Honden vinden klankschaalmassage ook leuk!

Dogboek > Honden vinden klankschaalmassage ook leuk!

Mijn hond Fizzy vond het in het begin een beetje vreemd toen ik ineens met een sterkgeurende koperschaal boven zijn buikje ging hangen terwijl ik met een zachte stok galmende geluiden maakte, en de lucht deed laten trillen.
die middag had ik een certificaat behaald voor klankschaalmassagetherapeut en was dolenthousiast erover.
Kinderen, volwassenen katten en honden zouden er allemaal baat bij hebben. En zelfs planten. Alles wat water bevat! Dus ook mijn hond Fizzy.
Arme Fizzy was al enkele dagen niet helemaal lekker in haar buik. Maar ze was nog net niet ziek genoeg om ermee naar de dierenarts te gaan. Gewoon wat gras eten en schoonbraken was voorlopig voldoende.
De sessie duurde iets minder lang dan die van een mens. Want ik hield rekening met oren en de hoeveelheid water in het lichaam. Minder als een mens!
Mijn ADHDbeest viel rustig in slaap en snurkte zacht. Haar borrelende buikje werd steeds rustiger. En toen ik klaar was werd ze weer wakker. Ze glunderde. Daarom wilde ik dit even kwijt! Het werkt ook bij dieren! Want Fizzy is niet meer aan de dunnen en ik hoef lekker ook niet meer naar de dierenarts;-)

Door honden page profiel Glenna en FizzyGlenna en Fizzy op 03 april om 22:18



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Honden vinden klankschaalmassage ook leuk!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^