Over Marc

honden foto van Marc Hallo,

Ik heet Nano en ben een boomer/bastaardje (zie foto). Zoals je op de foto al ziet ben ik een rustig hondje die graag op zijn kussen danwel de bank ligt.

Ik ben nu al 11 dagen in Nederland. Mijn oorspronkelijke woonplaats was Malaga (Spanje) waar ik een paar maanden in een asiel heb gezeten. Niet erg leuk om samen met 290 andere honden in kleine hokjes te zitten. Gelukkig was er in Nederland een asielhondenbemiddelingsbureau die met hard werken en veel liefde proberen zoveel mogelijk hondjes, zoals ik, een goed baasje te geven. Ben blij dat ik in Nederland ben waar de mensen meer om dieren geven.

Als mijn baasje met mij wil spelen ben ik (bijna) niet meer te houden en apporteer ik net zolang tot ik lekker moe ben en zowat ter aarde stort! Ik lust lekkere en vooral gezonde knabbeltjes en menseneten. Nee, ik krijg niet alleen een bak vol zoute en ongezonde kost, maar meer om mijn eigen hondjeseten wat lekkerder te maken! Ook mijn beentje, dat ik elke dag krijg, wordt gulzig door mij vermalen.

Heb ook lievelingsspeeltjes die ik niet laat liggen!

Ben ook heel erg geinteresseerd in andere hond(en)tjes die mij ook best wel een aardig speelkameraadje vinden. Het huisje van mijn baasje ligt in Amsterdam, maar heb het geluk dat ik langs een lange kade met bijbehorende groenstrook woon en waar mijn voetzooltjes lekker op kunnen rondstampen. Ook zijn er vlakbij speelveldjes.

Ik ben erg intelligent en houd mijn koppie scheef als ik iets niet helemaal begrijp. Ik zal en moet weten wat mijn baasje daar zegt. Nederlands is heel wat anders dan Spaans, de taal waarmee ik mijn mijn puppietijd ben opgegroeid. Wat dat betreft wennen dus...Tel daarbij alle andere dingen die op mij werden en worden losgelaten en die ik niet gewend was, sla ik me er al met al goed doorheen.

Mijn baasje heeft al een aantal foto's van mij genomen die hij beetje bij beetje gaat plaatsen.

Doeiii! Nano en baasje Marc
Krabbels aan Marc

honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx schreef om 10 juli om 14:55
Wat een leuk en lief hondje ben je Mano, fijn dat je nu een lief baasje in Nederland hebt! :)
honden page profiel Kimeta Kimeta schreef om 14 december om 12:52
Een heel leuk hondje hoor, die Nano! :-) Groetjes kimeta en pippie en simba.
honden page profiel Barbara, Vos, Quin en BooBarbara, Vos, Quin en Boo schreef om 07 december om 20:03
Hallo, Badankt ikzelf vind zijn kleur ook erg mooi:) Er is inderdaad erg veel te doen in al die landen..als ik de verhalen hoor en de filmpjes zie dan word ik daar echt niet goed van. Gr
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 07 december om 12:03
Hoi Marc, je mag me altijd vragen,maar een topic openen is toch veel leuker kunnen meer mensen reageren.Bedankt voor je berichtje,je kan hier een hoop leren. Zoveel mensen zoveel meningen, pik voor je zelf de juiste er uit,of weeg het tegen elkaar af.Ik weet best wel veel ,maar heb niet alle wijsheid in pacht.Veel plezier hier. groetjes Irene.
honden page profiel Barbara, Vos, Quin en BooBarbara, Vos, Quin en Boo schreef om 06 december om 23:13
Hallo Marc, Erg leuk hondje is Nano:) en wat een leuk verhaaltje over hem heb je op je profiel gezet.. Groetjes Barbara en Vos
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 06 december om 20:16
Hé Marc, wat een mooierd is Nano. Ik zie iets van mijn Gio in hem terug. Kijk maar even naar sommige foto's op mijn profiel, vooral als ie al een tijdje niet getrimd is. Groetjes!
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . schreef om 06 december om 17:49
welkom.....;en wat heerlijk dat jouw hondje een goed tehuis heeft, bij jou. en dank je wel voor je vriendenlijst. jij staat er bij mij ook op. groetjes, willemijn.
honden page profiel MarcMarc schreef om 06 december om 16:08
Als je wilt schrijven? Be my guest! Marc

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Marc heeft 57 ontvangen.

Berichten en online status
Marc was voor het laatst online 8 jaar, 9 maanden, 1 weken, 1 dagen, 4 uur, 23 minuten, 20 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^