Adinda en Whoopy.

Dogboek > Adinda en Whoopy.

Adinda ligt in diepe rust dus zal ik het even vertellen O-) , want we hebben zo gelachen vandaag.
Buiten onze leo's hebben we hier nog veel meer dieren rond lopen, vliegen en zwemmen. Oa een grijze roodstaart papagaai. Destijds bewust gekozen voor een grijze roodstaart omdat die heel goed kunnen praten. Maar wat ze ook kunnen is heel erg goed geluiden na doen.
Adinda en de rest van de pups liggen nu nog in de keuken in de werpkist en Whoopy woont in de kamer. Alle deuren zijn dicht ivm de tocht. Maar Whoopy hoort natuurlijk wel van alles oa het gepiep en soms het gekrijs van de pups.
Als Indira de werpkist in gaat wil ze wel eens per ongeluk op een pootje of staartje gaan staan, en dan komt er een geluid uit zo'n pup hoor :-)
Vanmiddag lag alles vredig te slapen en we (Indira en ondergetekende) waren even in de huiskamer gaan zitten om ook bij Chaime (onze andere Leo en de pappa van de kinderen) te kunnen zijn. Horen we in 1x een gekrijs van pups, niet te filmen gewoon. Indira en ik schieten de keuken in, en alles ligt nog gewoon heerlijk te slapen. WHOOPY!! O-)
Later vanmiddag waren de pups wakker en de oogjes en oortjes zijn nu open en ze gaan ook heel voorzichtig reageren op geluiden. Whoopy liet weer eens een perfekte immitatie horen en de pups hadden zoiets van:-Dat is een bekent geluid, we zullen eens mee gaan doen. :-D Het was toch een lawaai...Indira wist even niet meer waar ze het zoeken moest. Ze had net alles goed verzorgd en gepoetst, dus is ze na inspectie toch maar even naar buiten gegaan.
Het is maar goed dat we ver buiten af wonen en geen buren hebben want die hadden echt gedacht dat hier een slachting plaats vond hoor :-D

Door honden page profiel Natascha HekkingNatascha Hekking op 26 juni om 00:49



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Adinda en Whoopy.

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Natascha Hekking:
Adinda en Whoopy.
De avonturen van Adinda


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^