Leuke en leerzame workshop Treibball, 12-02 in Soest

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MarloukeMarlouke

honden foto van Marlouke

Ook in 2012 zullen we flink blijven ballen tijdens onze workshops Treibball, zo zal op 12 februari de eerste gepland staan! Deze workshop vindt plaats in Soest op een overdekte locatie, niet verwarmd, van 10 uur tot half 1 voor €35,-. Ook is het mogelijk om na de workshop een eigen treibball aan te schaffen!
Inschrijven kan via:http://infosportdog.wufoo.com/forms/z7x4a3/ of bezoekhttp://www.sportdog.nl voor meer informatie.

Wat kunt u verwachten van deze workshop?

Treibball
De workshop zal starten met een uitleg over de sport Treibball en hoe er tijdens de workshop gewerkt zal worden, daarna zal gestart worden met de praktijk.
De bazen en honden zullen dan gaan kennis maken met de basiscommando’s van deze sport en er zal uitleg gegeven worden hoe dit uitgebouwd zou kunnen worden. Er zal veel worden ingegaan op de samenwerking tussen baas & hond, doordat er bewegingen aangeleerd zullen worden die een hond niet snel van naturen zal doen (bijv. op 12uur achter een bal gaan zitten), zal er tijdens deze workshop echt samengewerkt gaan worden. Hierdoor zul je de band tussen jou en je hond versterken.
Kosten voor de workshop zijn €35,-, dit is incl. een handout die u aan het einde van de workshop ontvangt. Na deze dag begrijpt u de bedoeling van de sport Treibball en kunt u de basis aanleren aan uw hond.


Alle rassen en leeftijden zijn welkom, heeft u echter een hond jonger dan 9 maanden dan graag even in overleg!

Wij hopen u te zien op 12-02-2012!

Groet, Marlouke

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Leuke en leerzame workshop Treibball, 12-02 in Soest" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Fennah bijt op haar nagels
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^