Labradoodle zoekt liefdevol thuis (liefst Zeeland-Noord Brabant)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Gwen (Gast)

Beste mensen,

Ik heb een schat van een abricot/blonde labradoodle, echter geen Australische. Hij is super met kinderen, katten en andere beesten. Met pijn in mijn hart wil ik een nieuw gezin voor hem vinden omdat ik gewoonweg niet de tijd heb voor een hond van zijn grootte. Ik heb 3 honden in totaal, ook 2 kleintjes. De wandelingen die ik maak zijn niet genoeg voor hem, hij begint wat aan te komen en ik zie aan hem dat hij aandacht tekort komt en dat breekt mijn hart. Ik voel me erg schuldig dat ik er over denk hem weg te doen, want een hond doe je niet zo maar even weg.Maar ik doe dit eigenlijk uit liefde voor hem. Hij verdient beter.

Doedel, zoals hij heet is nu 4,5 jaar, en is een(grote)standaard Labradoodle.

Ik wil hem niet zo maar op Marktplaats zetten. Er zijn erg veel mensen die geen goede intenties hebben met beesten, dus mijn selectie zal ook streng zijn. Op dit forum weet ik het ook nooit natuurlijk, maar laat ik er vooral van uit gaan dat hier mensen met honden op zitten die goed zijn voor hun beest.
Buiten het feit dat het misschien leuk lijkt een hond er bij te hebben wil ik er tevens op wijzen dat een Labradoodle veel onderhoud vergt (ook de vacht). Verder wil ik graag op de 1 of andere manier in zijn leven blijven, ik kan bijv misschien zijn vaste oppasadres worden.

Het is iig zo, dat indien ik een nieuw thuis voor hem vind, dit ook zijn laatste definitieve huis worden. En anders terug naar mij.

Misschien denk je zelf, hey, een labradoodle lijkt me wel wat, of weet je iemand in je nabije omgeving? Dan hoor ik het graag. Ik vind het doodeng dat hij in de verkeerde handen valt, dus ik zal bij de mensen echt een heel goed gevoel moeten hebben.Goed, moesten er mensen denken, ik zou graag een grote goedzak ontmoeten, en heb je tijd voor lange wandelingen en veel liefde te geven? Geef me dan een belletje ajb en ik stuur wat foto's, of we regelen een ontmoeting met Doedel.
Groetjes, Gwen


-- reactie gewijzigd door het moderator team op 11 april om 20:19 --

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Labradoodle zoekt liefdevol thuis (liefst Zeeland-Noord Brabant)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel LizLiz

Als je een hond wil herplaatsen moet je een verzoekje doen bij het moderatorteam.
Als je je hond hebt gehaald via een goede fokker, kan je het beste ook even met hem/haar contact opnemen, vaak willen ze eventueel wel bemiddelen of terugnemen.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

HERPLAATSERS

Het aanbieden van een herplaatser kan alleen gebeuren met toestemming van het Moderatorteam. Topics waarvoor geen toestemming is verleend gaan op slot en worden verwijderd.

Hondenpage ziet graag dat iedere hond een fijn thuis krijgt. Omdat we willen voorkomen dat het hier een soort 2e marktplaats wordt, hebben wij enkele regels met betrekking tot het aanbieden van een hond op Hondenpage.

-Wij beoordelen iedere aanvraag individueel. De mogelijkheid tot het doen van een herplaatsverzoek is in de eerste plaats bedoeld voor aktieve HP leden die afstand moeten doen van hun eigen hond.

-Er wordt per keer 1 herplaatser aangeboden na toestemming van het moderatorteam. De oproep zal twee weken blijven staan en daarna gesloten worden.

-Ook ontvangen we regelmatig via via herplaatsverzoeken. Wij vinden dit zelf geen prettige ontwikkeling omdat wij liever in direct contact zijn met degene die afstand wil doen. Juist deze korte lijn maakt dat wij ook een betrokkenheid kunnen garanderen bij het te herplaatsen dier. Uiteraard kunnen we in speciale gevallen een uitzondering maken als de verantwoordelijkheid voor de herplaatsing dan ook daadwerkelijk bij de plaatser van de oproep ligt.

-Als de hond van een erkende en verantwoorde fokker afkomstig is dan verwijzen wij naar de fokker. Daarnaast is het ook aan te raden om contact op te nemen met de rasvereniging om te kijken of zij kunnen bemiddelen in herplaatsing.

Ben je op zoek naar een nieuw baasje stuur dan een PB naar het moderatorteam en je krijgt vanzelf bericht over de mogelijkheden.

Hierbij plaatsen we ook een aantal links van herplaats sites;

http://www.sosdier.nl/

http://www.shhh.nl/

Het aanbieden van honden uit het asiel of via een stichting is niet toegestaan. Dit om problemen met deze instanties te voorkomen. Wanneer je toch graag een asielhond een kans wil geven, kan hij in aanmerking komen voor asielhond van de maand. Je kunt hiervoor een verzoek indienen bij het Moderatorteam. Asielhond van de maand gaat alleen in overleg met het asiel of stichting waar de hond verblijft.

het Moderatorteam

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Labradoodle zoekt liefdevol thuis (liefst Zeeland-Noord Brabant)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: in huis plassen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^