Delen

- facebook

- twitter

Forum altijd honger

Herplaatsers en Asielhonden > forum > altijd honger

honden foto van Tim † Yoran Rixt

honden page profiel Tim † Yoran RixtTim † Yoran Rixt

we hebben 2 herplaatsers Yoran en Rixt, om die laatste gaat het dus, Rixt kan elke moment van de dag wel eten, en lust ook alles. Yoran daarintegen is helemaal geen goede eter, wie herkent dit?

16 april 2011 om 11:52

Dit onderwerp staat op slot. Je kunt niet reageren


honden foto van Witte Draak

honden page profiel Witte DraakWitte Draakgoedgekeurde fokker 3 doggies

Onze buren hebben een hondje uit Portugal en die eet alsof morgen de oorlog uitbreekt. Heeft waarschijnlijk altijd moeten knokken om haar eten en eet nu nog steeds of haar leven ervan af hangt.

Onze hond komt uit het asiel hier in Nederland en hij is ook erg op eten gefixeerd. Hij is hetzelfde als jouw Rixt! Eten gaat er altijd in, op elk moment van de dag, maakt niet uit waar. Of het nu brood voor de vogels, brokken, vlees of kattenkak is... Hij eet echt alles.

16 april 2011 om 12:48

honden foto van Corine

honden page profiel CorineCorine 3 doggies

;-) Joes komt ook uit het asiel en eten is zijn lust en zijn leven, eet alles van straat, van papier tot volle luiers moet ik uit zijn bek trekken, is al vaker ziek geweest om die reden, het is nooit genoeg, zijn buik raakt nooit vol, heeft overgewicht :'(
Ik weet ook niks van zijn verleden af, toen ik hem voor het eerst zag was hij erg mager, toen ik hem na 2 weken mocht halen was hij enorm aangekomen, ik moest echt 2x kijken of het dezelfde hond wel was....

20 januari 2012 om 17:55

honden foto van -

honden page profiel --

wij hadden een hondendeskundige laten komen voor het weglopen

hij meldde ook dat olly in de avond alleen maar at, te maken had met zijn verleden.
de zwerfhonden gaan meestal `s nachts op pad als de mensen liggen te slapen, dat is veiliger.

hij gaf ons dan deze training:
in de ochtend een bak neerzetten, als hij na een kwartiertje niet at, weghalen en in de middag weer proberen en ook in de avond.
nu eet hij echt wanneer hij honger heeft

19 februari 2012 om 14:27

honden foto van Erika & Jetta

honden page profiel Erika & JettaErika & Jetta

wij hadden vroeger een labrador als pup gehaald bij mensen die we kenden die een nestje hadden en die heeft heel zijn leven zijn eten op 1min opgegeten, schrokken tot en met, hij kreeg 2x per dag te eten.

Nu hebben we een border collie uit het asiel gehaald en die zijn etensbak staat hier een hele dag en af en toe haalt hij daar een paar brokjes uit wanneer hij honger heeft.
Wanneer ik hem brokjes uit de hand geen om te trainen en te belonen dan eet hij ze ook wel altijd op, maar volgens mij eet hij weinig.

19 februari 2012 om 15:14

honden foto van Jana & Romi

honden page profiel Jana & Romi Jana & Romi

Romi is ook zo een hondje die de hele dag door kan eten, ze was ontzettend mager toen ik haar in huis haalde. volgens mij kan de oorzaak ook liggen aan een gebrek aan eten vroeger

20 februari 2012 om 12:05

Dit onderwerp staat op slot. Je kunt niet reageren


Home | Registreren |