logeren!!!! ..... niets voor mij...

Dogboek > logeren!!!! ..... niets voor mij...

gisteren had mijn baasje een feestje.... nou mag ik van haar ook naar mijn puppy party dus vond ik het helemaal niet erg dat zij ook ging.. en toen vertelde baasje dat wij zouden gaan logeren omdat mijn andere baasje moest werken die nacht.... ik wist niet wat dat was maar het leek me wel heel erg leuk... baasje zei dat ik bij een ander hondje mocht gaan slapen en dat de mama van haar vriendin op ons zou passen... nou dacht ik slapen.... nee natuurlijk niet het is toch veel leuker om met dat andere hondje te gaan spelen!!

toen we weg gingen zat ik al eerder in de auto dan mijn baasje zo spannend vond ik het... en toen kwamen we bij mijn toekomstige vriendje aan... ik begroette hem vrolijk maar het hondje deed heel gemeen en wou niet met me spelen... ik snapte er niets van... hij beet me steeds en gromde gemeen ik werd er een beetje bang van. wou het hondje niet dat ik bij hem kwam? uit eindeindelijk heb ik me er maar bij neer gelegd en ben ik gaan slapen. toen ging mijn baasje weg... maar dat vond ik niet leuk!!

ik heb de hele avond gehuild... maar dat vond mijn oppas niet zo leuk die wou graag slapen... want die moest de volgende dag weer vroeg op... dus heeft ze mijn baasje om 1 uur snachts gebeld dat ik zo zielig was. en weetje wat mijn baasje toen heeft gedaan? ze is helemaal op de fiets terug gekomen speciaal voor mij... oooh wat was ik blij dat ze er was... ik dacht dat ze me vergeten was..... baasje vond dit wel een beetje zielig voor mij omdat het andere hondje ook al niet lief tegen mij was... dus mocht ik die nacht stiekem bij haar op bed slapen... en toen ik nou een maal op de slaapkamer was viel ik als een blok in slaap want als mijn baasje er is durf ik dat wel!!

Door honden page profiel nienkenienke op 07 maart om 16:11 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • bailey

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij logeren!!!! ..... niets voor mij...

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van nienke:
ik was stiekem vandaag
dag mijn mooie meissie
logeren!!!! ..... niets voor mij...
nieuw bos...
druk druk druk


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^