HondenPage baasje snoopy, rikkie , lady en xana

Over snoopy, rikkie , lady en xana

honden foto van snoopy, rikkie , lady en xana hoi,wij zijn 4 hondjes die leven bij de baasjes en 1 kindje.
snoopy is de oudste van de 3 en kwam bij de baasjes als 8 weken oude pup,maltezer, een reu, heeft een leulekkerleventje gehad en dat was er aan te zien tot onze laatste pup bij kwam. Vito komt uit een asiel in het waasland( belgie) en was 3 jaar en woog 2 kilo,maltezer, een reu, volledig verwaarloosd en ondervoed kwam hij hier binnen,beet naar alles wat bewoog en at alles om zijn maagje te vullen, nu is hij 5 jaar bij ons weeg 8kg maar is nog altijd een beetje bang en vertrouwd ons wel maar blijft op zijn hoede.Lady is onze kleinste spruit, 5 maanden, teefje, wit zwarte newfoundlander en brengt heel wat leven in de brouwerij, spelen met snoopy is haar dagelijkse bezigheid, met vito wil ze wel spelen maar dat laat hij niet .toe.verder zijn haar hobby's de struiken kapot bijten, en alles wat niet vast zit is het hare.Nu hebben we ook nog xana bij een st bernardpup waar we nu onze handen aan vol hebben, bij de fokker noemde ze haar vreetmonster en die naam heeft ze niet gestolen, sinds 21 juni hebben we rikkie uit het asiel gehaald, het gaat heel goed en het ventje past zich heel goed aan

Krabbels aan snoopy, rikkie , lady en xana

honden page profiel geengeen schreef om 27 maart om 23:10
hahaha wel leuk iemand hier tegen te komen van zo dichtbij , grtjes van ons
honden page profiel geengeen schreef om 10 maart om 05:24
dan woon je idd niet ver bij mij vandaan hahaha ik woon in axel , grtjes van dicht bij dus
honden page profiel geengeen schreef om 08 maart om 20:10
heey hebben we hier nog een zeeuw dan , grtjesss
honden page profiel ingeinge schreef om 08 januari om 00:19
bedankt voor je steun!!!
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abbybijna goedgekeurde fokker schreef om 01 december om 22:06
Heel veel sterkte met het verlies van Vito...
honden page profiel EstherEsther schreef om 27 november om 11:29
Heel veel sterkte met Vito vandaag.. Het zal nu inmiddels wel gebeurd zijn.. Wat erg..... Sterkte voor jou en je familie..
honden page profiel EstherEsther schreef om 27 november om 11:27
Heej.. Jij hebt ook een after Danja.. Ikke ook.. Wat leuk..
honden page profiel NatasjaNatasja schreef om 12 september om 12:13
Wat een heerlijke moddermonsters hebben jullie *smelt* hahaha die sintbernard pup, met zn zielige zwarte snuit geweldig!
honden page profiel Ruud, Izzy (en Nina †)Ruud, Izzy (en Nina †) schreef om 28 augustus om 11:02
Hoi Bianca, we hebben moeder ook meegenomen omdat dit het 4rde en dus laatste nestje voor haar was. Ze hoefde niet weg van de fokker maar wij wilden haar graag een hele fijne "oude" dag geven. Ze helpt ook lekker met de opvoeding van Izzy :)
honden page profiel tessatessa schreef om 28 augustus om 09:02
wat een geweldig stel honden hebben jullie.En dat graven,zeer herkenbaar..bij mij zijn het geen gaten, het lijken wel grootte krates..:)
honden page profiel <3 *Sh*Er*Lu*Di*Fa* <3 & hun baasjes<3 *Sh*Er*Lu*Di*Fa* <3 & hun baasjes schreef om 02 augustus om 21:12
geweldige honden!!
honden page profiel amber&kodaamber&koda schreef om 26 juli om 15:00
mag ik vragen waar jullie de pup gehaald hebben? :D
honden page profiel amber&kodaamber&koda schreef om 26 juli om 12:02
hoihoi! wat een schatje zeg, echt een lieffie!! en ja, ik zou idd geld vragen ;)
honden page profiel SiberienneSiberienne schreef om 11 december om 22:19
Beterschap voor Vito!
honden page profiel sigridsigrid schreef om 07 december om 10:28
Leuke hondjes heb jij! =D=)
honden page profiel Doïna Doïna schreef om 06 december om 23:20
Hihi zo grappig! Mijn twaalf jaar oude Chihuahua heeft het soms ook hard te verduren met Alba. Ze beleeft haar tweede jeugd dankzij haar :p.
honden page profiel Doïna Doïna schreef om 06 december om 22:42
Wat een leuke combinatie van kleuren heeft jouw Newfoundlander!
honden page profiel L VL V schreef om 28 november om 13:24
Waaauw wat een prachtige Newfie is Lady!! Echt een geweldig beertje.
honden page profiel geengeen schreef om 22 november om 21:34
hoi bianka .. wat leuk nog een zeeuw . ik woon in axel dus heel dicht bij he .. zo zie je maar de wereld is kleiner dan we denken soms , grtjess elly
honden page profiel miekemieke schreef om 22 november om 20:37
Het zou zomaar kunnen dat Vito en Ollie beide kruising frisee's zijn, ze lijken wel erg op elkaar. Ollie was toen hij gevonden werd ook meer een klontje vilt dan een hondje met een vacht, dus dat was voor het asiel ook niet makkelijk om daar een ras aan te plakken. Hij was in het begin extreem bang voor alles wat nieuw voor hem was, speciaal voor grote mannen. Nu is hij eigenlijk alleen nog maar bang voor mijn zwager... Gebeten heeft hij nooit. Hij durfde in het begin juist niet zijn tanden te laten zien.( gromde met zijn lippen over zijn tanden getrokken) Nu is hij een vrij en vrolijk hondje geworden, met een passie voor canicross en kunstjes doen. Hij eet nog wel of zijn leven er vanaf hangt ( wat natuurlijk ook zo was)en ook alles wat eetbaar zou kunnen zijn. Dus ook rauwe groenten, fruit, noten, dode vogeltjes, slakken, regenwormen etc., etc.
honden page profiel miekemieke schreef om 22 november om 06:36
Hoi, Ik heb eens naar je foto's gekeken, maar het is hem i.d.d. precies! Alleen is Ollie wel wat kleiner: 4,5 kg. Ollie is ook een herplaatsertje. Door de dierenambulance ondervoed en akelig langs de weg gevonden met een achterpoot die sporen van diverse oude, scheef geheelde breuken had. Gevolg: poot geamputeerd. Volgens zijn paspoort is hij ook een xmalteser, maar dat is hij zeker niet! Maltesers hebben geen krulletjes. Ik kwam laatst een bichon-frisee tegen en die mevrouw dacht dat Ollie daar meer van weg had. Ik zag ook wel veel gelijkenis. Alleen had deze hond een enorme bos opgekamd fluffy haar, en draagt Ollie zijn haar in korte kroes krulletjes. Eigenlijk net als jou Vito.
honden page profiel mokemoke schreef om 19 november om 06:53
ja die kleden zijn opzich wel handig alleen moke gaat er vaak precies naast liggen en heeft pas heel het kleed vol gepoept omdat hij samen met de katten uit de prullenbak had gesnoept dus even een goede prullenbak zoeken haha. had ook honden schoentjes gezien dat even proberen aangezien hij toch alles wel best vind. nu heb ik echt een beetje de zenuwen hij moet straks naar de dierenarts maar mag nu niet eten best wel zielig omdat hij een roesje krijgt vanwege de manier hoe er een foto gemaakt moet worden ik laat je wel weten wat er aan de hand is
honden page profiel mokemoke schreef om 18 november om 09:14
oo wat goed! gefeliciteerd. ooh jee nou hopen dat ze hem snel goed neerzet en dat het meevalt. het ging beter met moke maar we moeten morgen naar de dierenarts omdat hij 1 achterpoot maar niet goed op wil tillen en de dierenarts niet goed kan voelen wat het is. nu heeft hij al 2 ochtende overgegeven wat dat nu weer is weet ik ook niet overdag is er niets aan de hand :S hoop dat het met zn poot meevalt denk dat de gladde vloer hier ook meespeelt we gaan over 5 weekjes verhuizen en nemen voor moke een grindvloer dan kan hij beter opstaan. wat een gedoe he pff wordt er een beetje moe van maar ja hoop dat het allemaal snel over is. succes en veel plezier met de cursus gr stephanie en moke
honden page profiel ••*Shaan & Raya*••••*Shaan & Raya*•• schreef om 16 november om 14:33
Mooie newfy :) Ze worden zo snel groot :)
honden page profiel Merlin,Safira,Nikita en CeylanMerlin,Safira,Nikita en Ceylan schreef om 14 november om 15:19
Safira gaat gewoon tegen Ceylan aan slapen,maar Nikita is toch niet zo blij met haar. Maar ze laat de 2 kleintjes wel met rust,maar kan ze niet samen buiten doen,want dan wilt Ceylan met hun spelen,en dan zijn ze plat.
honden page profiel Merlin,Safira,Nikita en CeylanMerlin,Safira,Nikita en Ceylan schreef om 14 november om 10:58
Wat vervelend voor kleine Vito dat ze tandjes krijgt getrokken,en dat ze een stuk ouder is als dat ze hebben gezegt,maar ze kunnen wel heel oud worden de maltezertjes,mijn kleine Safira gaat het niet goed mee,ze word in december 11 jaar,maar ze is van binnen helemaal uitgezaaid met kanker,en kunnen er niks meer tegen doen. Maar hopen dat we nog even van haar mogen genieten,zolang ze nog geen pijn vertoond.
honden page profiel Merlin,Safira,Nikita en CeylanMerlin,Safira,Nikita en Ceylan schreef om 14 november om 10:51
Ohw dat is wel fijn als de douche onder is,bij ons is het boven,dus kan ik haar niet na boven tillen. En buiten durf ik het toch niet goed,ook al zou ik haar dan meteen na binnen doen en meteen droog fohnen. Ik hoop ook dat alles goed verloop met de operatie,want ben heel bang dat ze niet meer uit de narcose zou komen,want dat is wel met mijn Boemba gebeurd,ze heeft de 3 jaar niet meer mogen halen,ze had een narcose voor 10 minuten gekregen ,en na 3 uur lag ze nog onder narcose,kwam helemaal niet meer bij,dus zie er echt tegen op met Ceylan. Ik moet wel altijd lachen wat u schrijf,altijd leuk hihihi. Ik laat het u zeker weten als ze geholpen is. Groetjes Brigitte.
honden page profiel Merlin,Safira,Nikita en CeylanMerlin,Safira,Nikita en Ceylan schreef om 13 november om 23:17
Blaffen dat doet Ceylan gelukkig niet,maar mijn vorige Newfoundlander deed dat ook heel erg,vooral als er iemand langs het pad liep,voor mij was ze heel erg lief,maar veel mensen vertrouwde ik Boemba niet bij. Ceylan heeft ook heel veel roos en bulten onder haar buik gehad,ik heb alle testen laten doen,en ze kunnen niks vinden. Ik heb toen shampoo mee gekregen,en was alles heel snel verdwenen,maar nu zag ik gisteren dat ze weer bultjes onder haar buik heeft,maar durf haar nu eigelijk niet meer te wassen met dit weer,ook al zeggen ze dat ze er tegen kunnen. Ze word deze maand wel nog geholpen aan de navelbreuk.
honden page profiel Merlin,Safira,Nikita en CeylanMerlin,Safira,Nikita en Ceylan schreef om 11 november om 02:36
Denk dat ik Ceylan ook eens zo'n vaatwas tablet geef,meschien word ze dan ook eens ontkalkt(whahaha)hier hebben de kleintjes ook heel wat te verduren als die brede pantserwagen door de bocht komt,maar als ze wat ouder zijn zal het er wel uit gaan denk ik.volgens mij heeft Lady en Ceylan veel van elkaar weg,maar ze zijn ook familie met dezelfde vader. Ceylan is mijn derde newfoundlander,maar mijn andere 2 waren toch wel een heel stuk rustiger. Mijn zus heeft vroeger altijd newfoundlanders gehad,en zegt tot ze zo zijn tot ongeveer 2 jaar,en dan worden ze heel anders. Wel heel erg dat u reuma heeft,en dan is het zeker moeilijker met lopen met Lady. Groetjes Brigitte,
honden page profiel Merlin,Safira,Nikita en CeylanMerlin,Safira,Nikita en Ceylan schreef om 10 november om 20:31
Ceylan is nu ook behoorlijk groot aan het worden,jammer dat ze zo vlug groeien.Maar als ik de streken van Lady hoor met het wc papier (hahaha)wat een boef,maar zolang ze niet de meubels kapot bijt,dan gaat het nog. Maar Ceylan trok ook heel erg aan de lijn,mijn armen waren na een wandeling 2 meter langer,vooral als ze mensen ziet,dan wilt ze er op af,want ze denk dat iedereen haar leuk vind,maar dat is niet zo,eigelijk is ze te vriendelijk voor iedereen. Ik heb toch de ulead voor haar gekocht,en het ging vanaf de eerste dag 90% beter met het lopen,ze trekt nu gelukkig niet meer. Maar heb wel een probleem met haar,alles wat ze op straat ziet liggen pakt ze heel vlug op en slikt ze gewoon in,gisteren heeft ze een grote dop van plastik uitgepoept,en vorige week gaf ze over en kwam er een hele lange brede band uit haar bek,die ik er uit heb moeten trekken zo lang was die,en dan schrik je toch wel behoorlijk. Overdags krijg ze daar de kans niet voor onder het wandelen,maar in de donker is het heel moeilijk voor haar in de gaten te houden wat ze pakt,hoop dat ik het heel vlug afgeleerd krijg. Maar voor de rest is ze wel een super lieve beer. Ik vind Snoopy en Vito van u ook 2 hele mooie hondjes,en de vacht is echt spierwit,echt heel goed verzorgd dat is wel te zien op de foto's. Groetjes Brigitte,
honden page profiel Merlin,Safira,Nikita en CeylanMerlin,Safira,Nikita en Ceylan schreef om 09 november om 19:58
wauw wat is Lady groot geworden zeg!ze is echt super mooi aan het worden,wat groeien ze toch snel,zo een Beertje en zo een Beer. Heel veel groetjes Brigitte,
honden page profiel Anouk & Balou<3Anouk & Balou<3 schreef om 31 oktober om 20:06
Ja Balou de beer is hij naar vernoemd :) Hij is nu precies 6 maanden.
honden page profiel Anouk & Balou<3Anouk & Balou<3 schreef om 31 oktober om 12:06
Wat een schatjes allemaal die hondjes van jullie!!
honden page profiel mokemoke schreef om 09 oktober om 07:01
jeetje echt heel vervelend he al die da bezoekjes hopen dat het nu een keer klaar is. ja moke is natuurlijk een reu maar hij is nu 7 maanden en weegt al 54 kilo en heeft daar gewoon last van nogmaals hopen dat het allemaal beter gaat nu succes met lady groetjes stephanie en moke
honden page profiel mokemoke schreef om 08 oktober om 21:28
ooh echt!?!? wat was er allemaal aan de hand dan? wij hebben ook echt heeelll vaak de DA gezien nu nog trouwens. moke had een bacterie in zn blaas die ze eigenlijk in het begin niet konden vinden hij plast zichzelf steeds onder dat ruikt niet lekker kan ik je vertellen met die dikke vacht en de groeipijnen die hij heeft zijn heel erg hij heeft er nu nogsteeds heel veel last van. het gaat nu een weekje goed maar zodra hij last heeft plast hij weer alles onder. bovendien groeid hij veel te snel waardoor we nu op een telefoontje wachten van de dierenkliniek in utrecht om zijn groei te kunnen remmen want anders is de kans groot dat hij blijvende schade krijgt aan zn groeischijven maar ondanks alles houden wij waanzinnig veel van hem en is het echt een schatje zn gedrag is het probleem niet. wat weegt jullie hond als ik vragen mag? groetjes stephanie en moke natuurlijk
honden page profiel mokemoke schreef om 06 oktober om 10:43
heyhey o wat grappig zeg onze pup is van cartman en roslyn. o dus toch ik heb het inderdaad vaker gezegd maar dacht dat het misschien zo leek omdat je wit in hun vacht hebben. onze pup heeft flink wat vacht hij is nu 7 maanden oud wel heel veel problemen met hem gehad hoor dat is wel heel jammer maar nu gaat het al een paar dagen goed hopen dat het zo blijft gr stephanie
honden page profiel zonnetjezonnetjegoedgekeurde fokker schreef om 13 september om 07:33
Er is stiekum toch wel veel verschil. Een Landseer is groter, hoger vooral en wat slanker en heeft minder ondervacht. Zijn temperament is feller. Ik hoorde laatst van een vriend met een Landseer een verhaaltje over de waterwerken. De Newfies deden allemaal netjes wat er werd gevraagd, maar wel allemaal buiten de tijd. De Landseers gaan er als een speer vandoor, maar dat kan ook de verkeerde kant op zijn.
honden page profiel zonnetjezonnetjegoedgekeurde fokker schreef om 27 augustus om 16:26
Oh, wat een leuk beertje hebben jullie!
honden page profiel snoopy, rikkie , lady en xanasnoopy, rikkie , lady en xana schreef om 29 juli om 10:54
het is nu 2 weken dat lady ander eten, ontstekingsremmers en antibiotica krijgt en je merkt dat ze goed vooruitgaat, haar uitslag en korstjes zijn haast volledig verdwenen , dat zie je goed als je haar kamt, vroeger was haar zwarte haartjes volledig bedekt met witte korstjes en ook mankt ze niet meer met haar rechter voorpootje. hopelijk komt het allemaal goed met haar poot. ze heeft gisteren haar socialisatiecursus afgerond dus nu op naar de pupytraining. volgen doet ze perfect , net zoals zitten, blijf ,dodoke doen en ommen, dwz als ze er maar genoeg koekjes voor in de plaats krijgt, haha, ze is net ge die lady van ons
honden page profiel Merlin,Safira,Nikita en CeylanMerlin,Safira,Nikita en Ceylan schreef om 22 juli om 13:07
Hoi Bianka, Wat een mooie foto's van Lady,ze is echt een prachtige pup!
honden page profiel Merlin,Safira,Nikita en CeylanMerlin,Safira,Nikita en Ceylan schreef om 19 juli om 13:27
Hoi Bianka, Leuk dat je je aangemeld hebt op HP. Lady is echt een pracht beertje,en hoop dat alles vlug beter gaat worden met haar. Groetjes Brigitte,

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

snoopy, rikkie , lady en xana heeft 4300 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van snoopy, rikkie , lady en xana zeer positief gewaardeerd bij 104 waarderingen.

Berichten en online status
snoopy, rikkie , lady en xana was voor het laatst online 1 jaar, 8 maanden, 3 weken, 4 dagen, 5 uur, 21 minuten, 49 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^