Delen

- facebook

- twitter

Forum Maken jullie dit weleens mee met jullie staffords?

Stafford knuffelkonten club > forum > Maken jullie dit weleens mee met jullie staffords?

honden foto van xavier,susan en onze danger

honden page profiel xavier,susan en onze dangerxavier,susan en onze danger

in het dorp waar ik woon lopen ze ook wel vaak met een boog om danger heen..vond ik eerst wel heel erg ,maar nu trek ik me er niet zoveel van aan..

vorige week moest ik wel lachen toen ik samen met danger,2andere staffords en hun baasjes een een losloop gebied liep,er kwam een groepje mensen voorbij lopen(zonder hond) en een vrouw daarvan bleef stil staan en keek zo angstig uit haar ogen ,,t leek wel of ze een hartaanval kreeg zo bang was ze ..dan denk ik ook van ja waarom ga je in een hondenlosloop gebied lopen ;-) danger en de 2 andere amstaffs gaven er gelukkig geen aandacht aan en liepen gewoon verder met ons mee..

een paar dagen erna was ik met danger aan het wandelen en zag ik dat een jongenman (+/- 11 a 12 jaar mij aan het volgens was op de fiets ,toen ik bijna thuis was sprak hij me heel schattig aan 'mevrouw mag ik uw hond aaien' maar natuurlijk zei ik,ik liet danger netjes zitten zodat het jongentje hem kon aaien en daarna complimenteerde ik het jongentje nog dat hij het zo netjes vroeger en niet zomaar uit het niest danger ging aaien :-D

04 november 2012 om 12:58

Je kunt een reactie plaatsen
honden foto van Sylvia

honden page profiel SylviaSylvia

Bij mij zijn ze ook wel eens weggerend met de hakken aan.

Deed me in het begin wel veel, omdat ik er zo van baal omdat ik weet hoe lief Jes is. Overigens is hij niet lief tegen andere honden dus ik snap wel als mensen zouden oversteken. Vaak krijgen ze die kans niet en steek ik bij voorbaat over. Met vaak als gevolg dat ik met een braaf meelopende stafford langsloop en de andere hond compleet de pan uit flipt met blaffen en trekken ed.

Laat ze maar lekker oversteken, scheelt mij weer ;-)

04 april 2013 om 09:40

Je kunt een reactie plaatsen

Ga naar Pagina 1 2 3

Home | Registreren |