Mijn kanjer

Dogboek > Mijn kanjer

Met acht weken kon ik Gino halen ,wat was die welkom. Alles had ik al weken van tevoren aan geschaft soort nestel drang zullen we het maar noemen.had het zo geregeld dat niemand op me zelf na natuurlijk thuis was,zodat ik heerlijk van hem kon genieten,nou genieten vond het eng wist niet wat te doen,en hij piepte zag er zielig uit kroop onder de stoel,hij wilde natuurlijk naar z'n moeder en broertjes. Heb de tafel weg geschoven ben op de grond gaan liggen niks gezegd of gedaan en na een tijdje kwam die beetje bij beetje dichter bij.kroop op me buik dicht bij me borst en viel in slaap. En van dat moment hebben we een klik . Het is mijn maatje. Gino ik hou van jouw.

Door honden page profiel IreneIrene op 01 juli om 22:30Wat een leuk verhaal en wat lief, hij dacht vast dat je zijn moeder was.

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Gino

Foto's

Mijn kanjer
Mijn kanjer
Mijn kanjer
Mijn kanjer

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Irene:
Naar de trimmer
Mijn kanjer


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^