HondenPage baasje Toby

Over Toby

honden foto van Toby Wij zijn een jong koppeltje die sinds augustus een Tricolor Cavalier King Charles hebben aangekocht genaamd Toby, hij is geboren 12/05/2010.

Hij is echt een schat van een hond & we zouden hem absoluut niet meer kunnen missen!

Krabbels aan Toby

honden page profiel Emmy & ZivaEmmy & Ziva schreef om 14 maart om 16:25
Wow jouw Toby lijkt heel goed op mijn Ziva :) Ze hebben dezelfde afwijkende witte lijn op hun kopje en allebei een schoonheidsvlekje tussen hun ogen!
honden page profiel marianne, cindy en rozymarianne, cindy en rozy schreef om 07 maart om 16:10
eej, bij ons gaat het heel goed, wij hadden cindy eerst en ongeveer 2 maande later kwam rozy er nog bij, die was nog over uit het nestje, bij ons gaat het super goed met zn tweetjes, je hebt er wel wat meer werk aan met borstelen en ze spelen veel samen dus kweet niet in hoeverre jij dat erg vind? en je hebt wel wat meer haar in huis, eentje verhaart al best wel dus met 2 heb je dat nog meer maar ja het bevalt ons heel goed maar vind het lastig te beslissen voor een ander en wil je dan een vrouwtje erbij of 1 mannetje? wij hebbe 2 vrouwtjes kweet niet echt of daar nog verschil in zit kwa als 2 mannetjes of dat ook goed same gaat, kdenk het haast wel, kvind zoiezo dat het hele lieve en makkelijke hondjes zijn, kweet niet wat jouw ervaring daarmee is?
honden page profiel marianne, cindy en rozymarianne, cindy en rozy schreef om 09 februari om 14:39
ej bedankt! jij hebt ook een mooi hondje!! echt lief zijn ze he?! waar wonen jullie?

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Toby heeft 98 ontvangen.

Berichten en online status
Toby was voor het laatst online 12 jaar, 4 weken, 1 dagen, 12 uur, 41 minuten, 31 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^