Wel of geen honden verzekering?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel dyfaine dyfaine

honden foto van dyfaine

Hallo allemaal

Ik heb een vraag hebben jullie je honden verzekerd?
Eerder had ik mijn jacks wel verzekerd maar weet het nu gewoon even niet wel of niet doen
Als ik naar eb kijk en wat ik dit jaar kwijt zou zijn aan inentingen enz dan ben ik goedkoper uit
zonder maar stel er gebeurd iets met hem?

Ben even benieuwd wat jullie hebben en waarom wel of niet

Groeten Loes

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wel of geen honden verzekering?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

Ik heb ze wel in de verzekering..

Dit alleen al omdat ALS ze ziek zijn dat het een vermogen kost..

Een simpele AB kuur kost al gauw 150 voor zulke grote honden...

honden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtje

ik heb ze niet zorgverzekerd. ik spaar zelf elke maand geld. als ik een verzekering neem die het minimale dekt, dan ben ik al 40 euro in de maand kwijt voor mijn 2 dames. en alles wat ze tot nu toe hebben gehad is 1x een omgeklapt nageltje, en allebei een keer kennelhoest......

ik spaar zelf elke maand 30 euro voor ze, op een aparte spaarrekening, dus dan kan ik onverwachte kosten opvangen. worden de kosten echt heel hoog, dan hebben we nog de gewone spaarrekening om aan te spreken.

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

Nee hier niet. Jamie heb ik het eerste jaar wel verzekerd gehad, maar nooit van gebruik hoeven maken dus ik vond het toch zonde van mijn geld en zette het stop.
Nu hebben ze beide iets meegemaakt waar een verzekering misschien handig geweest zou zijn, Kiwi een stok in haar buik en Jamie een baarmoederontsteking. Maar ik heb altijd wel wat geld achter de hand om dat te kunnen betalen. 
Ik ga er vanuit dat ze de komende 10 jaar niet naar de dierenarts hoeven en dan vind ik het dus zonde om iedere maand geld 'weg te gooien'. Heb je nou echt helemaal niks achter de hand of kun je niet sparen dan is een verzekering misschien wel een goede oplossing.

honden page profiel Chantal » Jessy «Chantal » Jessy «

honden foto van Chantal » Jessy «

Er zijn hier al meerdere topics over.

Maar om antwoord te geven, nee ik heb geen verzekering.
Entingen worden volgens mij niet eens vergoed.

Ik heb met mijn vorige hond gekozen voor geen verzekering omdat toen ik op mezelf ging wonen ze al 7+ was en dat kwam dan uit op 30 euro per maand. Mijn oude kat van ook 7+ kwam op 20 euro per maand uit en ik heb toen besloten gewoon zelf 50 euro per maand te sparen.
De hond heeft verder nooit iets gemankeerd en kwam vrijwel nooit bij de DA dus het bedrag wat ik voor haar gespaard had bleef op mijn spaarrekening.
De kat loopt er nog steeds en heeft in die 8 jaar wel 1x een operatie van 250 euro gehad de rest staat gewoon op de spaarrekening. 
Ik pas mijn spaar bedrag aan aan wat het anders aan verzekering zou kosten.

Jessy heeft me met sterilisatie en AB voor oorontstekingen en alles al 1000 euro gekost 8 maanden tijd maar aangezien dat gewoon op mijn spaarrekening stond was het geen probleem.
Sinds ze betere voeding krijgt ben ik al 8 maanden niet bij de DA geweest, alleen voor een enting en een loos alarm met een geïrriteerd oor.

En zo'n spaarrekening is zelfs nog wel eens handig als ineens je auto de geest geeft O-)
Ik heb nog steeds genoeg achter de hand voor onverwachte dure operaties etc maar ik was toch wel heel erg blij dat ik een andere auto kon kopen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wel of geen honden verzekering?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: wratjes
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^