van wie zijn hond komt uit een ander land asiel

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamiegoedgekeurde fokker

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Odi komt uit Roemenië, en inderdaad: het is een hele klus.Deze hondjes denken vaak heel anders dan jij gewend bent.
Als het je eerste hond is, zou ik als ik jou was nog eens over mn hoofd krabben, juist om de reden dat ze toch ervaren baasjes nodig hebben, omdat ze zo anders reageren.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "van wie zijn hond komt uit een ander land asiel " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Wat Tamara zegt klopt, als eerste hond is het behoorlijk pittig! 
En hoewel het zwaar was, ben ik toch superblij met Mellow ;-)
 
Maar volgens mij zijn er al weer 8 andere opties voorbij gekomen qua ras en herkomst, dus denk dat dit al van de baan is ;-)

honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamiegoedgekeurde fokker

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Zie het inderdaad net op haar profiel O-)

honden page profiel *e*l*i*e*n**e*l*i*e*n*

honden foto van *e*l*i*e*n*

Hier Norman uit Spanje en Harry (van mijn zusje) uit Griekenland.

Norman was niet gewend aan in huis leven en liep de eerste week dus over de salontafel. Nu ligt hij het liefst lekker op zijn kleedje en is heel veel buiten... Gewoon omdat hij dat heerlijk vindt. Er zit een echt jachtinstinct in, dit waren wij niet gewend van onze Ier en Gordon.

Het is voor zo'n hond ontzettend wennen, maar hier gaat het super! Ik zou voor mijn 'eigen' hond ook eerder in het asiel gaan kijken (binnen- of buitenland).

Het zal wat meer zorg en aandacht vergen, maar je kan deze honden zo gelukkig maken door ze een fijn huisje te geven!

honden page profiel haarlemsehaarlemse

honden foto van haarlemse

Dit is TARA, nu net 7 maanden oud, komt uit het asiel in Spanje van Stichting Spoeck hondenopvang,zag haar op een fotootje met korte omschrijving, net 8 weken oud..was verkocht.
Kon haar na 1,5 week ophalen bij airpoort Rotterdam, was na een dag zindelijk..
Ze hadden haar gevonden langs de snelweg met een grote reu, ze waren waarschijnlijk in de bergen gedumpt door de eigenaar, ze zullen wel teveel zijn geweest, het enige wat ze vreemd doet is als het geregend heeft, ze de druppels regen van de struiken likt.
In haar paspoort staat een Mastin Espanol, weet niet of er een X in zit, maar kan dat nog niet ontdekken.
Had natuurlijk ook hier in het asiel wezen zoeken, maar er waren geen pups.. alleen kleintjes en ik wilde een grote hond, de wat oudere honden waren allemaal honden met GROTE problemen, zoals.. kan niet bij kinderen,kan niet alleen zijn is niet sociaal naar andere honden ed...
Ben in ieder geval heel blij met mijn hond uit Spanje

Gerrit (Gast)

hier een kruising windhond/pointer uit spanje, van GINN.
heb eerst windhonden opgevangen voor hun, en toen deze geadopteerd. hij was 4 maand oud toen. is een erg leuke lieve sociale hond, wel eens wat te enthousiast maar ach.

en nu op het moment een roemeens carpatische herdershond van 6 jaar in opvang, die is al weer een dik halfjaar hier, heeft eerst ergens anders in opvang gezeten maar die mensen hebben zich verkeken op het gedrag van straathonden.  maar echt hij is nu een vrij normale huishond, maar ja wel een hond die voor zich zelf denkt. maar ja dat doen windhonden ook.

deze staat nu bij stichting hond in nood op de site, voor adoptie. zou mooi wezen dat hij een plekje zou krijgen. want dan kan ik daarna weer een andere hond helpen, wat dan waarschijnlijk een nederlandse hond met gedragsprobleem zal zijn. omdat deze stichting zich daar ook mee bezig houdt, dus niet alleen buitenlandse honden maar ook binnenlandse honden.

als je een hond uit buitenland neemt doe onderzoek naar de stichting in kwestie, vooral op het gebied van testen op ziektes, en het beleid van herplaatsing mocht het niet gaan, of dat er wat anders is waardoor de hond weg moet. zodat die niet in een asiel komt.  goeie stichtingen willen juist niet dat honden hier in het asiel komen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "van wie zijn hond komt uit een ander land asiel " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^