Blaf zelf

honden encyclopedie > Blaf zelf

door honden page profiel ToshiToshi

Blaf zelf

Commandeer je hondje en blaf zelf                                         
Ondertitel: Eerste hulp bij de opvoeding van je hond
Qua opvoedingstijl moet ik onmiddellijk denken aan het boek 'De vrouw die naar honden luistert'. De manier van opvoeden is helemaal hetzelfde. Echt in de sfeer van de hondenfluisteraar.
Alleen vind ik dit boek op één onderwerp, namelijk de combinatie van honden en kinderen veel beter en uitgebreider uitgewerkt. In de meeste opvoedkundige hondenboeken komt het niet eens aan de orde.
Deze auteur gaat er uitgebreid op in. Hoe te handelen als er een baby op komst is. Waar moet ik op letten met kleine kinderen? Hoe breng je kinderen verantwoordelijkheid ten aanzien van honden bij? En het belangrijkste nog, hoe kijkt een hond tegen kinderen op in verschillende leeftijdscategorieën?
De schrijfster is duidelijk en direct hoe je met je viervoeter om moet gaan volgens het interval beloningsprincipe. In dit boek lees je wat je hiermee allemaal kunt bereiken volgens deze methode. Daarbij legt ze ook uit waarom het zo ontzettend belangrijk is om op subtiele wijze te laten weten aan je hond dat jij de roedelleider bent.
Het boek heeft aandacht voor alle basiscommando's zoals zit, af, blijf, volg, kom voor, voet. Maar daarnaast krijg je ook tips hoe je ongewenst gedrag kunt voor komen of afleren.
Absoluut een boek dat je uitnodigt om met je hond aan de slag te gaan.
Commandeer je hondje en blaf zelf
Auteur: Manon Spierenburg
Uitgeverij: The house of books
Paperback, 224 pagina's

 

Schrijf een artikel

Honden Encyclopedie: de encyclopedie over honden

Momenteel staan er 0 artikelen in de honden encyclopedie !
Om een artikel te kunnen schrijven moet je eerst eventjes inloggen !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^