Spanje, het prachtige land voor de toerist waar veel dierenleed plaatsvindt

Dogboek > Spanje, het prachtige land voor de toerist waar veel dierenleed plaatsvindt

Sinds januari 2012 ben ik regelmatig naar Spanje gereisd om te helpen in een asiel in de buurt van Orihuela. Aan de buitenkant prachtig, aan de binnenkant niets, maar dan ook niets voor de dieren, die er allemaal in veel te kleine kooien zitten. Ondanks het feit dat er meer dan genoeg ruimte is voor de honden om rond te rennen.
Dit is een gemeente asiel en is sinds kort overgenomen door een prive instelling, waardoor de situatie nog erger is geworden en er al meer dan 250 honden zitten. Een van de vrijwilligsters van dit asiel, vangt nu zelf de zwerfhonden op, gezien ze niet weet wat er met hen gaat gebeuren in dit asiel en gezien ze bang is dat ze gevangen worden door een van de vele dodingstations waar ze vaak op een vreselijke manier sterven. Voor deze zwerfdieren probeert ze samen met enkele mensen verspreid over heel Spanje adoptanten te vinden. Stichting Foster a Dog is hen sinds kort hierbij aan het helpen. Daarnaast probeert ze zoveel mogelijk honden uit het asiel te redden en ze heeft ze een galgo mama met haar 10 pups gered. De pups zijn nog maar 3 weken oud en had ze dit niet gedaan, waren ze beslist gestorven.
Ze worden nu allemaal goed verzorgd en voor deze honden zullen straks adoptie ouders gezocht worden.
19 oktober vertrek ik weer naar Spanje om te helpen en dan kan ik deze schatten allemaal knuffelen.

Door honden page profiel helena helena op 10 oktober om 07:21



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Spanje, het prachtige land voor de toerist waar veel dierenleed plaatsvindt

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van helena :
Spanje, het prachtige land voor de toerist waar veel dierenleed plaatsvindt


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^