Boeken: Toepoels puppywijzer

honden encyclopedie > Boeken: Toepoels puppywijzer

door honden page profiel AndriesAndries

Boeken: Toepoels puppywijzer


Toepoels Puppywijzer.

Voor een lieve gehoorzame hond!!.

De puppywijzer is bestemd voor de (toekomstige) hondenbezitter die zijn pup zo wil opvoeden dat het een vrolijke, vriendelijke en vooral gehoorzame  volwassen hond wordt. Als een hond asociaal is, krijgt het baasje immers vaak (en terecht!!) de schuld. Om een hond op te voeden is namenlijk meer nodig dan liefde en aandacht. Een brave hond is het resultaat van een goede, consequente opvoeding en daarvoor is kennis en inzicht in de psyche van de hond nodig.

De puppywijzer levert de kennis. De nadruk ligt op het voorkomen van fouten in plaats van het corrigeren daarvan. Als u de adviezen van Gwen Baily opvolgt, zult u geen last hebben van een hond die tijdens het wandelen uw arm uit de kom trekt, uw schoenen stuk kouwt en gasten grommend in plaats van kwispelstaartend verwelkomt. De vele kleurenfoto's illustreren onderwerpen als sosialisatie, zindelijkheidstraining en het voorkomen van bijten en aggressie, en laten u zien hoe een puppy een welopgevoede hond kunt maken.
Een echte aanrader!Toepoels puppywijzer is geschreven door:

Gwen Bailey

ISBN 10: 90 230 0914 2
ISBN 13: 978 90 230 0914 6
NUR: 431

 

Schrijf een artikel

Honden Encyclopedie: de encyclopedie over honden

Momenteel staan er 0 artikelen in de honden encyclopedie !
Om een artikel te kunnen schrijven moet je eerst eventjes inloggen !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^