Even voorstellen : Ik ben Joris

Dogboek > Even voorstellen : Ik ben Joris

Hallo lieve hondenvrienden,

Mijn naam is Joris en ik zal in het kort eens even vertellen wie ik ben.
Ik ben geboren in februari 2010. Na een aantal weken verlieten mijn zusjes allemaal het nestje maar mijn broertjes en ik bleven bij onze moeder. Van ons kwam de meneer die ons graag kwijt wilde niet af, niemand had interesse in een reutje. Dus bracht hij ons 3 uiteindelijk eind juni naar het asiel, waar wij 3 uiteen zijn gegaan omdat we in juli alledrie een baasje vonden.
Omdat ik niet veel gewend was, was ik wel bang, vooral van het drukke verkeer en zo'n vreemde riem om mijn nek. Maar na een dag of 2 kwam ik helemaal uit mijn schulp en kwam ik graag kroelen. Omdat mijn baasje en vrouwtje gewoon moesten werken was ik overdag een ochtendje alleen, dat vond ik niet zo leuk maar hier was ik snel aan gewend omdat ik 's middags werd opgehaald door de moeder van mijn vrouwtje. Zij liet mij dan uit en dan mocht ik mee naar hun huis waar ik lekker kon spelen met hun tweejarige Golden.
Na een aantal weken ging ik met mijn vrouwtje en baasje een weekend naar Zeeland. Dat was echt leuk, heerlijk rennen over het strand, al vind ik water nogal eng, dus bij de zee blijf ik vandaan.
In September mocht ik voor het eerst naar school toe. Ik leerde hier zitten en liggen en dat soort fratsen. Eigenlijk wil ik daar helemaal niet aan mee doen want er zijn daar heel veel andere honden om mee te spelen, en wanneer ik ga blaffen, blaft er altijd wel iemand mee. Mijn examen heb ik dan ook niet gehaald, dus ga ik het in februari nog eens proberen. Thuis luister ik heel goed hoor maar op zo'n veld met tientallen honden liggen mijn prioriteiten even ergens anders!
Ook ben ik al vaak mee geweest naar het bos, vooral in de sneeuw vond ik dat erg leuk en mijn baasje gaat vaak met mij fietsen.
Ik ben nogal een sloper, van meubels blijf ik af maar mijn speelgoedjes moeten allemaal kapot. Ik vond de vulling die uit knuffels komt erg leuk en van een tennisbal kan ik pas echt genieten wanneer dat geel/ groen zachte buitenkantje eraf is.
En het liefst zou ik op de bank op schoot bij mijn vrouwtje zitten maar dit mag ik niet. Maar zij mag wel op mijn ligkussen zitten dus kroelen we daar altijd maar.
Nou, dit was een beetje wie ik ben en wat ik leuk vind, mochten jullie nog vragen hebben dan beantwoord ik ze graag.

Woef, Joris

Door honden page profiel JudithJudith op 23 januari om 18:20 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Even voorstellen : Ik ben Joris

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Judith:
Even voorstellen : Ik ben Joris


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^