Voelt een hond zelf als hij/zij te warm heeft?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Groente bouilon . neem groente en een pan water zet dit op het gas en kook de groente zonder zout. giet de verkregen bouilon af in een schaal laat het afkoelen klaar. je kan er ook wat kip filet meekoken maar gebruik geen zout. simpel heb ik overigens nog van mijn moeder geleerd een kind kan de was doen . nu weer ontopic Lobke ligt ook graag in de zon ze trekt zelfs het gordijn open om maar in de zon te liggen. nu had ze pech want ik had de ramen van buiten geblindeert door er lakens voor te hangen , ze ligt nu de hele dag in de voortuin die ligt tot een uur of vijf in de schaduw . nu ligt ze binnen onder haar fleece kleeed op gerold te dromen. groeten Hein.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Voelt een hond zelf als hij/zij te warm heeft?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

BOUILLION...nee geen blokjes van bouillion.

gewoon van een stukje vlees, bijvoorbeeld kip. zonder toevoegingen van kruiden of zout, lekker koken, het nat bewaren, afkoelen , even in de koelkast dan op kamertemperatuur geven, honden vinden dat heerlijk.

en dat is ook een heerlijke gezonde bouillion, en zeker niet van die blokjes, want daar zitten zouten en kruiden in, dat is niet de bedoeling natuurlijk.


karnemelk, leng het met water aan, ook dat vinden honden heerlijk als het zo warm is, je kan van alles geven, als er maar geen suikers zouten en kruiden in zitten, maak het lekker voor je hond als tie weinig water dringt. water ook voor je hond is van levensbelang, eten met dit warme weer is niet nodig als ze niet eten.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

hihi Hein, zag jouw berichtje niet eerder, pas toen ik het mijne geplaast hebt. helemaal goed. dat is de juiste bouillion, vaak denken mensen dat bouillion alleen de blokjes zijn voor de soep, maar dat is niet zo natuurlijk. :-D

honden page profiel Lo&SoLo&So

honden foto van Lo&So

Je kan ook gewoon net zoals ons idioten op zaterdagochtend om 6.15 opstaan , je tanden poetsen, een plens koud water in je geicht gooien en dan met de hond(en) gaan wandelen. Vanmorgen was het nog lekker koel. Ze hebben even flink gek kunnen doen en nu mogen ze vanmiddag alleen even snel naar buiten om te plassen. Ik heb wel geluk , er staat een enorme boom in onze tuin die overal schaduw biedt.
Ze mogen in de schaduw liggen maar verder is het binnen blijven op korte rondjes van max 10 minuten na.

Dan valt er gewoon niets te hijgen.

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma.

honden foto van Irene Emma.

Vanmorgen al de grote uitlaat beurt gehad. Verder vandaag heel rustig. Op de patio komt nu al meer schaduw ,en toch ligt ze altijd met mooi weer in de keuken bij de open deur.

Pas op met het verbranden van de neus!!

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers

honden foto van Patricia & de Musketiers

Die van mij wel. Dan zoeken ze namelijk een kouder plekje op. Zo ligt skoda de hele dag aan de schaduw kant van t huis in de douhe. Skippa ligt de hele dag in de bench. En sky ligt de hele dag op de slaapkamer tegen de muur. En de loge Cody ligt de hele dag bij mij hihi!

honden page profiel LenaLena

honden foto van Lena

Mijn Husky voelt het zeker wel! Normaal wil ze het liefst continue in de tuin zijn ( vooral om daar te slapen, snuffelen, spelen met ons) maar nu het zo warm is, blijft ze binnen, terwijl wij meestal buiten zijn. Binnen is het gelukkig 23 graden Celcius. Ze gaat op de koude vloer liggen met de tong op de vloer om af te koelen.
Maarja....Zo'n weer is dan ook helemaal niet fijn voor Husky's. We gingen even wandelen, zodat ze haar behoefte kon doen, maar na 5 minuten was ze al zo aan het hijgen dat ik bang was dat ze oververhit zou raken.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Voelt een hond zelf als hij/zij te warm heeft?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Slapen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^