Heerlijk hondleven

honden encyclopedie > Heerlijk hondleven

door honden page profiel Arjen (Webmaster HondenPage)Arjen (Webmaster HondenPage)goedgekeurde fokker

Heerlijk hondleven

Ondertitel: Zo wordt uw hond compleet gelukkig

Het is een standaardboekje met alle basisonderwerpen bij de aanschaf van een hond. Dit boek is ideaal voor degenen die meer informatie willen, maar niet echt van lezen houden. De informatie is krachtig en direct beschreven met korte tekstblokjes.
Je kunt het boek makkelijk op je eigen tempo lezen door alleen op dat moment voor jou van toepassing zijnde situatie te lezen. Je krijgt daarnaast de mogelijkheid aangeboden om te beginnen met de basiscommando's te trainen met je viervoeter. Hoewel de auteur ook uitlegt wat de voordelen kunnen zijn om deel te nemen bij een goed erkende hondenschool.
Wat ik beter vind aan dit verhaal dan het gemiddelde boek over honden, is dat de auteur ook minder gebruikelijke onderwerpen behandelt. Bijvoorbeeld, hoe moeten kinderen met een puppy omgaan; hoe bereid je de hond voor op de komst van een baby, of honden met een handicap.
In het boek is er aandacht voor:

    Baknijd Een asielhond nemen Welke hond past in mijn leven Ongewenst gedrag voorkomen en verbeteren Ouderdomskwaaltjes Stressvolle situaties Wat zijn de studiemogelijkheden of sporten voor je hond Hoe ga je met andere huisdieren om Rouwen en afscheid nemen
Heerlijk hondenleven
Auteur: Andrea McHugh
Uitgeverij: Tirion
Paperback, 160 pagina's

 

Schrijf een artikel

Honden Encyclopedie: de encyclopedie over honden

Momenteel staan er 0 artikelen in de honden encyclopedie !
Om een artikel te kunnen schrijven moet je eerst eventjes inloggen !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^