Fokker vermelding van Zwitserse witte herder kennel Misthy's Friends

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Zwitserse witte herder kennel Misthy's Friends
Beschrijving: Zwitserse witte herder kennel Misthy's Friends is een witte herder kennel, waar de honden in huiselijke kring verblijven. Hierdoor krijgen ze een goede band met mens en dier. Wij proberen onze honden zo goed mogelijk met elkaar én andere honden om te laten gaan. Regelmatig, zeker in de vakantietijd, zult u bij ons een gasthond in ons pension aantreffen. Door zorgvuldig te selecteren op karakter, proberen wij ongeveer een keer per jaar, een sterk en gezond nestje te fokken. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten van de witte herders of onze kennel, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact
Website: http://misthys-friends.com
Telefoon: 0252-374967

Adres
Woonplaats: Noordwijkerhout

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Zwitserse witte herder kennel Misthy's Friends is te vinden onder
- Zwitserse Witte Herdershond fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Onze honden waarmee wij fokken zijn tussen de 2 en 7 jaar. Op dit moment hebben wij 4 teefjes, waarvan we er met 2 fokken. Char-Merel waar we niet meer mee fokken ivm leftijd: haar dochter Enjoy is 6: De dochter van Enjoy Heaven zij is 3 en de dochter van Heaven is nog te jong en is 4 maanden oud. We hebben 1 reu Easy hij is 1 1/2. We hopen hem in de toekomst in te kunnen zetten.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
HD-ED-MD-MDR1-Spondylose. Alle uitslagen zijn positief Tevens hebben onze honden een positieve uitslag gehaald bij de gedragstest van de Raad van Beheer. Alle uitslagen en bewijsstukken zijn op onze website te vinden.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups krijgen alle inentingen die verplicht zijn en zijn diverse keren ontwormt. De pups worden naar aanleiding van de gesprekken die wij met de baasjes voeren geplaatst.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken mits ze voldoende gewicht hebben en ze goed eten.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1

Hoe en waar groeien de pups op ?
In de huiskamer.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Zwitserse witte herder kennel Misthy's Friends
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Zwitserse witte herder kennel Misthy's FriendsZwitserse witte herder kennel Misthy's FriendsZwitserse witte herder kennel Misthy's FriendsZwitserse witte herder kennel Misthy's Friends

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Zwitserse witte herder kennel Misthy's Friends

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^