Fokker vermelding van Briards du Rêve Lourd d'Été

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Briards du Rêve Lourd d'Été
Beschrijving: Halverwege maart 2015 verwachten wij een nestje Briardpups. Op zeer kleine schaal en in huiselijke kring fokken wij heel af en toe een nestje Briardpups uit een weloverwogen combinatie gezonde, mooie Briards met een prachtig karakter. Beide ouders zijn HD-vrij (HD-A), CSNB-vrij en EU-vrij, hebben een goed doorlopen karaktertest. Moeder: Huyen Haibibi van de Boksenberg (Nederlands + Luxemburgs Jeugdkampioen, Nederlands kampioen, Selectionee Nederland en Frankrijk, Jeugdwinster 2012.) Vader: Balu de la Maison de Bourbon. Wij hebben deze combinatie gemaakt vanwege de prachtige karakters van beide ouderdieren en een inteelt van 0,0%. De pups groeien op in huiselijke kring met andere hond en katten. Onze pups worden netjes ingeënt, ontwormd, gechipt, krijgen een Europees dierenpaspoort en uiteraard netjes een stamboom, afgegeven door de Raad van Beheer op kynologisch gebied in Nederland. De pups worden uitgebreid gesocialiseerd en mogen bij de moeder vertrekken op de leeftijd van 8 weken. Wilt u meer informatie, alle papieren van de ouderdieren inzien of kennis maken met ons en onze dieren? Maakt u gerust een afspraak dan zorgen wij voor koffie met iets lekkers. Met vriendelijke groeten, Jacqueline Mansveld

Contact
Website: http://www.jumpingbriards.nl
Telefoon: 0115-477459

Adres
Woonplaats: Sas van Gent

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Briards du Rêve Lourd d'Été is te vinden onder
- Briard fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Ons teefje wat drachtig is is zeer gezond (HD-A, CSNB-vrij, EU-vrij) en heeft verschillende karaktertesten prima doorstaan in diverse landen. Zij is 3 jaar oud en verwacht op dit moment haar eerste nestje pups.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Beide ouders hebben HD-A, zijn CSNB vrij en EU vrij. Beide ouders hebben rasspecifieke gedragstesten ondergaan met uitmuntende uitslagen.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Onze pups worden regelmatig ontwormd, worden ingeënt, krijgen een Europees paspoort mee, worden gechipt, er wordt dna afgenomen en krijgen een stamboom.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Onze pupjes vertrekken op zijn vroegst met 8 weken bij de moederhond. Deze eerste 8 weken zijn erg belangrijk voor de pups om samen met hun moeder door te brengen.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij fokken heel af en toe een nestje pups uit weloverwogen combinaties. Wij fokken maximaal 1 nestje per 2 jaar met hetzelfde teefje.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien in huis op met de andere hond en de katten. Ze maken kennis met allerhande dagelijkse dingen, worden meegenomen in de auto, gaan mee naar de markt, naar een schoolplein voor een zo goed mogelijke socialisatie in de eerste weken van hun leventje.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Briards du Rêve Lourd d'Été
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Briards du Rêve Lourd d'ÉtéBriards du Rêve Lourd d'ÉtéBriards du Rêve Lourd d'ÉtéBriards du Rêve Lourd d'ÉtéBriards du Rêve Lourd d'ÉtéBriards du Rêve Lourd d'ÉtéBriards du Rêve Lourd d'ÉtéBriards du Rêve Lourd d'Été

Puppy advertenties van Briards du Rêve Lourd d'Été

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^