hier vielen mn tanden echt van uit mijn mond !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Dit account is niet meer in gebruik.

this geen leuk verhaal maar mijn god wat zijn mensen toch belachelijk soms als het om honden en kinderen gaat!Ik was vandaag even gezellig naar putten geweest bij patries en ik heb uiteraard baylee en goku mee genomen . op de terug weg in ede centrum . duurde het nog dik een uur voordat ik de bus naar mijn huis had. dus ik besloot even een hapje te gaan eten bij de macdonalds. zo gezegt zo gedaan . ik zat lekker te eten op het terras buiten . en er was een vijfjarig kind die hele naar buiten kwam renne. kwam dan zo dicht in de buurt dat hij binnen het bereik van de honden was en ging op en neer springen en ze uitdagen . dus mijn honden dacht Leuk! spelen! ik dat kind al gewaarschuwd , en hij flikt het gewoon weer! kind komt weer naar buiten rennen .dit keer met papa er achteraan die pakt m bij zijn arm om te gaan eten . dus ik vraag allervriendelijkst . meneer ? zou u mij een verzoek willen doen en uw kind beter in de gaten willen houden ? uw kind rent op mijn honden af en daagt ze uit . 
Nu is het zo dat deze honden niet bijten , maar voor hetzelfde geld waren het andere honden die wel bijten en dan heeft uw kind een gat in zijn arm . Zegtie vent tegen mij ja moet je ze maar muilkorven verdomme! ik zeg nee u luistert niet naar wat ik zeg . MIJN honden bijten NIET. maar een andere hond doet dat misschien wel . zegt die kerel vervolgens dan moet je ze maar niet hier mee naartoe nemen! en hij loopt vervolgens mompelend de mac weer in ........
mijn mond hing zo ongeveer op de grond zeg maar.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "hier vielen mn tanden echt van uit mijn mond !" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel ZoëZoë 3 doggies

honden foto van Zoë

Tjongejonge wat zijn mensen soms toch ontzettend dom! Sorry maar dat moest eruit. Die vent snapt er echt niets van! Dat kind heeft eerst jou lieve hond uit zitten dagen! Dan snap ik volkomen dat hij denkt, he wat leuk! Een speelkamaraadje! Gaat die man zeggen dat hij een muilkorf ommoet. Ik snap hem gewoon niet. Ik heb het volkomen met je eens. ;-)

honden page profiel robrobgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van rob

Niks van aan trekken,die kerel had waarschijlijk slechte zin omdat hij niet in de ballenbak mocht qua gedrag schat ik hem niet ouder dan 5 O-)

honden page profiel Vito & Beba Vito & Beba 3 doggies

honden foto van Vito & Beba

Ongelooflijk he..je hebt het beste met de mensen voor! Ben benieuwd als je had gezegd dat ze wel bijten...

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik begrijp je reactie hoor, maar die man ziet de mac alleen als een kinder speelplaats waar geen dieren thuis horen.

zou me niet zo druk maken hoor, ik zit ook bij de mac met bamse, en ja kinderen komen ook bij bamse, en alleen maar gezellig, de mac is vriendelijk voor dieren, maar uiteindelijk is het een knder paradijs, wat niet voor honden is, en de man had het druk met zijn kinderen, zelf geen honden, dus totaal geen begrip. je niet druk maken hoor. :-D

honden page profiel SjalotSjalot 3 doggies

honden foto van Sjalot

Ouders worden tegenwoordig niet graag aangesproken op het gedrag van hun kinderen (hun prinsen en prinsesjes) en zeker niet op hun opvoedkundige kwaliteiten.

Ik maak het in mijn werk dagelijks mee.

Lekker van je rug laten glijden en neem van mij aan...deze vader kijkt de volgende keer echt wel beter uit wat andere honden betreft.

honden foto van Dit account is niet meer in gebruik.

ja nou ik vind het echt ronduit belachelijk . ik was expres nog buiten gaan zitten zodat zo weinig mogelijk kinderen in de buurt kwamen . en ik waarschuw die man en dan krijg ik zo een reactie. de omstanders die er bij zaten zeiden al tegen mij van ach laat die man zijn  kind toch lekker gebeten worden . ik zeg nee want dat kind kan er niks aan doen . die weet niet beter. die vader die moet eens goed gebeten worden als hij een hond aait , dan snapt ie misschien de risico's van zijn roekeloze gedrag.

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

ik snap het wel.. die man wil gewoon van zijn kind af.. en dan komt ie alleen maar lieve honden tegen.. helaas voor hem ;-)

honden page profiel Rita  Cosmo†, Duke†,  Digger, Bayco, Nanu en DokyoRita Cosmo†, Duke†, Digger, Bayco, Nanu en Dokyo 3 doggies

honden foto van Rita  Cosmo†, Duke†,  Digger, Bayco, Nanu en Dokyo

De volgende keer moet je maar zeggen:
Meneer mijn honden zijn opgevoed, wilt U Uw onopgevoede kind bij U houden ;-)
Mijn honden storen niemand die rustig probeert te eten, Uw kind wel!

honden page profiel mirandamiranda 3 doggies

honden foto van miranda

is een gevolg van "vrije opvoeding" ....... gisteren wasik in de bank en er stond een negerinneke aan de afhaalautomaat naast mij.. timmie die kleiner dan een kat is kwam ietsje te dicht bij haar .; had je die look gezien amai waren haar ogen kogels dan was ik nu dood... ik kon me niet houden en zei al lachend gene schrik mevrouw hij gaat je niet opeten (of ze het begrepen heeft weet ik natuurlijk niet)

honden foto van Dit account is niet meer in gebruik.

ja maar weetje . ik heb liever dat mensen zo reageren en een beetje overvoorzichtig zijn . dan dat ze hun kind zomaar op honden af laten rennen met alle risico's van dien . want al is een hond de allerliefste van de wereld. als die schrikt of bang word kan die alsnog een hap uitdelen . nu zijn mijn honden een hele hoop prikkels gewend. maar als dat kind gebeten werd nou zie maar is uit te leggen aan meneer de politie dat jou honden niet vals zijn en de ouders de schuld eraan hebben doordat hun kind niet in het zicht gehouden werd.

honden page profiel Demi & JuneauDemi & Juneau 3 doggies

honden foto van Demi & Juneau

Ik zeg altijd gewoon keihard 'niet doen, hij bijt'
Is misschien niet zo (misschien ook wel, hij vind kinderen eng), maar dat lijkt de enige manier te zijn waarop kinderen het begrijpen. En volwassenen trouwens ook.

honden foto van Dit account is niet meer in gebruik.

ik zei ook tegen dat kind dat ze kunnen bijten , maar kind had beetje bananen in zijn oren . (vijf jaar he)

honden page profiel teresa en beauteresa en beau 3 doggies

o gwen, wat een mentaliteit ! daar krijg je echt de kriebels van....had je niet even kunnen vertellen dat je in putten zat ..;-)

honden foto van Dit account is niet meer in gebruik.

hahah was ff bij patricia op bezoek . en dat was niet gepland hahah :P gisteravond werd ik uitgenodigd hihi .maar inderdaad die vent was onuitstaanbaar.

honden page profiel Bettie, Indy & DaicelBettie, Indy & Daicel 3 doggies

honden foto van Bettie, Indy & Daicel

Ik blijf zo'n reactie onbegrijpelijk vinden, wat ik ook al niet begrijp is dat mensen (ook volwassenen)  denken dat je bij honden alles maar kunt doen, zoals aaien, uitdagen etc. Moet je eens bij een kind doen, ze meteen aanraken/aaien of uit gaan dagen, dan heb je de poppen zomaar aan het dansen.

honden page profiel teresa en beauteresa en beau

volgende keer even melden, kunnen we een bakkie doen met de hondjes..;-)
probeer je niet al te druk meer te maken, weekend is zo voorbij..':-)

honden page profiel mirandamiranda 3 doggies

honden foto van miranda

" ja maar weetje . ik heb liever dat mensen zo reageren en een beetje overvoorzichtig zijn . dan dat ze hun kind zomaar op honden af laten rennen met alle risico's van dien . want al is een hond de allerliefste van de wereld. als die schrikt of bang word kan die alsnog een hap uitdelen . nu zijn mijn honden een hele hoop prikkels gewend. maar als dat kind gebeten werd nou zie maar is uit te leggen aan meneer de politie dat jou honden niet vals zijn en de ouders de schuld eraan hebben doordat hun kind niet in het zicht gehouden werd. "

iz inderdaad zo.. ik ondervind meestal een ander probleem .. ik heb een heel klein hondje (schofthoogte 23 cm) dus kleiner dan een kat.. en merendeels gaat ervan uit dat hij een lief hondje is omdat hij zo klein is.. en kinderen geven dan en reactie oh wat een mooi klein hondje en willen aaien .. normaal bijt hij niet maar zoals je zelf zegt een hond blijft een hond en als ze dan schrikken .. temeer ook dat dit een spaans asielhondje is dus je weet nooit hoe hij gaat reageren... som vliegt hij zonder enige aanwijzing naar mijn man ook .. ik heb hem zelf ook maar pas 8 weken en begin hem pas nu redelijk te kennen..

honden foto van Dit account is niet meer in gebruik.

ik moest ook erg mijn best doen om niet helemaal uit mijn plaart te schieten hoor toen die zei dat ik mn honden maar moest muilkorven . maar op de een of andere manier als het er op aankomt kan ik verassend goed mijn koelte bewaren en achteraf pas knal ik mijn frustratie er uit.

honden page profiel Bettie, Indy & DaicelBettie, Indy & Daicel 3 doggies

honden foto van Bettie, Indy & Daicel

Gwen ik denk zomaar dat dat in deze situatie ook wel het beste was.

honden foto van Dit account is niet meer in gebruik.

" volgende keer even melden, kunnen we een bakkie doen met de hondjes..;-)
probeer je niet al te druk meer te maken, weekend is zo voorbij..':-) "

hahah is goed ik geef wel een gil dan :-)

honden page profiel IneIne 3 doggies

honden foto van Ine

Ik zou net zo reageren als jij. Er lopen veel te veel onopgevoede ouders rond met irritante kinderen.
Pasgeleden zaten wij met Indy op het terras een ijsje te eten, vragen 2 kleine kinderen of ze de hond mogen aaien. Heel netjes en het mocht ook. Gaat de kleinste daarna wegrennen en lijnrecht weer terug, Indy vond het een leuk spelletje. Maar wij en de ouders schrokken ons een hoedje. Deze ouders grepen gelukkig wel in.
Indy heeft zich heel netjes gedragen, jouw honden ook!

honden page profiel SiberienneSiberienne 3 doggies

honden foto van Siberienne

Goed hoor Gwem dat je kalm gebleven bent maar idd het kan zo irritant zijn! Ik had toen we de pups net hadden een vriendin op bezoek met haar kinderen, juist om ze aan kinderen te laten wennen. Haar ook wat instructies gegeven wat wel en niet handig is. Een zoontje ging er achter Spot aanrennen die het niets vond en op een gegeven moment onder tafel zat te blaffen. Ik had al een paar keer tegen het jongetje gezegd dat hij dat niet moest doen maar hij luisterde niet naar mij en mams greep ook niet in. Gelukkig vroegen de kinders of ze TV mochten kijken na 5 min, nou, van mij wel! Had dus meteen werk te doen, Spot aan kinderen laten wennen... Loop ik buiten in het dorp, komen er weer twee kinderen op hem af gerend. Ik ben er pontficaal voor gaan staan en luid en duidelijk STOP gezegd. Gelukkig keek die moeder mij met een dankbare blik aan. Daarna mochten ze van mij Spot een brokje geven en onder de kin kriebelen. Inmiddels gaat het, na ook hulp van wat kinderen waar ze thuis ook honden hebben, wel goed. Ik snap het ook niet, ik mocht vroeger gewoon niet op honden afrennen of ze zomaar aaien. Tegenwoordig schijnen ouders dat normaal te vinden? Echt het toppunt om dat te zeggen dat jouw honden maar een muilkorf moeten dragen. MOeten zijn kinderen dan ook maar een dwangbuis aan?!

Mireille

PS als ik meer tijd had werd ik vrijwilliger voor de Sophia Stichting, hond in de klas project want veel ik ook gewoon onkunde van ouders en kinderen ;-), dat weet ik ook wel weer...Is dat niet ook wat voor jou als de honden wat ouder zijn? http://www.sophia-vereeniging.nl/nl/pages/activiteiten/sophia-snuffelcollege/hond-klas.html

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre 3 doggies

honden foto van Lizzie en Sterre

Nou ja wat een idioot! Vreselijk van die ouders die hun kinderen niet in de gaten houden! Kan me daar altijd zo aan irriteren! En dan boos op jou worden ;-) kansloze mensen!

honden page profiel Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P) 3 doggies

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Tja je hebt van die domme mensen en je doet er niets aan ook. Zelf meegemaakt met mijn zoon en zijn honden 2 rottweilers toevallig wel de liefste hihihi. Ook bij de mac zoon schoondochter kl dochter van 3En mijn dochtertje van 5. We zitten buiten komt er en kindje van ook een jaar of 3 en die knuffelt met de honden komt er een vader aan en zegt wil je weggaan met je honden want ik vind het maar niks die honden van jou. Waarop mijn zoon vriendelijk zegt waarom zegt u dat? Ja zegt hij dat soort honden zijn levensgevaarlijk met kinderen ik snap niet dat je zulke honden blotstelt aan kinderen. Nou zegt mijn zoon gelukkig maar dat u dochter meer weet van honden dan u en als het u niet bevalt gaat u maar weg. Hij draaide zich om en gaf zijn dochter een tikje als waarschuwing dat ze niet bij de honden mag. Beetje laat je kan beter eerst opletten

yuki & kev (Gast)

Ik herken dit, ik heb als studentejob vroeger in mac gewerkt in leuven.. ik weet hoe onbeschoft vele mensen zijn... kan je niets aandoen, die mensen zijn bekrompen en kunnen zich niet inleven in iemand anders of hebben geen slagje verstand van honden... ik hoop maar dat er geen hond is die ooit het kindje wel bijt want ocharme dat beest dat voor niks de volle lading krijgt dan.. ik heb ook ooit zo een beet gekrege door men eige fout.. ik was 6 jaar en ik was met iemand voetbal ant spelen, was een jongen van 20 (buurjongen in het vakantie chalet) en hij had een dobermann , mooi lief beest.. maar ja  die buurjonge shotte de bal ik wou terugshotten maar liep ook naar de hond wat toe voor de bal en voila ineens hop op mij en beet in mijn borstkas..  Hiermee wil ik maar zeggen, zelfs de liefste en goed opgevoede honden kennen nog altijd het dierlijke instinct en kan je niet vermenselijken.... het kan soms echt wel eens fout uitdraaien en het is aan de ouders om de kinderen wat manieren en regels bij te brengen.. jammer genoeg is dat met de jaren 2000 precies gedaan...

honden foto van Dit account is niet meer in gebruik.

ja naja ik blijf mensen er gewoon op aanspreken hoor als mensen hun kinderen niet in de miezen houden . ik ben geen zacht gekookt eitje. this gewoon ontzettend gevaarlijk dat die mensen niet beter weten . (of juist denken dat wel te doen ) deze man kwam ook wel agressief uit de hoek nadat ik m aangesproken had. bewijst maar weer hoe slecht die ouders vroeger opgevoed werden door hun ouders. hij had zijn kind ook niet in de hand. want het kind begon ontzettend te wenen toen hij mee moest komen en te trekken . om weg te komen .

honden page profiel Maris & Bodhi Maris & Bodhi

honden foto van Maris & Bodhi

Ik heb het ook al een aantal keer gehad dat ouders hun kindjes mijn pup laten aaien zonder het aan mij te vragen. "Aai maar op het hoofdje, dat vindt-ie fijn" enzo. Ik zeg dan wel altijd dat ik niet kan garanderen dat hij niet gaat bijten, maar ze weten zelf altijd beter blijkbaar. Een vrouw zei zelfs dat dat kindje (van hoogstens 2) er maar aan moest wennen, omdat zij zelf ook een pup kregen. Nou ja...

yuki & kev (Gast)

" Ik heb het ook al een aantal keer gehad dat ouders hun kindjes mijn pup laten aaien zonder het aan mij te vragen. "Aai maar op het hoofdje, dat vindt-ie fijn" enzo. Ik zeg dan wel altijd dat ik niet kan garanderen dat hij niet gaat bijten, maar ze weten zelf altijd beter blijkbaar. Een vrouw zei zelfs dat dat kindje (van hoogstens 2) er maar aan moest wennen, omdat zij zelf ook een pup kregen. Nou ja... "
hier ook met mijn akita pupje, iedereen maar afkomen oooh zooo mooi en lief.. aaien ze hem ongevraagd over zijn hoofd.. vind ie echt niet fijn.. weten dat akitas al niet zo door vreemden graag aangeraakt worden.. echt irritant maarja

honden page profiel teresa en beauteresa en beau

je komt ze overal tegen jammer genoeg, gister aanvond op de hei net zo, ouders met 2 kinderen, leeftijd schat ik tussen 9 en 13 jaar, loop met beau langs, ongelijnd en beau hield gepaste afstand jegens de man, die zat in het gras, beau loopt voorzichtig naar de kinderen toe met kwispelende staart, ksssttt..( het soort kssst van wegwezen, en uiteindelijk een zit commando van een van de kinderen..lache, grapjes maken, ik zeg op mijn beurt, wat goed van jullie dat je al wat commando's weet ! Maar de volgende keer ben ik toch de gene die deze commando's uitvoert..ja had pa en ma moeten zien kijken...;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "hier vielen mn tanden echt van uit mijn mond !" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Bullmastiff club gemaakt!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^