Wandelen!

Dogboek > Wandelen!

Hallo hondenvriendjes en vriendinnetjes,

We hebben gisteren heerlijk anderhalf uur gewandeld. Ik heb zelfs een halsband gekregen, en daar ben ik hartstikke blij mee! Veel beter dan die vervelende slipketting. Ik mocht ook nog aan een lange tien meter lijn apporteren, dat vond ik erg leuk, maar ik moet er nog een beetje aan wennen.

Ik moet wel erg goed op nienke letten, want ik mag niet meer trekken. Dat deed ik eerst wel, maar nu al veel minder, en als ik het goed doe krijg ik een snoepje. Ik vind het met een halsband om lopen veel fijner dan met een slipketting, want dan word ik al gewurgd als ik een klein stukje verder loop, met een halsband wordt ik dan wel teruggehaald, maar niet gewurgd.

We hebben ook nog lekker gepicnickt, en zijn lekker uitgewaaid langs het water. En als klapper op de vuurpijl heb ik heerlijk in de dode vis gerold.

Groetjes van Layla en tot gauw!

Door honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla op 15 mei om 08:28



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Wandelen!

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van ninnino en Simson & uitlaathond Layla:
Wandelen!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^