nieuwe dingen geleerd!

Dogboek > nieuwe dingen geleerd!

Hallo, ik ben vandaag met baco aan het trainen geweest met zit en blijf met afleiding van een hond erbij! hij heeft het heel goed gedaan kon zijn aandacht er goed bijhouden! op een gegeven moment begon het te vervelen en zijn we er mee gestopt! maar hij weet wat er van hem verwacht word!

Ook hebben we binnen geleerd met nee! Eerst wilde hij het natuurlijk gelijk pakken, en deed hij er alles aan om het lekkers te krijgen. Maar na een paar keer had die al snel door dat met het graven en bijten in mijn hand het lekkers er niet uitkwam. hij keek als ik nee zei mij keurig netjes aan, en toen kreeg die eindelijk zijn lekkers!
en dit ging daarna 4 keer goed! daarna gestopt.

Het zit en blijf moeten we heel goed mee blijven trainen, nu nog aan de lijn, maar op een gegeven moment wil ik hem het los leren, omdat die nu altijd wegloopt als hij de kans krijgt! daarom ben ik binnenshuis ook met hem aan het oefenen met hier, wat die heel goed doet! nu nog buiten en het komt helemaal goed! ik heb er de volste vertrouwen in.

groetjes Baco en Michelle

Door honden page profiel michellemichelle op 15 juni om 12:10Ben ook mijn pups al spelenderwijs aan het trainen, mijn hart smelt als ze iets onder de knie hebben, wat is dit toch een plezante bezigheid. Heel veel plezier met Baco. Inès.

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • baco

Foto's

nieuwe dingen geleerd!
nieuwe dingen geleerd!
nieuwe dingen geleerd!
nieuwe dingen geleerd!
nieuwe dingen geleerd!
nieuwe dingen geleerd!

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van michelle:
nieuwe dingen geleerd!
echt echte man geworden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^