Honden foto's van monique

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel moniquemonique. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto dit is Kaya, wij missen hem nog steeds. een hond uit duizenden. een echte leider, zonder ook maar enige agressie, geweldige hond.
honden foto Ingo, een prachthond met een erg lief karakter.
honden foto dit is Kita, ik heb haar uit het dierenasiel gehaalt, ze is 7 jaar en een teefje. aangezien Ingo Kaya erg miste en niet alleen kon zijn heb ik besloten haar erbij te nemen. het gaat goed maar ze heeft soms behoorlijk agressieve uitvallen naar Ingo, wat wel een beetje jammer is.
honden foto de terveurense hond is Kaya en de groenendaeler heet Ingo, geweldige honden en een leuk koppel, alletwee reutjes van 8 jaar. Kaya heb ik vorig jaar november moeten laten inslapen, hij had (wat wij noemen) lympfeklierkanker en de chemo sloeg niet meer aan. Ingo en ik missen hem nog steeds heel erg!

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^