Sita

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

morgen voor de eerste keer hondenschool met Kyra (Gast)

jaja

morgenochtend is het dus zover.
De eerste maal met Kyra (ierse setter)naar de puppyschool :-)

ze is nu iets meer dan 14 weken en al een 2 weken bij ons, dus tijd voor de puppyschool :-) .
Hoewel het mijn partner is die met haar gaat trainen op de puppyschool (ik train er zelf thuis mee)(ik heb ervaring met honden, hij niet ;-) ), ben ik zelf best wel curieus.
Daar we net verhuisd zijn en het dus een school is die ik niet ken, ben ik ook best wel nieuwsgierig.
Het is een school die gespecialisseerd is in gehoorzaamheid en agility, dus als we wat meer willen, kunnen we ook .

Thuis gaat het al heel goed met de zindelijkheid, af en toe nog een ongelukje, maar verder heeft ze in 4 dagen nog maar 3 keer binnen geplast en al helemaal niey meer in haar eigen mand, ze heeft al door dat het speelgoed van de kleine 'of limits' is en dat ze op haar beurt niet hoeft bang te zijndat ze gestoord wordt als ze in haar mand ligt of dat er aan haar speelgoed zal gekomen worden door de kleine.

We rommelen regelmatig in haar eetbak als ze aan het eten is, nemen het soms weg en zetten het terug, voedselnijd heeft ze niet en ze komt (mits toezicht) heel goed overeen met ons kindje.

We hopen dat dit zo verdergaat :-D.

Oja, ze was eerst doodsbang van auto's. Telkens als er ene voorbijreed ging ze plat gaan liggen en weigerde te bewegen. Nu hebben mijn vriend en ik afgesproken dat we dit gewoon zouden negeren en haar gewoon wat meetrokken en doe alsof er niks aan de hand is. En wonder boven wonder, dit gaat al veel beter. Tenzij er natuurlijk een vrachtwagen voorbij dendert, dat wil nog niet zo goed lukken. Hhahahaha!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Sita" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: wat te doen met dappere dodo
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^