die HSP hebben vele gevoeligere en sneller waarneembare voelsprieten hebben. En daardoor dingen kunnen waarnemen die de gemiddelde mens niet waarneemt. Zoals hoe jij je voelt als je de kamer binnen komt lopen zonder dat de HSPér je daarvoor eerder gezien hoeft te hebben, de HSPér neemt je energie waar.

En ik ben geen HSPér zelf ben ik een auti maar als je gaat oordelen over dingen waar je geen weet van hebt... pas dan op wat voor uitspraken je doet... Niet openstaan voor je medemens en geen respect hebben voor medemens en je omgeving ongeacht de beperking of gevoeligheden en kwaliteiten vind ik veel kwalijker. Maar je verwacht wel dat jezelf gerespecteerd word? zoals je bent? doe dat dan bij een ander ook... elk mens is uniek, elk mens heeft een eigen unieke persoonlijkheid heeft het recht om er te zijn. En er zijn maar een paar naamplaatjes die gevaarlijk zijn en dat zijn die naamplaatjes die anderen letterlijk leed toebrengen. Al dan niet geestelijk of lichamelijk.

Betreft het oorspronkelijke topic over of honden en katten geesten zien, sta open voor wat je dier je laat zien. Want als ze iets waarnemen dat we met het blote oog niet zien laten ze dat duidelijk zien door middel van hun gedrag. En als je niet wil weten kunt weten of simpelweg niet gelooft geen probleem, maar wat je wel of niet gelooft is geen beperking, maar voor ieder op zich zoals hij zij de waarheid ervaart. Leef en laat leven en oordeel niet over waar je niks van weet. "

;-);-);-)

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

@angela: is mijn pb niet aan gekomen?

honden page profiel DD

honden foto van D

"
ik zei, en je leest het blijkbaar verkeerd, of misschien ben ik niet duidelijk
dat je geen discussie aan kan gaan OF er iets tussen hemel en aarde is
dat is anders als de details invullen, de details zijn namelijk jouw waarheid
zoals ik de mijne heb
Je leest niet angela
Er staat niet dat er geen discussie mogelijk is of een wil tot een duscussie want eigenlijk staat er dus van wel....

Ik krijg meer de indruk dat jij graag wilt dat ik er buiten blijf.. "

Je eigen woorden:
"ik ga niet in disucssie of er meer bestaat dan ik als gewoon mens kan zien,"

en in het bericht van je daarna schreef je het letterlijk weer! en nogmaals, ik ga niet in discussie of er niet "meer is tussen hemel en aarde"

Je gaat dus niet in discussie, maar je doet het stiekem dus wel. Hoe je het went of keert, en of het  nun een discussie is of er iets is tussen hemel en aarde, daar gaat het hier nu juist om! Kunnen honden en katten geesten zien, is de titel van deze topic. Dat het wat verder gaat dan deze vraag was onomkomelijk en dus is er een discussie gaande.

En je tweede overtuiging in bovenstaande quote vind ik de meest hilarische maar ook de meest komische zin die ik in deze hele topic eb gelezen.

Goja, doe alsjeblieft normaal, dan doe je al gek genoeg!

Echt HILARISCH!!!!!!!!!!!!!!!!! Lig hier echt met een big smile van oor tot oor!
Bedankt voor glimlach die je mij geeft!!

honden page profiel DD

honden foto van D

Karin, dat je hier nog intrapt. laat gaan meid, wij weten wel beter.

Ja Roosje, dat wel. Maar ik heb vandaag vrij vrij genomen.

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

" Pardon ? waar in hemelsnaam zie jij dat ik dat zeg over hsp, add en aanverwanten ???????? Ik heb dat helemaal niet geschreven, ik bedoel met mijn reactie dat je bij psychische aandoeningen niet altijd kunt onderscheiden wat de grens is tussen werkelijkheid en fantasie, ik heb het over zware schizo's, korsakov's en dergelijke, je moet wat beter lezen en niet enkel die woorden die je uit een hele tekst pikken gaat, dat is totaal off topic. Beroepshalve kom ik dagelijks in contact met deze zware problematiek, dus ik hoef me zeker niet in te lezen wat dit allemaal betekent en daarom vind ik jouw reactie nogal zwaar op de hand. "
Ik heb de zin waar het om ging gequote uit jou reactie  in combinatie met één van de voorgaande berichten is op te maken waarom ik er zo op reageer. Je hebt kort achter Karin gereageerd en dat ging niet over schizo's e..d Als je die bedoeld en dat er niet bij zegt... het was dan beter geweest als je dat benoemd had. Ik lees letterlijk wat er staat en ik lees niet wat er niet staat en heb jou reactie geïnterpreteerd als reactie op een bericht van Karin. En als dat allemaal zo zwaar op de hand is dan is het bij deze lijkt me duidelijk dat we daar niet uit gaan komen. Dat houd voor mij in dat ik op verdere berichten over dit onderwerp niet meer ga reageren, en wens je succes..

honden page profiel mary S&A&Z mary S&A&Z

honden foto van mary S&A&Z

Weet je, jaren geleden werd ik om deze materie voor gek verklaard en diezelfde mensen incl. de vader van mijn kinderen, nog steeds zwart/wit en nuchter (zie eerder dit topic) komen er nu op terug..."gòh, je had toch gelijk, sorry dat ik je zo lullig behandeld heb", dus.........

honden page profiel Landseer ectLandseer ect

honden foto van Landseer ect

Ik hoop dat er een mogenlijkheid bestaat dat we elkaar allemaal een beetje aan kunnen blijven "voelen" in dit topic.?
Ik zelf ben meer van de dubbel geisoleerde betonnen bunker, maar de signalen die ik door het beton heen begin te horen beginnen op te vallen..

Het is maar een vraagje..

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Hmmm.. Volgens mij ben ik nu op een puzzel pagina beland ;-)

honden page profiel KK

honden foto van K

" Ik hoop dat er een mogenlijkheid bestaat dat we elkaar allemaal een beetje aan kunnen blijven "voelen" in dit topic.?
Ik zelf ben meer van de dubbel geisoleerde betonnen bunker, maar de signalen die ik door het beton heen begin te horen beginnen op te vallen..

Het is maar een vraagje.. "
ja, het zou fijn zijn als sommige reacties wat respectvoller waren.

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

" http://www.hypnoseinstituutnederland.nl/auras-bestaan/
zo moeilijk is dat niet nee, zelfs jij kunt het, als je op google zou zoeken.
ik heb een cursus para-psychologie gevolgd, en heb meerdere van zulke wetenschappelijke onderzoeken in mijn boeken staan. ik neem zeker niet alles voor waar aan, zonder dat ik de onderzoeksresultaten heb gezien. "

iedereen kan zon dingen schrijven je kan best databanken nemen of site waar .edu opstaat
i

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

dat van die energie heb ik juist al gezegd  elk dier mens balpen, fles, .... Bestaat uit energie ... beetje chemie krijgen op school en iedereen weet dat wij bestaan uit atomen met dus electronen
er zijn dus geladen deeltje

dit heeft niets te maken met geesten of dergelijke heeft te maken met hoe wij zijn opgebouwd

iedereen kan dit uiteraard anders interpreteren maar uiteindelijk komt het op de zelfde manier uit
iedereen, elk voorwerp bestaat uit energie... als je dat aura wil noemen is dat ook goed ! :-D maar ik noem het gewoon energie

maar die energie is er dus bij iedereen

honden page profiel Landseer ectLandseer ect

honden foto van Landseer ect

Euhmm...Nog 1 dingetje dan..
Gaan we dit topic verhuizen naar overige (levensbeschouwelijke overtuigingen)?
Of gaan we met z'n alle naar http://www.hondenpage.com/hondenforum/156863/hoe-werkt-zo'n-reading-nou?.php  om het ontopic te houden.?

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper

honden foto van Diesel & Bumper

Ach maakt niet uit Landeer, dit gaat toch nergens over, niemand kan weten wat honden nou wel of niet zien.

honden page profiel MartinMartin

honden foto van Martin

Tuurlijk zien honden en katten geen geesten. Geestig dat sommige mensen denken van wel.

honden page profiel KK

honden foto van K

heb je daar wetenschappelijk bewijs voor?;-)

honden page profiel mary S&A&Z mary S&A&Z

honden foto van mary S&A&Z

" Euhmm...Nog 1 dingetje dan..
Gaan we dit topic verhuizen naar overige (levensbeschouwelijke overtuigingen)?
Of gaan we met z'n alle naar http://www.hondenpage.com/hondenforum/156863/hoe-werkt-zo'n-reading-nou?.php  om het ontopic te houden.? "

Dat laatste lijkt me wel wat.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Kunnen honden en katten geesten zien?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 6 van 8 12 3 4 5 67 8
Volgende forumvraag: Janken voor uitlaten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^