Delen

- facebook

- twitter

Poolhonden

Let op: geen lid Je bent geen lid van deze club. Klik hier om lid te worden !

Welkom op Poolhonden

Sorry allemaal dat het zo lang duurde voordat ik iets aanpaste! De computer is zeer langstuk geweest, en da is het zoeken naar een leuke nieuwe met een goedkoop prijskaartje XD.Daarbij heb ik snel even een verhaaltje gemaakt over de mooiste/liefste honden van de wereld; POOLHONDENNatuurlijk zijn poolhonden de mooiste honden die er zijn. Ze staan haast direct in contact met de natuur, ze hebben iets wat iedereen aanspreekt,iets wolfachtig Als je met een labrador over straat loopt, zul je weinig tot geen reacties krijgen. Maar zodra je met een bijv. een Alaskan Malamute over straat paradeert, krijg je echter altijd reacties. Daarbij komt dat (de meeste) poolhonden echte allemansvrienden zijn, en lief zijn voor jong en oud. Het zijn ook actieve, speelse honden, die nooit gaan vervelen. Dat maakt poolhonden de allermooiste honden die er zijn. Weet jij nog meer redenen? Vast wel ;-)

Plaats trouwens gerust foto's en andere dingen hoor ;-)

158 ClubLeden

honden foto van Tinahonden foto van  Karpalohonden foto van niet actief meerhonden foto van shellyhonden foto van Roxy <3honden foto van Yvonnehonden foto van hans masthonden foto van Mark & Nannahonden foto van nathaliek18honden foto van Charissa Nekkershonden foto van Philippehonden foto van Ilse ft Dazey, Fay & Mainey honden foto van Jasperhonden foto van Ingridvkhonden foto van Kaylie & Milohonden foto van Yvette & Lectorhonden foto van Huskylovehonden foto van Fabiennehonden foto van miekehonden foto van Daantje*Quincy&Chayenne

Bekijk de hele blafbox

Blafbox !

honden foto van Charissa Nekkers Ik woon niet in omgeving van Maastricht, maar doe wel aan mushing ;)
honden foto van astridenbart zijn er mensen in noordwolde die een husky hebben en samen willen wandelen met de honden
honden foto van Jeroen, Priska, Jani en Floki Morgen sledehondenwedstrijd in Koksijde- Start 10 uur prijsuitreiking om 4uur.
honden foto van melissa > Herplaatsers > Een Nieuwe thuis Voor Phoenix (Husky x Malamute)
honden foto van Renate en team huskyfever goede morgen

Club foto's

poolhond!! Knut en zijn (echte XD) zusje Lilo! Jente op de hondenclub Husky ogen Joy in het bos Joy op het strand .. vind ze altijd heel spannend al die meeuwen Ravi de tamaskan ICE the all white alaskan Malamute mijn twee sloebers mikai en zijn broertjes geel reutje zazoo en osso Jani aan de zee Aan de zee! En toen was ik alweer 11 weken. dit is smoky baily en smoky Floki, onze nieuwe puo :)
Voeg een foto toe

Over deze club !

Eigenaars en mods: Knut en Lilo (eigenaar)
De laatste activiteit was op 29 februari 2016 om 22:12
Deze club is aangemaakt op 24 november 2010 om 21:53.

Home | Registreren |