12 april

Dogboek > 12 april

Hallo,

Vandaag heet Meggy ( mijn hond ) een lange dag mee gemaakt. We beginnen bij het begin! Het verhaal is in Meggy gedaan, dus hoe zij de dag had meegemaakt.

Ik moest al vroeg om 7.30 op staan. Uiteraard bleef ik nog 5 minuten liggen op bed. Toen ik was uitgeslapen moest ik eten en toen even buiten in de tuin wat snuffelen. Daarna ben ik met mijn mama lekker rondje park wezen lopen.
Om iets later dan 9.30 gingen we naar opa en oma. Daar kreeg ik lekker wat eten. Daarna lekker naar huis gegaan en ben ik lekker gaan slapen. Toen weer naar buiten geweest. Daarna geslapen en geluierd tot 16.00. Toen ging Senna chips pakken en toen moest ik ook wat hebben. Daarna ging ik samen met Senna naar haar kamer en gingen we eten en knuffelen. Toen de chips op was ging ik weer naar beneden naar mama. Daarna om 18.30 lekker brokken gegeten. Vanavond lekker slapen ;-)

Morgen weer een verhaal ?

Groetjes Senna :-)

Door honden page profiel .. op 12 april om 17:21



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij 12 april

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van .:
12 april


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^