Delen

- facebook

- twitter

Forum Labrador puppy gezocht - graag tips/fokkers enzo

De Labrador Club > forum > Labrador puppy gezocht - graag tips/fokkers enzo

honden foto van margriet

honden page profiel margrietmargriet 2 doggies

En...ben je al naar de fokker geweest? :-)

30 december 2011 om 14:23

Dit onderwerp staat op slot. Je kunt niet reageren


honden foto van Floortje Faun

honden page profiel Floortje FaunFloortje Faun

Nee... :'( Dat blijft maar uitgesteld worden. Nu moet ik in januari bellen voor een nieuwe afspraak. De pups zijn nog niet verwekt, dus nog tijd genoeg. Maar had er wel zin in, maakt het ook "echter".
Ik houd jullie op de hoogte, groetjes, Floortje.

31 december 2011 om 18:08

honden foto van Floortje Faun

honden page profiel Floortje FaunFloortje Faun

Bij deze kan ik melden dat mijn zoektocht ten einde gekomen is. :-D

Ik ben vandaag namelijk op bezoek geweest bij het Maneschijnhof (heb het hierboven al over hen gehad). Ik was nog niet helemaal uit mijn auto of daar stond al een prachtige Labrador naast me die me heel graag wilde begroeten (van geblaf of gegrom geen sprake) en die wel heel graag gestreeld wilde worden.
Wat bleek: de toekomstige mama van het pupje waarvoor ik op de wachtlijst sta !!!
Zodra het maar even mogelijk was, vlijde ze zich tegen me aan en kon maar niet genoeg krijgen van het geknuffel. :-D :-D :-D Een hele vriendelijke, vrolijke hond met een kwispel van het puntje van haar staart tot aan haar buik. Was ze te koop geweest, ik had ze meteen meegenomen. :-D :-D :-D

Het was een fijn weerzien met mijn oude werkgevers en aan hun spreken kon je merken dat hun hondjes voor hen steeds meer betekenen. Misschien nog steeds geen huishonden (dit verandert waarschijnlijk in de toekomst), maar wel geliefd gezelschap voor als ze overdag op de boerderij bezig zijn.

Nog een meevaller: de mama was net loops geworden. Volgend weekend of de maandag daarop mag ze naar de reu.
Het duurt nog even lang voor ik mijn pupje mee naar huis nemen kan, maar het voelt plots zo lang niet meer. Over een week zal het geen hypothetisch pupje meer zijn, maar een echt foetusje.

En misschien, misschien kan ik mee naar de reu. ;-)

Tot mijn pupje geboren wordt, mag ik een paar maal binnenspringen zodat ik al een beetje vriendjes worden kan met de mama. En even genoeg kan knuffelen om er een paar dagen op te teren.

En doordat ze zelf een paar pupjes willen houden om hun foklijnenn te verbeteren, zal iedereen pas mogen kiezen eens de hondjes 8 weken zijn. Wat een opluchting! Zul je steeds meer hun karaktertje beginnen zien en kan ik fijn een aantal keer langsgaan zodat ik de pupjes al wat ken.
Wie als eerste mag kiezen, woordt bepaald door je plaats op je wachtlijst (ik sta tamelijk vooraan :-D ) en door het inzicht van Christine, de fokster. Wie bv. actief bezig wil zijn met zijn hondje, zal de actievere aangeraad worden en omgekeerd.

Ik ben er helemaal van opgekikkerd!

Liefs, Floortje.

07 januari 2012 om 20:13

honden foto van J&S

honden page profiel J&SJ&S 3 doggies

Wat super Floortje! Kan al wel zeggen: gefeliciteerd met je toekomstige pupje! ;-)
Heb je trouwens voorkeur voor geslacht?

07 januari 2012 om 20:17

honden foto van Floortje Faun

honden page profiel Floortje FaunFloortje Faun

@José: onze eerste 2 honden waren teefjes, vandaar dat we het liefst terug een teefje zouden hebben. Maar ik hoef dat nu nog niet te kiezen. Als er in het nest maar een paar teefjes blijken te zijn, is het mogelijk dat ik voor een reutje ga: zodat ik zoveel mogelijk keus heb.
De mama heeft nog maar 1 nestje gehad: 11! pups in totaal, netjes verdeeld tussen teefjes en reutjes. Dus dat is veelbelovend. ;-)
En de pups zullen allemaal zwart zijn, dus niemand die op voorhand al pups reserveren kan op basis van kleur. ;-)
Groetjes, Floortje.

12 januari 2012 om 11:21

honden foto van Minoes, Salsa +

honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + 3 doggies

Hi Floortje,

Wat een leuk vooruitzicht! En het is idd ook wel fijn als je de pup in mei krijgt ivm zindelijk maken. Toch fijner om met een aangename temperatuur vaak naar buiten te moeten, tenminste dat heb ik als koukleum!

Vind het ook echt heel knap van je dat je het hondje in het asiel niet hebt genomen door de reactie van je vader. Zoals je al zegt, jullie moeten alle 3 achter de keuze staan. En wellicht had je vader als het hondje eenmaal thuis is bij jullie veranderd qua gevoel maar dit hoeft ook niet zo te zijn en zijn irritaties kunnen dan ook nog erger worden. Niet goed voor de hond en voor jullie. Dat wordt dan niet genieten van een hondje, maar waarschijnlijk veel stress situaties!

Lfs,

Minoes

12 januari 2012 om 14:03

Dit onderwerp staat op slot. Je kunt niet reageren


Ga naar Pagina 1 2

Home | Registreren |