opvoeding Maltezer / shih tzu

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

helma (Gast)

Hallo  ,
Ik ben helma en heb een schat van een hondje Mazzel  een shihzu boomer,
en sinds twee weken hebben we er een vriendinnetje bij Lotje een maltezer shihzu,
nou nou dat is een pittige dame ppppffff.
Ze blijft Mazzel uitdagen en het gaat er vaak hard aan toe  grommen en bijten ,ze had mij ook al een keer te pakken ,ze blijven bezig die twee en dat is niet altijd even leuk  ,maar nu wil ik denk ik met haar naar school de puppy cursus ,ook omdat ze inderdaad zo eigenwijs zijn en ik niet precies weet hoe ik dat aan moet pakken .Want ook Mazzel is haar constant aan het corrigeren en dat gaat erg hard.
Ze is net zo groot als een cavia ,en haargedrag alsof de hele wereld van haar is  ,maar wanneer kan ik het beste met haar op cursus ??welke leeftijd??
groetjes Helma en Mazzel

cindy (Gast)

hallo ik heb een shih-tzu van 9 maandn oud, en die eet nog steeds haar ontlasting op .
weet iemand wat ik daar aan kan doen.
tips heel graag!!
gr cindy :'(

het lijkt op dei van ons wel die doet dit soort gedrag ook!!! (Gast)

" We hebben sinds 1febr een Shih Tzu een pup. Mijn dochter en ik hebben op het ogenblik nog al moeite met de corrigeren van haar gedrag . Aanvankelijk bleek dat ze een hele snelle leerling is maar na 6 maanden zijn we nog steeds aan het proberen om haar het speelse bijten en het zitten bij de hoek aan te leren. Dit kan ze allemaal feilloos als ze zin heeft. We worden hier wel eens moedeloos van vooral nu haar gedrag toch wat agressiever word vooral bij het bijten grijpen we haar wel eens in haar nek om te laten zien dat wij de baas zijn dit werkt niet echt naar onze mening word ze hier agressiever door. Nu begint ze ook naar andere mensen te blaffen en grommen en luisterd totaal niet naar ons toverwoord nee!!Ik ben bang dat ik het even niet meer weet Soms krijg ik zo'n strijd met fly want ik ben toch de baas "

honden page profiel Helma en BalouHelma en Balou

honden foto van Helma en Balou

Hoi Cindy Balou eet ook wel eens ontlasting maar alleen als hij honger heeft.

honden page profiel oukjeoukjespeciaal aangestelde fokker

honden foto van oukje

Oud topic.

Trudy (Gast)

hoi Karin,   Ik ga morgen mijn puppy shih tzu maltezer ophalen, ik heb altijd honden gehad, ook een golden retriever van 2 jaar die zwaar mishandeld was en de baas wilde haar af latenmaken. Ik heb haar mee genomen uit het asiel en met haar naar de hondenschool geweest, om te leren met honden en mensen om te gaan. Zij was 16 jaar lang een schat en is helemaal goed gekomen. Helaas is ze al 2 jaar dood en nu wil ik weer een hondje omdat ik met vervroegd pensioen ga en ik ben alleen maar nu niet meer. Als je wilt corrigeren, zou ik haar aan de lijn doen en zacht een rukje aan de riem geven, dat wil wel helpen elke keer weer zeg je FOEI. succes groetjes Trudy 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Hond in de tuin
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^