Delen

- facebook

- twitter

beagles

Let op: geen lid Je bent geen lid van deze club. Klik hier om lid te worden !

beagle

Rasgroep van de Beagle
De Beagle behoort tot de Rasgroep "Lopende Honden en Dashonden"

Geschiedenis van de Beagle
De Beagle is een van de kleinste lopende honden. In 1475 wordt in geschriften reeds melding gemaakt van de Beagle. Het ras heeft zeer lang reeds dienst gedaan als jachthond bij de hazejacht te voet. Bij deze jachtsoort had men behoefte aan een lagere en minder snelle hond. De Beagle benadert de Foxhound in miniatuur uitgave. Het zijn aantrekkelijke honden, maar u rekening moet houden met zijn jachtpassie. De socialisatiefase (die reeds begint bij de fokker) is bij dit ras erg belangrijk, zodat een goede band met de baas wordt opgebouwd die het op het veld uiteindelijk moet winnen van zijn jachtpassie, omdat de hond anders zal gaan zwerven.


Karakter van de Beagle
Vriendelijk
Levendig
Aanhankelijk
Dol op kinderen
Intelligent


Rasstandaard van de Beagle
rasstandaard:
Typische kenmerken: Een vrolijke Brak wiens wezenlijke functie jagen is, vooral op hazen, wiens spoor hij volgt. Driest, erg actief, met veel uithoudingsvermogen en vastberadenheid. Waakzaam, intelligent en van gelijkmatig temperament.


Verzorging van de Beagle
De Beagle kan zich aan het stadsleven aanpassen, maar hij heeft veel ruimte nodig om stoom te kunnen afblazen. Hij moet één of twee keer per week worden geborsteld, en er moet regelmatig aandacht worden besteed aan zijn oren.


Opvoeding van de Beagle
Daar de Beagle van nature toch wat koppig is, is het aangeraden om met uw Beaglepuppy naar de gehoorzaamheidstraining te gaan. Na een paar lessen houdt U er een gehoorzame en zeer aanhankelijke hond aan over.


Rasvereniging van de Beagle
www.beagleclub.nl

Overige informatie over de Beagle
zijn echte rasgroep is :Lopende Honden, Zweethonden en verwante rassen

43 ClubLeden

honden foto van Mirjamhonden foto van Mariskahonden foto van cats & dogshonden foto van Angelique & Doenjahonden foto van Sienhonden foto van sanne voetshonden foto van Robin en Famkehonden foto van Laura & Bohonden foto van Peppiehonden foto van cagoohonden foto van sinsy en Dexhonden foto van Sonja_hamidhonden foto van Just myselfhonden foto van Michellehonden foto van kimberleyhonden foto van meganhonden foto van Suzanne & Micky!!honden foto van moniquehonden foto van Shelleyhonden foto van Simone & Max

Bekijk de hele blafbox

Blafbox !

honden foto van Nathalie Rasgroep van de Beagle De Beagle behoort tot de Rasgroep "Lopende Honden en Dashonden" <-- klopt niet ;)
honden foto van Nathalie Ik zie een klein foutje staan, beagles behoren tot de lopende honden en zweethonden en niet tot de dashonden ;)
honden foto van Nadine Net lid geworden! Zijn helemaal beagle-fan.
honden foto van Marije&Balou Ik ben natuurlijk lid geworden omdat ik ook een beagle heb ;)
honden foto van Simone & Max Boefjes zijn het inderdaad ;-)

Club foto's

Onze Morris
Voeg een foto toe

Over deze club !

Eigenaars en mods: wybrich (eigenaar)
De laatste activiteit was op 06 januari 2014 om 16:01
Deze club is aangemaakt op 26 november 2010 om 14:14.

Home | Registreren |