Fokker vermelding van Hunters Pride, of the Jack Russell Terriers

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Hunters Pride, of the Jack Russell Terriers
Beschrijving: Wij fokken op kleine schaal en op een verantwoorde manier Jack Russell Terriers. Onze pups groeien op in de huiskamer en worden goed gesocialiseerd. Wij zijn regelmatig te vinden op de hondenshows in binnen- en buitenland. Bezoek onze website voor meer informatie over onze honden, het ras, puppies en vele foto's.

Contact
Website: http://www.ofthehunterspride.nl
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Kelpen-Oler

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Hunters Pride, of the Jack Russell Terriers is te vinden onder
- Jack Russell Terrier fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij hebben momenteel drie volwassen teefjes waar we af en toe een nestje mee fokken. De dames zijn resp. 2, 3 en 4 jaar oud. Daarnaast zijn er nog twee jonge teefje waar mogelijk in de toekomst mee gefokt zal worden. We hebben ook drie volwassen heren van 3, 4 en 5 jaar oud. En een jong reutje waar mogelijk in de toekomst mee gefokt zal worden.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De ouderdieren zijn alles getest op Patella Luxatie en erfelijke oogafwijkingen en hiervan vrij bevonden. De meeste zijn ook gecontroleerd middels DNA onderzoek op PLL en hier ook vrij van.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden gechipt door de Raad van Beheer aan huis en op 6 weken leeftijd gaan ze mee naar de dierenarts op gecontroleerd en krijgen ze hun eerste enting.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Als ze 8 weken zijn mogen ze het nest verlaten.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij fokken 1 a 2 nestjes per jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in onze 'puppykamer' een ruime en lichte ruimte aangrenzend aan onze woonkamer en bijkeuken. Door de deuren met glas die volledig open kunnen hebben de puppen goed contact met woonkamer en alle geluiden die daarbij houden maar is het in de eerste weken ook een rustige en beschermde ruimte voor ze. Als er pups zijn, zijn we bijna de hele dag in deze kamer te vinden.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Hunters Pride, of the Jack Russell Terriers
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Hunters Pride, of the Jack Russell Terriers Hunters Pride, of the Jack Russell Terriers Hunters Pride, of the Jack Russell Terriers Hunters Pride, of the Jack Russell Terriers Hunters Pride, of the Jack Russell Terriers Hunters Pride, of the Jack Russell Terriers Hunters Pride, of the Jack Russell Terriers Hunters Pride, of the Jack Russell Terriers

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Hunters Pride, of the Jack Russell Terriers

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^