HondenPage baasje Jolanda &Yentl &Luna R.i.p Shakira

Wat schreven de vrienden van Jolanda &Yentl &Luna R.i.p Shakira op het forum

honden page profiel Dannuh1989Dannuh1989 schreef in Nieuw: Dual Doggie Duo Rollijn
http://static.dechihuahuashop.com/Files/5/18000/18217/ProductPhotos/MaxContent/412853159.pngLaat u twee Chihuahua tegelijk uit en loopt u te klungelen met twee rollijnen, of zoals ze vaak genoemd worden, twee flexi’s? Stop dan nu met klungelen want dit is dé oplossing voor u: 'De dual-doggie duo-rollijn' Twee-rollijnen-in-één. Door het gepatenteerde ontwerp kunnen de lijnen niet verward of in de knoop raken. Met twee afzonderlijke knoppen kunt u de lengte van elke lijn afzonderlijk vastzetten of weer loslaten. De knoppen en de uiteinden van de lijn zijn met kleuren gecodeerd in oranje en groen, zodat u zich niet kan vergissen. Zo houdt u controle over beide Chihuahua's. Tevens is de band aan het uiteinde van de lijn (dus het gedeelte bij de Chihuahua) voorzien van reflecterend materiaal. Dus ook in het donker zijn uw Chihuahua's goed zichtbaar voor naderde auto’s en dus tevens veilig in het donker. http://www.dechihuahuashop.com/dualdoggieduorollijn
honden page profiel Dannuh1989Dannuh1989 schreef in Nieuw in Nederland 'Dual Doggie Duo Rollijn'!
Laat u twee Chihuahua tegelijk uit en loopt u te klungelen met twee rollijnen, of zoals ze vaak genoemd worden, twee flexi’s? Stop dan nu met klungelen want dit is dé oplossing voor u: 'De dual-doggie duo-rollijn' Twee-rollijnen-in-één. Door het gepatenteerde ontwerp kunnen de lijnen niet verward of in de knoop raken. Met twee afzonderlijke knoppen kunt u de lengte van elke lijn afzonderlijk vastzetten of weer loslaten. De knoppen en de uiteinden van de lijn zijn met kleuren gecodeerd in oranje en groen, zodat u zich niet kan vergissen. Zo houdt u controle over beide Chihuahua's. Tevens is de band aan het uiteinde van de lijn (dus het gedeelte bij de Chihuahua) voorzien van reflecterend materiaal. Dus ook in het donker zijn uw Chihuahua's goed zichtbaar voor naderde auto’s en dus tevens veilig in het donker. http://www.dechihuahuashop.com/dualdoggieduorollijn
honden page profiel Dannuh1989Dannuh1989 schreef in Nieuw: Rollijn
" je hebt commentaar op mij en Ruby maar stuurt zelf onvriendelijke pbtjes? even spiegeltje nodig?   "Sadi's farm ( Hus † )   ?? Vraagje gewoon netjes waarom jullie overal zo negatief op reageren.. Maar goed ik ga weer verder fijne avond en maak wat van je leven!
honden page profiel Dannuh1989Dannuh1989 schreef in Nieuw: Rollijn
"  dat is helemaal geen probleem maar ga er niet tig topics over maken.... dat is toch helemaal niet nodig?   "Sadi's farm ( Hus † )   Nou als je mensen iets nieuws wilt laten weten is het wel handig, en daarbij is het geplaatst in de onderwerk vraag en aanbod. Maar hierboven reageer alleen jij en nog een andere zeur wel jammer dat jullie dat bij heel veel berichten doen. Maar goed fijne avond :)
honden page profiel Dannuh1989Dannuh1989 schreef in Nieuw: Rollijn
" Dr is ook al zo'n irritant reclame topic gesloten. Kennelijk snapt hij de regels van hp niet zo goed. "Ruby88  Is bij vraag en aanbod en het is uniek en nieuw. Daarom plaatst ik het hier. Maar helaas heb je hier zeikers die overal op negatief moeten reageren. Je kunt ook gewoon niks zeggen.. Maak je eens niet zo druk.
honden page profiel Dannuh1989Dannuh1989 schreef in Nieuw: Rollijn
" blijf jij topics aanmaken?? overigens erg vreemd dat je eerst zogenaamd vraag naar ervaringen en dat jij onhanding met de lijnen loopt ect , en nu ineens reclame maken?? ben jij toevallig de eigenaar van deze webshop ? "Sadi's farm ( Hus † )   Waarom reageer jij toch overal negatief op? Maak eens lol in je leven!
honden page profiel Dannuh1989Dannuh1989 schreef in Nieuw: Rollijn
Laat u twee Chihuahua tegelijk uit en loopt u te klungelen met twee rollijnen, of zoals ze vaak genoemd worden, twee flexi’s? Stop dan nu met klungelen want dit is dé oplossing voor u: Twee-rollijnen-in-één. Door het gepatenteerde ontwerp kunnen de lijnen niet verward of in de knoop raken. Met twee afzonderlijke knoppen kunt u de lengte van elke lijn afzonderlijk vastzetten of weer loslaten. De knoppen en de uiteinden van de lijn zijn met kleuren gecodeerd in oranje en groen, zodat u zich niet kan vergissen. Zo houdt u controle over beide Chihuahua's. Tevens is de band aan het uiteinde van de lijn (dus het gedeelte bij de Chihuahua) voorzien van reflecterend materiaal. Dus ook in het donker zijn uw Chihuahua's goed zichtbaar voor naderde auto’s en dus tevens veilig in het donker. Shoplink: -Verwijderd. Dit is niet toegestaan- -- reactie gewijzigd door het moderator team op 22 juni om 20:20 -- -- reactie gewijzigd door het moderator team op 22 juni om 21:07 --
honden page profiel Dannuh1989Dannuh1989 schreef in Nieuw: Dual Doggie Duo Rollijn
Laat u twee Chihuahua tegelijk uit en loopt u te klungelen met twee rollijnen, of zoals ze vaak genoemd worden, twee flexi’s? Stop dan nu met klungelen want dit is dé oplossing voor u: 'De dual-doggie duo-rollijn' Twee-rollijnen-in-één. Door het gepatenteerde ontwerp kunnen de lijnen niet verward of in de knoop raken. Met twee afzonderlijke knoppen kunt u de lengte van elke lijn afzonderlijk vastzetten of weer loslaten. De knoppen en de uiteinden van de lijn zijn met kleuren gecodeerd in oranje en groen, zodat u zich niet kan vergissen. Zo houdt u controle over beide Chihuahua's. Tevens is de band aan het uiteinde van de lijn (dus het gedeelte bij de Chihuahua) voorzien van reflecterend materiaal. Dus ook in het donker zijn uw Chihuahua's goed zichtbaar voor naderde auto’s en dus tevens veilig in het donker. -- reactie gewijzigd door het moderator team op 22 juni om 18:23 --
honden page profiel Dannuh1989Dannuh1989 schreef in Petitie: zwaardere straf voor mensen die hond in de auto laten zitten met warm weer
Heb zeker gestemd. Kan niet zo zijn dat er in deze tijden nog steeds mensen hun honden in de auto laten met dit weer dan ben je geen hond waard!
honden page profiel Dannuh1989Dannuh1989 schreef in Hond met warme dagen in de auto achterlaten, moet zwaar gestraft worden!
" Kom op mensen,ik heb ook niet getekend omdat ik het onzinnig vind. Domme mensen zul je altijd houden maar kwade opzet is een ander verhaal.   Laten we nu allemaal maar eens wat minder vlees eten,die paar honden per jaar die in de auto sterven.....hoeveel sterven er eigenlijk in de auto in nederland?geen idee? Ik vind dit geen reden om een petitie van welk aard dan ook om te ondertekenen.   Vraag je aan mij om de boeren te beboeten die hun dieren heel de dag in de brandende zon laten staan dan zal ik daar eerder aan meewerken.   Hoe zit het met een petitie voor ouders die hun kind in de auto achterlaten? Ik moet eerlijk bekennen heb de inhoud van die petitie niet gelezen omdat ik het al onmiddellijk afdeed als onzin. " Monique   wow onzin, lees het eens zal ik eens zeggen! -- reactie gewijzigd door het moderator team op 22 juni om 18:13 --
honden page profiel Dannuh1989Dannuh1989 schreef in Hond met warme dagen in de auto achterlaten, moet zwaar gestraft worden!
" Oh, excuseer, ik was uitgelogd. Is dit beter? "s@nt@  d(^_^)b
honden page profiel Dannuh1989Dannuh1989 schreef in Hond met warme dagen in de auto achterlaten, moet zwaar gestraft worden!
" Volgens mij snap je er echt helemaal niks van, Danny. "  of jij? en dan ook nog eens Anoniem... O-) O-)
honden page profiel Dannuh1989Dannuh1989 schreef in Hond met warme dagen in de auto achterlaten, moet zwaar gestraft worden!
Wow al 34.638 ondertekeningen! Teken ook via: https://strafbijhondinhitte.petities.nl/
honden page profiel Dannuh1989Dannuh1989 schreef in Hond met warme dagen in de auto achterlaten, moet zwaar gestraft worden!
"   Ik vind dit een bijzonder domme reactie!! Dus ik ben een slechte baas als ik bepaalde type honden niet de dood in wil jagen... Als jouw type ras als de mijne behandeld zouden worden zou je mijn reactie wellicht wel snappen...   Ik vind het bijzonder dom om een hond met dit soort weer in een auto te laten zitten en zou geen moment twijfelen om een raam in te slaan en de hond eruit te halen, maar honden in beslag laten nemen vind ik veel te ver gaan! Dikke boete prima, 1500,- euro lijkt mij wel een mooi begin.   Je reactie is ook niet zo slim, 2e keer mag je geen hond meer houden en 3e keer hond inbeslag? Euh als je na de 2e keer geen hond meer mag houden, wat gebeurt er dan met je hond??     "Mick  Nou al je voor de 3e een hond in de auto laat ben je echt een dom en stom baasje! 1e keer is al verkeerd dus ik vind dat de hond idd af genomen moet worden en een andere baasje gezocht moet worden. Want als je hond met dit weer in de auto laat ben je geen honden mens! en dit geld voor elke hond en mens.
honden page profiel Dannuh1989Dannuh1989 schreef in Wat vinden jullie van 'Dual Doggie Duo Rollijn' ?
" Waarom ben je niet even naar de showroom gereden? Ben je de eigenaar van de chihuahuashop? "jantien  Nope, ze hebben hem morgen pas in de showroom dan ga ik kijken. Maar was even benieuwd als er hier mensen zijn die deze lijn gebruiken.
honden page profiel Dannuh1989Dannuh1989 schreef in Wat vinden jullie van 'Dual Doggie Duo Rollijn' ?
" Hier geen voorstander van een enkele, laat staan een dubbele flexi; en al helemaal niet met een koord. De laatste zijn zo scherp als een mes als deze gespannen staan. Bovendien is het koord op afstand niet zichtbaar voor anderen.   Als de hond door omstandigheden zelfs in losloopgebieden niet los mag/kan door bijv. loopsheid of ziekte, dan zou een flexi net iets meer bewegingsvrijheid aan de hond kunnen geven.   Als je dan toch een flexi wilt kopen, koop dan een flexi met band - niet met koord - voor iets meer veiligheid van de hond zelf, jezelf, andere honden en andere mensen.   Ik heb te veel ongelukken en bijna ongelukken gezien en daarom wil ik geen flexi gebruiken.     Zelfs kleine kinderen worden n.b. met een hond aan een flexi op pad gestuurd. Vaak weten ze de stop niet goed te gebruiken.   Iemand, die een onhandige eigenaar met hond aan flexi hielp. De helpende persoon dacht de hond dichterbij te kunnen krijgen, omdat dit op dat moment echt nodig was en greep het koord om ongelukken te voorkomen; resultaat een flinke snijwond op de grens van vingers en handpalm.   Nog een klungelaar, die met een hondje op een rustig fietspad liep. Hondje kreeg de volle lengte van de flexi met koord. Hondeneigenaar lette niet op. Er naderde een wielrenner, die gelukkig heel atletisch was en een goede valtechniek had. De wielrenner had het koord niet gezien en reed met volle vaart tegen het koord aan. De wielrenner kwam ten val. Gelukkig liep dit zonder ernstig letsel af.   Een jonge vrouw kreeg het koord/band van de rollijn van een stuntelige hondeneigenaar om haar benen en viel. Uiteindelijk resultaat; helse pijnen, voor pijnbestrijding opgenomen in het ziekenhuis, en aan rolstoel gekluisterd door posttraumatische dystrofie.   "Loesje  wat een onzin lijn is 3 meter en je kunt hem kleine en grote maken, gebruik nu ook felxi rollijn met mijn 4 chihuahua's en heb er nooit problemen mee het ligt toch echt aan de mensen die hem gebruiken. Maar dat betekenend niet dat het product niet goed is.
honden page profiel Dannuh1989Dannuh1989 schreef in Hond met warme dagen in de auto achterlaten, moet zwaar gestraft worden!
Nou dan vind ik jou ook een slechte baasje! Als jij goed keurt dat iemand hoe dom ook een hond in de auto laat zitten met deze warmte vind ik dat je ten eerste een dikke boete moet krijgen 2e geen honden mag hebben en 3e je hond moet idd af genomen worden want je bent geen hond waard! Helaas gebeurd dit ook met babys en is er vorige jaar 2 kinderen hierdoor om het leven gekomen. En meer dan 20 honden vorige jaar!
honden page profiel Dannuh1989Dannuh1989 schreef in Hond met warme dagen in de auto achterlaten, moet zwaar gestraft worden!
Ook gisteren zijn er weer verschillende honden in auto's achter gelaten! Daarom delen wij dit bericht nog maar eens! Dit geld natuurlijk voor elke hond / dier! Ook loopt er een petitie die al meer dan 30 duizend keer is getekend! Dit om deze mensen harde aan te kunnen pakken. Want nu krijgen ze alleen een slordige boete! Teken ook deze petitie via ???? https://strafbijhondinhitte.petities.nl/ & deel dit bericht zo dat iedereen kan tekenen. -reclame verwijderd- -- reactie gewijzigd door het moderator team op 23 juni om 10:35 --
honden page profiel Dannuh1989Dannuh1989 schreef in Wat vinden jullie van 'Dual Doggie Duo Rollijn' ?
Leuk leuk hoe lang heb jij hem al? Ik heb hem zojuist bestelt -- reactie gewijzigd door het moderator team op 22 juni om 22:59 --
honden page profiel Dannuh1989Dannuh1989 schreef in Wat vinden jullie van 'Dual Doggie Duo Rollijn' ?
Nou ik loop nu met 2 lijnen met een kopppelstuk er tussen en dan heb ik ook 2 hondjes, maar misschien is hier iemand bekend mee? Lijk mij super handig zie ook filmpje op de site.
honden page profiel Dannuh1989Dannuh1989 schreef in Wat vinden jullie van 'Dual Doggie Duo Rollijn' ?
Ik kwam deze 'Dual Doggie Duo Rollijn' tegen wat vinden jullie hier van? -- reactie gewijzigd door het moderator team op 22 juni om 22:59 -- -- reactie gewijzigd door het moderator team op 23 juni om 07:16 --
honden page profiel ~Saartje & de chihuahua roedel ~~Saartje & de chihuahua roedel ~ schreef in (hulp)pup gezocht!
Ik heb ze voorgelegd om een een hulphond aan te vragen maar zo'n hond is natuurlijk 2-3 jaar oud en omdat ze nu nog kan genieten van een puppy fase wil ze dat nog doen. Nu het nog kan. Een hondenschool contacteren is inderdaad een goed idee. Ze hebben wel al een hondenschool waar ze met hun eigen hondje het hulphondentrainingsprogramma kunnen volgen. Maar eerst moet er natuurlijk een eigen hondje zijn... 
honden page profiel ~Saartje & de chihuahua roedel ~~Saartje & de chihuahua roedel ~ schreef in (hulp)pup gezocht!
Dag allemaal   Ik ben al lang niet meer actief geweest op het forum maar ik lees wel stiekem mee . Ik heb het erg druk met mijn studie maar ik maak graag tijd voor mensen met een hart van goud en een meeslepend verhaal. Zo iemand heeft momenteel hulp nodig bij de zoektocht naar een nieuwe hond en waar kan ik beter om hulp vragen dan op dit forum .   Hier is haar (en mijn) verhaal: Een hele tijd geleden zat ik met een probleem dat geen enkele advocaat kon of wou oplossen. Niemand vond het de moeite waard of dacht de zaak te kunnen winnen, behalve... ZIJ. Ze zette haar tanden in mijn zaak en verdedigde het dossier met een ongeziene passie. Het was geweldig! Zonder haar zou mijn leven er heel anders hebben uitgezien, zoveel kan ik wel zeggen. Op een dag dat ze in het gerechtshof zo kwaad was geworden over het onrecht dat mij werd aangedaan, kreeg ze een zware hersenbloeding. Ze werd opgenomen in het ziekenhuis, werd blind aan één oog en werd deels verlamd. Ze gaf mijn zaak door aan haar man die met evenveel doorzettingsvermogen erin slaagde om het hele gedoe tot rust te brengen. Dit was 12 jaar geleden. Sindsdien hou ik nog steeds veel contact met het koppel dat mijn leven een andere wending gaf. Tijdens de volgende 12 jaar is mijn leven ontzettend verbeterd maar dat van mijn ex-advocate werd erger. Ze kreeg een jaar geleden opnieuw een hersenbloeding en ze werd gediagnosticeerd met multiple sclerose... Haar man probeert haar leven zo aangenaam mogelijk te maken maar elk jaar gaat haar gezondheid achteruit. Stilletjes aan begint ze ook steeds minder te zien met haar ene intacte oog en ze vertoont ook steeds meer tekenen van geheugenverlies. Ze zit de hele dag alleen thuis en is beperkt in wat ze kan doen. Haar man werkt zo veel hij kan in combinatie met haar zorg maar de medische kosten zijn geen lachertje. Kortgeleden stierf hun hond. Het was al een oudere hond maar die bracht haar zo veel vreugde. Elke dag had ze een zekere routine, zat ze niet alleen, kon ze met haar hond spelen en gaan wandelen... Nu haar hond gestorven is, zit ze eenzaam en alleen thuis. Ze mist niet alleen de hond maar ook de structuur en de liefde van haar maatje. Deze door veel tegenslag geplaagde mensen zijn nu op zoek naar een nieuwe hond, maar dan wel eentje die kan omgaan met de snel groeiende beperkingen van zijn baasje. Ze willen liever niet een hond uit het asiel halen omdat ze niet weten hoe groot de rugzak van zo'n hond zal zijn en ze het zo al moeilijk genoeg hebben. Liefst willen ze een hondje dat middelgroot is en geschikt is om een hulphondenprogramma te kunnen volgen, zeker omdat ze stilletjes aan blind wordt. Hun vorige honden waren telkens vondelingetjes of asielhondjes maar deze keer is de situatie natuurlijk anders.... Ik stelde voor om een labrador te zoeken maar zij zijn natuurlijk helemaal nieuw in de zoektocht naar een goede fokker en hond. Ze begrijpen heus wel dat ze niet direct een hond gaan vinden maar hoe sneller hoe beter: we willen niet riskeren dat mijn ex-advocate in een depressie belandt en het allemaal niet meer zou zien zitten... Zij is full time thuis, dus aandacht zal de hond zeker niet missen. Naast dagelijkse wandelingen zal de hond ook een enorme tuin tot zijn beschikking hebben. Haar man zal natuurlijk ook helpen bij de opvoeding en de noden van de hond waar zijn vrouw dat niet kan. Nu ze nog voldoende kan zien en toch nog mobiel is gaat haar voorkeur uit naar een pupje dat ze kan zien opgroeien en waar ze een hechte band mee kan vormen. Graag willen ze een teefje en liefst van al eentje die lijkt op hun vorige hondje maar karakter blijft het belangrijkste aspect:     Kennen jullie een geschikte fokker? Of hebben jullie weet van een nestje waar nog niet alle pups een thuis hebben en een van de pups geschikt zou kunnen zijn? Het koppel zelf is van rond het Gentse (België). Een klein reisje voor de pup is geen probleem maar hoe dichter bij hoe liever natuurlijk . Ook voor het verdere contact met de fokker.
honden page profiel Inge en Jessy & BintiInge en Jessy & Binti schreef in Levi's Agility Topic - Einde carrière
Zag er goed uit! 
honden page profiel Inge en Jessy & BintiInge en Jessy & Binti schreef in Levi's Agility Topic - Einde carrière
Mooi!
honden page profiel Inge en Jessy & BintiInge en Jessy & Binti schreef in Hondenschow Leiden 19 en 20 maart
Binti kreeg in de openklas 1U en het CACIB. Totaal onverwacht dus super blij met mn meisje hahah
honden page profiel Inge en Jessy & BintiInge en Jessy & Binti schreef in Levi's Agility Topic - Einde carrière
Ziet er heel mooi uit! 
honden page profiel Inge en Jessy & BintiInge en Jessy & Binti schreef in Hondenschow Leiden 19 en 20 maart
de link me het aantal honden per klasse is niet helemaal compleet! Vandaar dat ie nu ook van de site af is gehaald. Dus, misschien komen we allemaal nog wel voor verrassingen te staan 
honden page profiel Inge en Jessy & BintiInge en Jessy & Binti schreef in Hondenschow Leiden 19 en 20 maart
"  snap helemaal niks van die lijst voor mij de eerste keer dat ik naar een show ga en ben heel erg blij dat de fokker er ook is om me een beetje de weg te wijzen " Danielle, Kim,Jip en Elvis  haha snap ik, al die nulletjes! Maar opzich is het niet zo moeilijk Eerst zoek je je ras op, kijkt bij welke klasse je heb hebt ingeschreven( klasse 1 is baby, 2 is puppy, 3 jeugd, 4 tussen, 5 open, 6 veteranen, 7 kampioen, 8 gebruikshondenklasse) En dan geven die 'scores' aan hoeveel reuen en teven er zin ingeschreven (reu-teef).  dus staat je hond ingeschreven in klasse 3, verhouding 2-4is de vertaling: jeugdklasse; 2 reuen; 4 teven 
honden page profiel Inge en Jessy & BintiInge en Jessy & Binti schreef in Hondenschow Leiden 19 en 20 maart
Ben er beide dagen, zondag staat Binti ingeschreven.
 

Vrienden van Jolanda &Yentl &Luna R.i.p Shakira

honden foto van ~Saartje & de chihuahua roedel ~honden foto van Samira & *Daya* † R.I.P Shakirahonden foto van Sylvia Groothonden foto van Lorraine Schleeperhonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Shar, Hummer & Harleyhonden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van ~*Sammy Ft Jady Ft Bailey Ft Dusty*~honden foto van Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†honden foto van Dannuh1989honden foto van Fabienne & Vickyhonden foto van viktoria CHIWAWAhonden foto van Julie & Maksie!

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^