Verschrikkelijk onredelijk om zo'n stafford te laten inslapen!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

"

Omdat ik het verhaal van de chi baasjes, van de staff baasjes en van ooggetuigen heb gehoord/gelezen. Dichterbij dan dat kan ik niet komen met mijn oordeel zonder het met eigen ogen  gezien te hebben.
"
Die verhalen lopen nogal uiteen, als je ze allemaal gelezen hebt, of lees je alleen die waar in staat dat de chihuahua eigenlijk schuldig is?
Sorry hoor maar ook al loopt er nog zo'n vervelende hond, dan nog is het niet normaal dat er DOODgebeten wordt.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Verschrikkelijk onredelijk om zo'n stafford te laten inslapen!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Angel, Google & GadgetAngel, Google & Gadget

honden foto van Angel, Google & Gadget

" Die verhalen lopen nogal uiteen, als je ze allemaal gelezen hebt, of lees je alleen die waar in staat dat de chihuahua eigenlijk schuldig is?
Sorry hoor maar ook al loopt er nog zo'n vervelende hond, dan nog is het niet normaal dat er DOODgebeten wordt. "


ik hoef me niet te verdedigen voor het vormen van een mening na alles gelezen van alle kanten te hebben.
En ik denk ook niet dat er iemand beter van wordt als ik partij voor de ene of andere dode hond kies.
Is dat zo nederlands ofzo? dat er altijd 1 100% gelijk moet hebben en de ander 100% fout moet zijn?

honden page profiel Maddox & baasje <3Maddox & baasje <3

honden foto van Maddox & baasje <3

Ikzelf ben als kind aangevallen door een Leonberger. Ik heb daar blijvend letsel aan overgehouden in mijn gezicht. Deze hond is ook ingeslapen en dat vond ik heel erg... Maar de eigenaren hebben dat gedaan omdat het natuurlijk anders was, omdat ik een mensenkind was. Maar - en hier komt de link - deze mensen hadden kinderen. Kinderen op school mochten niet meer bij hun komen spelen door dit incident. Wellicht is dat in dit geval ook zo, men weet er toch vanaf. Het is heel erg en moeilijk en verdrietig, maar dan moet je keuzes maken...

Vind het erg voor beide honden en jammer dat dit soort dingen gebeuren.. :(

honden page profiel Maddox & baasje <3Maddox & baasje <3

honden foto van Maddox & baasje <3

Het was overigens niet zomaar een beet, maar mijn hele mond was aan gort gebeten en ben inmiddels tweemaal geopereerd. Anders was het misschien anders geweest, maar helaas... Heel verdrietige dingen zijn dat, voor alle partijen.

honden page profiel wendywendy

honden foto van wendy

"
Dan maar geen oordeel toch?

Dat hier nog een discussie bezig is zeg... waar hebben jullie zin in "

zeker zwaar triest dat dat andere topis gesloten is , slaat nergens op..... O-)

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Zoals we regelmatig zien bij het openen van dit soort topics duurt het niet lang voordat men elkaar in de haren vliegt over de ware toedracht, schuldvraag en rassendiscriminatie, terwijl niemand van ons er live bij geweest is.
 
Hoewel we begrijpen dat je soms iets leest wat je in je afschuw wilt delen is het goed om je af te vragen wat je nu wilt bereiken met dit soort discussies achteraf. Bovendien zijn beide honden triest genoeg beiden overleden, dus maakt het dan nog uit wiens schuld het is?
 
Wij hebben na klachten en na het lezen van deze topics besloten dat ze definitief op slot gaan. Iedereen die iets kwijt wilde heeft dit kunnen doen en graag willen we het hierbij laten.
 
Wat we jullie allen mee willen geven; Als je een verhaal leest wat je in je afschuw wilt delen, neem dan vooraf even de tijd om te bedenken wat je hoopt dat een dergelijk topic je oplevert en ook wat zo'n topic kan oproepen aan gevolgen. Het zal je helpen in de keuzen of plaatsen gewenst is.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Verschrikkelijk onredelijk om zo'n stafford te laten inslapen!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 4 van 4 12 3 4
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^