Fokker vermelding van Let It Sprite

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Let It Sprite
Beschrijving: Beste allemaal, Wij zijn een kleinschalige fokker van de Silken Windsprite, een ras wat in Nederland nog weinig bekendheid heeft en ook nog niet erkend is door de Raad Van Beheer. 24 maart is ons eerste nestje geboren, waarvan, door onverwachte omstandigheden, nog 1 reutje een baasje zoekt. Als hij naar zijn nieuwe baasje gaat, heeft hij een stamboom, paspoort en DNA-profiel en is hij gezond verklaard door de dierenarts, ontwormd (iedere 2 weken), inge├źnt en gechipt. De Silken Windsprite is een middelgroot ras, met een ontzettend lief en zacht karakter. Het zijn ideale gezinshonden en kunnen het erg goed met kinderen vinden. Buitenshuis is de Silken erg actief en doet niets liever dan rennen en spelen. Binnenshuis zijn ze heerlijk rustig en liggen ze het liefst tegen je aan om een dutje te doen. Heeft u intresse of wilt u meer weten over de Silken Windsprite? Neem dan contact op.

Contact
Website: http://www.letitsprite.nl
Telefoon: 06-22570287

Adres
Woonplaats: Heinenoord

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Let It Sprite is te vinden onder
-
Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function get() on null in /Websites/hondenpage/mvc/Layout/Template/fokkers/profiel.php:80 Stack trace: #0 /Websites/hondenpage/mvc/Layout/Theme/2.1/breed2column.php(79): include() #1 /Websites/hondenpage/mvc/index.php(1198): include('/Websites/honde...') #2 {main} thrown in /Websites/hondenpage/mvc/Layout/Template/fokkers/profiel.php on line 80