Delen

- facebook

- twitter

Forum Voorstellen

Labradoodle > forum > Voorstellen

honden foto van Dali en Jolie

honden page profiel Dali en JolieDali en Jolie

Ik ben Marloes moeder van 3 jongens en vrouw van een lieve man. Sinds eind januari ook nog deeltijd moeder van een bruine Labradoodle Dali.

Ik zeg deeltijd moeder omdat Dali van mij en mijn zusje is. Mijn zusje wilde een hond maar werkt fulltime en ik wilde een hondje maar heb ook 3 kleine kinderen.
Hierdoor hebben wij besloten er samen 1 te nemen.

S'ochtends wordt Dali bij ons gebracht en s'avonds na werktijd weer opgehaald. In het weekend is hij zaterdags bij haar meestal zondagavond weer bij ons. Mijn zusje zit op puppycursus en af en toe ga ik mee. (ik heb er hiervan al een aantal doorlopen dus tja ik hoef niet meer zo nodig haha)

21 februari 2012 om 16:12

Je kunt een reactie plaatsen
honden foto van ~*Sandy*Yoda & Yip*~

honden page profiel ~*Sandy*Yoda & Yip*~~*Sandy*Yoda & Yip*~ 3 doggies

Hai,

Ik heet Sandy en ben moeder van 2 kindjes en ik ben 9 jaar getrouwd met mijn grote liefde.
Sinds september 2011 hebben wij een Labradoodle meisje die Puff heet, Puff hebben wij in huis genomen om uiteindelijk een "maatje" te worden voor onze zoon van 8 jaar die een licht autistische aandoening heeft, en natuurlijk wordt Puff ook een lieve huisvriendinnetje voor ons dochtertje.

Puff is een erg pittig hondje, die heel graag vanalles wilt doen voor ons, en nog meer voor onze zoon. Wij zijn dan ook volop aan het trainen samen met een prive trainer om Puff tot "therapiehond" te maken deze training gebeurd 1x per week een uur lang, en elke dag thuis. De band tussen Puff en ons zoontje groeit dan ook met de dag.

Verder zou Puff een grote mini of kleine meduim doodle moeten worden, al is ze nu pas 7 maanden en nu al 42 cm hoog, ik ben benieuwd hoe groot ze daadwerkelijk worden zal.

21 februari 2012 om 16:23

honden foto van T&dogs

honden page profiel T&dogsT&dogs 3 doggies

hallo

ik ben Tessa ik ben 15 jaar.
wij kregen ons eerste hond een tatra daarna kreeg mijn zus een hond ( een kruising ) en toen wouden mijn ouders nog een hond maar dat vond mijn vader niet eerlijk dat ik geen eigen hond had dus toen mogt ik een eigen hondje :-D :-D .
uiteindelijk ben ik op buddy uitgekomen.
en na een slechte start is het een superliefe knuffelbeer geworden hij heeft nog een gebruiksaanwijzing maar die vaagt met de dag weg.
het is ook een superactief hondje ik loop ongeveer 2 à 3 keer op een dag een wat grotere wandeling met buddy en ik ga ook vaak korte stukjes met hem joggen als hij de 1 jaar heeft berijkt wil ik agility met hem doen en eventueel doggydance.
ik ga misschien ook speuren met hem want hij heeft een supergoede neus we gaan binnenkort kijken bij een school waar ze speurles geven hoe het daar gaat en of ik het wat vind ;-) .

groetjes van mij en buddy

21 februari 2012 om 17:18

honden foto van annette & de boefjes

honden page profiel annette & de boefjesannette & de boefjes 3 doggies

Hoi, ik ben dus de moeder van T&dogs en Buddy is een heerlijk ventje, al hebben we wel wat startproblemen met hem gehad. Hij geniet van aandacht en is en echte knuffelbeer. Hij is nu bezig met zijn puppycursus en ik blijf iedere week kijken als Tessa met hem bezig is :-D

22 februari 2012 om 20:57

honden foto van Angel, Google & Gadget

honden page profiel Angel, Google & GadgetAngel, Google & Gadget 3 doggies

Ik ben Angelique, ben getrouwd, heb 2 australian labradoodles wegens mijn allergie. Ik ben sinds dit jaar een dag minder gaan werken en mijn honden worden samen met mij opgeleid tot hulphond voor het vrijwilligerswerk wat ik doe.

Mijn honden zijn vrolijk, kijken je diep in je ziel en hebben naast de normale puberperikelen geen problemen zoals ik bij een aantal van mijn voorgangers wel lees.

23 februari 2012 om 13:06

honden foto van Patricia

honden page profiel PatriciaPatricia 3 doggies

Hi allemaal,

Ik ben Patricia en trotse eigenaar van Hummer, een doodle van 7 maanden.

Hummer is een blonde standaard F1b reu (hij zit al op 55 cm en weegt 23 kilo, om en nabij dan...)

Hummer een ontzettend lieve (lompe :-) ) schat, rustig in huis en tijdens het spelen buiten lekker actief.

Groetjes,

Patricia

08 maart 2012 om 16:45

honden foto van Sav&Messi

honden page profiel Sav&MessiSav&Messi 3 doggies

Hallo, ik ben moeder van 3heerlijke kindjes (4,3 en 10mnd) en ben nu bijna 8jr getrouwd!
ik werk 2dg in de week als opticien en vind dat erg leuk, ff tijd voor mezelf :-) .

wou altijd al een hondje en vorig jaar besloten we het maar gewoon te doen! we wouden altijd wachten tot de kids ouder zouden zijn maar dan ben je weer druk met pup e.d. dat we er nu wel 1 bij konden hebben, ff druk maar als alles samen opgroeit lijkt me prachtig! en het gaat super goed!

Messi begint nu wel een beetje aan de pubertijd maar lag me er rot om, hij geeft zo lekkr snel op! haha ;-) .

08 maart 2012 om 16:51

honden foto van Angel, Google & Gadget

honden page profiel Angel, Google & GadgetAngel, Google & Gadget 3 doggies

En Messi is een labrador of doodle??

08 maart 2012 om 19:06

honden foto van Mirjam en Swiebertje

honden page profiel Mirjam en SwiebertjeMirjam en Swiebertje 3 doggies

Hallo, ik ben Mirjam. Ik heb twee kinderen een zoon van 15 en een dochter van 19 jaar. We wonen met zijn drietjes met onze dieren. 3 katten, Skunkie, Racoon en Willem. Sinds 3 maanden hebben we ook een labradoodle Swiebertje. Een herplaatsertje, hij komt uit een hondenopvang. Met 4 maanden kwam hij bij ons. Inmiddels is hij alweer 7 maanden. We kennen zijn ouders niet dus het is een verrassing hoe hij uiteindelijk uitgroeit. We hebben net de puppencursus goed doorlopen. Hij is een enthousiaste, ondeugende, lieve pup.

12 maart 2012 om 23:19

honden page profiel madeliefmadelief 3 doggies

Hoi!
Ik ben Elsbeth, 54 jaar, drie dochters waarvan er twee uit huis zijn en eentje nog thuis is, een man, vijf honden waaronder een blinde labradoodle van anderhalf, twee katten, een fret, drie cavia's, een konijn, twee duiven, twee kanaries, vijf kippen, twee hanen en een kalkoen,een vijver vol vissen en met een kikker die nu heel eng zit te kwaken en momenteel de pony van mijn dochter te gast. Onze Doodle heet Doedel en ik hoop dat ik nog heel veel berichten over hem en onze andere honden op dit forum zal zetten, en nog meer verhalen van de andere forumleden mag lezen!

18 maart 2012 om 21:14

honden page profiel RitaRita 3 doggies

Hai hai,

ik ben Rita, moeder van 3 kids waarvan 1 al studeert. We hebben ons leven lang al honden en nu lopen er een Golden Retriever van 11 jaar, een Goldendoodle van 4 jaar en een Labrador van 2 jaar bij ons in huis. Eind Mei ( als alles goed gaat) hopen wij onze 1e medium Australian Labradoodle te mogen verwelkomen. Verder werk ik partime met mensen met een meervoudige beperking en ben ik honden trimster. Een geweldige combinatie :-D

01 april 2012 om 22:44

honden foto van Doberkiki

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

Van harte welkom Dali!

Je zult hier met al je vragen en belevenissen terechtkunnen! ;-)

Veel plezier met Dali!

01 april 2012 om 22:52

honden foto van Angel, Google & Gadget

honden page profiel Angel, Google & GadgetAngel, Google & Gadget 3 doggies

En wat voor soort labradoodle is hanna?

01 september 2012 om 17:53

honden foto van annette & de boefjes

honden page profiel annette & de boefjesannette & de boefjes 3 doggies

HEy Ester, wat leuk!!! Is dat de eerste keer dat je een nestje hebt en wie is de trotse papa??!!! Wat voor pups gaan t worden , medium,standaard of klein en is het nestje al helemaal gereserveerd???!!! Ben niet nieuwsgierig hoor maar weet graag alles, hihi Vind het zo leuk als er weer ergens een nestje in de planning staat!!! :-D

01 september 2012 om 18:25

honden foto van annette & de boefjes

honden page profiel annette & de boefjesannette & de boefjes 3 doggies

Whah, te gek zeg! Spannend hoor :-D Zou er nog best 1 bij willen want ondanks de startproblemen met Buddy , omdat ie van een broodfokster kwam(Marion weet wel van wie O-) ) zijn we echt superblij met hem en noemen we hem vaak ons onverwacht grote kadootje! Wat een kanjers zijn die doodles toch. Hou ons op de hoogte he, alsjeblieft ;-)

01 september 2012 om 19:33

honden foto van Ester

honden page profiel Ester Ester 3 doggies

Wat super vervelend zeg voor jullie! helaas zijn er inderdaad heel wat broodfokkers volgens mij...is nu alles ok met hem?
Je hebt helemaal gelijk wat betreft dat doodles kadootjes zijn!
Hou zowiezo erg veel van honden maar die doodles hebben gewoon iets meer, misschien vandaar ook dat sensitieve wat ze heel sterk hebben :-)
Ik hou jullie zeker op de hoogte!

01 september 2012 om 19:54

honden foto van Gerda en Labradoodle Bowie

honden page profiel Gerda en Labradoodle BowieGerda en Labradoodle Bowie 3 doggies

Hallo ik ben gerda en 4 jr getrouwd met mijn grote liefde kees en wij hebben een blonde labradoodle Bowie genaamd, hij is een standaard labradoodle.
Bowie is nu 6 en een halve maand en weegt nu al 28.6 kg dus hij wordt een grote vent.
Bowie is een FB2
Erg leuk om ervaringen uit te wisselen, o.a. over de vacht verzorging.

11 september 2012 om 21:20

honden foto van monique

honden page profiel moniquemonique 3 doggies

welkom op het forum

11 september 2012 om 21:26

honden foto van marianna

honden page profiel marianna marianna 3 doggies

Hallo ik ben Marianna 64 jaar en ik woon met mijn man in Zeeland. Ik heb een zoon en een dochter en we hebben 5 kleinkinderen. Bennie is verleden jaar november met 8 weken bij ons gekomen en is nu 1 jaar .Hij is een F1 labradoodle en zwart, toen hij nog klein was , was hij echt een adhd hondje maar met begeleiding van de trainer van de hondenschool gaat het nu stukken beter hij is nog een beetje aan het puberen maar hij is ontzettend behulpzaam hij ruimt zijn eigen deken van buiten op en geef wat aan je als je hem een commando geeft om wat te halen En voor mijn moeder van 90 is hij helemaal lief want als we zeggen we gaan oma terug brengen naar haar kamer pakt hij zachtjes haar hand en begeleid hij haar. Hij is ontzettend sociaal naar andere honden toe het is een schat

11 september 2012 om 21:52

honden foto van Gerda en Labradoodle Bowie

honden page profiel Gerda en Labradoodle BowieGerda en Labradoodle Bowie 3 doggies

Ja marianne het zijn zulke lieve honden echt schattig dat hij zo lief is voor je moeder van 90 jr.
Bowie is met kinderen en mensen die slecht ter been ook rustiger dit voelen ze goed aan.
Wij hebben Bowie sinds 19 April, hij kwam ook met 8 weken bij ons, ik kan mij geen leven meer zonder hem voorstellen!
Nog heel veel plezier met Bennie!

12 september 2012 om 12:27

honden foto van Pipa

honden page profiel PipaPipa 3 doggies

Hallo allemaal,
Sinds 9 weken hebben wij een labradoodle pup, Boris. Het is echt een schat! Het is een standaard doodle, gekocht bij Jetty. Zijn vader is Dragon en moeder Nina.
De kinderen en mijn man wilden al heel lang een hond. En nu de kids oud genoeg zijn (drie jongens van 7-11-15) wilde ik het ook graag! Boris is een enorme knuffel hond, buiten actief en in huis ook wel in voor een spelletje, maar hij slaapt ook een groot deel van de dag. Lekker in zijn bench, dan weten de kinderen dat ze hem met rust moeten laten. Hij is gek op mensen, en als er buiten iemand voorbij loopt die hem niet wil aaien (wat niet vaak gebeurt) kijkt hij heel verbaasd!
Leuk om lid te zijn van deze doodle club!

16 september 2012 om 19:19

honden foto van Gerda en Labradoodle Bowie

honden page profiel Gerda en Labradoodle BowieGerda en Labradoodle Bowie 3 doggies

Leuk Pipa dat jullie ook zo genieten van die nog kleine Boris het zijn echt geweldige honden zo aanhankelijk en slim heel veel plezier met hem.
Bowie is vandaag precies 7 maanden en wij genieten elke dag van hem.

O Ester wat spannend 7 van die heerlijke puppies binnekort, hou ons op de hoogte.

Leuk o zo je ervaringen te delen.

22 september 2012 om 23:10

honden foto van Christel&Doedy :-)

honden page profiel Christel&Doedy :-)Christel&Doedy :-) 3 doggies

Hoi,

Mijn naam is Christel en ben moeder van 3 kinderen in de leeftijd van 13, 12 en 4 jaar.
Ik ben getrouwd.
Wij hebben afgelopen zondag onze labradoodle pup Doedy opgehaald. Het gaat echt super goed en zijn echt heel gelukkig met hem.
Ik lees al een tijdje mee op het forum maar heb me hier nog niet voorgesteld, bij deze!

Groetjes Christel

26 september 2012 om 19:27

honden foto van Ester

honden page profiel Ester Ester 3 doggies

Hoi Christel!

Welkom en wat een mooie doodle heb je!
Ik heb op je profiel gekeken en ik weet waar je Doedy vandaan hebt...uit Drenthe (Drouwen). Dit vond ik heel leuk om te zien/lezen want mijn labradoodle Hanna verwacht rond 10 oktober haar eerste nestje pups van Bono uit Drenthe!!!
Leuk om te zien hoe jullie van Doedy genieten, het zijn ook zulke schatten :-D

Heel veel plezier met hem en leuk dat je je hebt voorgesteld!

Groetjes Ester

29 september 2012 om 00:13

honden foto van Christel&Doedy :-)

honden page profiel Christel&Doedy :-)Christel&Doedy :-) 3 doggies

hoi Esther, 
Ik had gelezen dat er puppys komen en dat de vader Bono is : echt super leuk! Wat heb je een mooie hond zeg! zullen wel hele mooie pups worden.....


Met Doedy gaat het echt super, hij is al aardig gewend en slaapt snachts al door! hij is een heerlijke pup en het hele gezin geniet enorm van hem. Maandag begint de puppycursus ik ben heel benieuwd!

Groetjes Christel

29 september 2012 om 09:10

honden foto van het Moderatorteam

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

In clubs gelden dezelfde regels als op het openbare gedeelte van het forum. In geval van berichten in dit topic geldt dat voor de regels mbt fokkers en schrijven over fokken op het forum. Het topic wordt om deze reden opgeschoond en betrokken forumlid ontvangt van ons nog uitleg per PB.


1. Fokken

HP is voorstander van verantwoord fokken. Om deze reden is het alleen voor fokkers die verantwoord fokken toegestaan om te schrijven over dekking, dracht en hun nestje pups. Onder verantwoord fokken verstaan wij o.a. juiste leeftijd ouderdieren, uit laten voeren van testen op erfelijke afwijkingen, goede leefomgeving voor moeder en pups, een juiste verzorging en begeleiding van de pups in het nest. Topics waarvan wij de fokwijze niet weten worden op slot gezet.

Een uitzondering wordt gemaakt voor dringende vragen rondom fokken. Ook al is HP niet op de hoogte van het fokbeleid of onderschrijft HP in die gevallen het fokbeleid niet, mensen hebben volgens de visie van HP ten aanzien van welzijn van de hond wel recht op advies en informatie.


http://www.hondenpage.com/faq/regels


Richtlijnen voor fokkers
http://www.hondenpage.com/fokkers/fokkerstatus.php

10 oktober 2012 om 11:37

honden foto van Lique & Noor

honden page profiel Lique & NoorLique & Noor 3 doggies

Hallo allemaal,
Eerst maar even dit, zit sinds vandaag op het forum en ben nog een beetje zoekende hoe alles werkt, dus als er iets misgaat met het plaatsen van een reactie oid: excuus.
Ik ben Lique, moeder van 4 (11-9-7-1) en woon samen in Soest. Sinds 11-10 zijn wij de trotse baasjes van Noor. Noor heeft een (huismerk) Labradoodles als ouders, heeft een lichte (met wat bruin/goud) vacht. De verwachting is dat zij een mediummaat krijgt, maar ik vind er nu al 'hoog op de poten' staan, afwachten dus maar... :-) Ondanks dat we heel blij zijn met haar (en zij lijkt ook heel blij met ons), heb ik toch de indruk dat ze niet bij zo'n heel goed adres vandaan komt. Noor zou snachts al zindelijk zijn en vervuilde haar bench niet, wel dus... en behoorlijk ondanks dat we haar goed uitlaten en daarna nog laten spelen in de tuin. Ik ben op zoek naar tips over zindelijkheid (de standaartips ken ik wel) Dank alvast!

15 oktober 2012 om 15:06

honden foto van moos

honden page profiel moosmoos 3 doggies

Hoi, ik ben Moniek. Getrouwd met Peter, en drie kinderen, waarvan de jongste een autistische stoornis heeft en allergisch is.
Onze Moos is een broertje van Bowie (Gerda), en een ontzettend lieve, spontane en ondeugende labradoodle. Geen zuivere O-) , oma had papieren. Moeder Diva is gekruist met een koningspoedel.

25 oktober 2012 om 20:42

honden foto van Angel, Google & Gadget

honden page profiel Angel, Google & GadgetAngel, Google & Gadget 3 doggies

bijna de hele familie compleet hier dus?? Welkom :-)

25 oktober 2012 om 21:14

honden foto van moos

honden page profiel moosmoos 3 doggies

:-D

25 oktober 2012 om 21:23

Je kunt een reactie plaatsen

Ga naar Pagina 1 2

Home | Registreren |