standhouders en demo's gezocht evenement twente!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anouk dvAnouk dv

honden foto van Anouk dv

Hallo hondenvrienden!

Ik ben bezig met het organiseren van een hondenevenement. Dit evenement zal volgend jaar augustus plaatsvinden in Buurse.
We hebben een groot terein ter beschikking.
Een deel voor standhouders en een arena om demonstraties te geven.

Ik ben opzoek naar leuke , bijzondere en ook doodnormale hondenverenigingen , therapieen , sporten etc om op deze dag door jullie te laten promoten.

De bedoeling is dat deze dag in het teken staat van een goed doel , dit doel moet nog geselecteerd worden maar dit zal gaan dmv stemrondes.

Deze dag zal er een kleine toegangsprijs worden gevraagd en dit gaat dan ook naar het goede doel.

Dus doe je aan doggydancing , heb je een leuke agility club , doe jij met je honden aan pakwerk , misschien kun je readings geven over honden dmv uiterlijke kenmerken , wat je ook doet alles is welkom !

Tot nu toe hebben we een dierenfysiotherapeute , hondenschool waggytail uit haaksbergen en onder voorbehoud stichting greyhounds in nood nederland , en speurwerk.

Voor meer info of interesse neem even contact met mij op :-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "standhouders en demo's gezocht evenement twente!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: gewoon grappig.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^